Flowermate Aura

Ocjenjivanje:
4.35

599 kn 749 kn Ušteda: 150 kn

SKU
ignore-this-76
Besplatna dostava
TightVac MiniVac održava svježinu bilja i ne propušta mirise
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kn 70 kn

Originalni TightVac MiniVac najbolji je način za pohranu vašeg bilja! Umetnite bilje, zatvorite poklopac i pritisnite gumb da biste izvukli zrak. Bilje će ostati svježe, a TightVac MiniVac neće propuštati mirise. Za otvaranje ponovno pritisnite gumb i otvorite poklopac.

TightVac MiniVac ima kapacitet od 0,12 L, što odgovara otprilike 10 do 30 grama bilja, ovisno o gustoći. Zahvaljujući inovativnom dizajnu TightVac MiniVac je čvrst, potpuno hermetičan i vodootporan.

S ovom kapsulom za bilje vaporizirajte bilje u svom vaporizeru Flowermate bez da ga uprljate
Flowermate - Kapsula za bilje
30 kn 40 kn

Kapsulu za bilje napunite biljem prije nego što je umetnete u vaporizer Flowermate i vaporizirajte ga bez da uprljate uređaj. Kapsulu za bilje također možete iskoristiti da biste bilje spakirali za vaporiziranje izvan kuće.

Namijenjena za korištenje s: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano i Flowermate V5.0S Pro V2.

Kapsula za koncentrate koristi se za vaporiziranje koncentrata poput voskova i ulja u vaporizerima tvrtke Flowermate
Flowermate - Kapsula za koncentrate
30 kn 40 kn

Kapsula za koncentrate koristi se za vaporiziranje koncentrata poput voskova i ulja u vaporizerima tvrtke Flowermate. Jednostavno stavite koncentrat na pamučni jastučić unutar kapsule pa umetnite kapsulu u vaporizer.

Namijenjena za korištenje s: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano i Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate - Water Pipe Adapter
Flowermate Aura - Adapter za vodenu lulu
140 kn 190 kn

Adapter za vodenu lulu odgovara muškim (14 mm i 18 mm) i ženskim (10 mm, 14 mm i 18 mm) navojima. Osim što umanjuje iritaciju koja nastave zbog topline pare, korištenje adaptera za vodenu lulu s Flowermate Aura također poboljšava njezin okus. 

Namijenjen za korištenje s: Flowermate Aura.

Flowermate - Filteri za komoru
Flowermate - Filteri za komoru
45 kn 60 kn

Održite čistoću svoje pare s ovim Filterima za komoru. Filteri za komoru sprječavaju direktni kontakt grijaćeg elementa i materijala u komori.

Uključuje:

 • Filtere za komoru (5)

Namijenjeni za korištenje s: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano i Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate Aura - Usnik
Flowermate Aura - Usnik
50 kn 70 kn

Ovaj Usnik zamjenski je dio za Flowermate Auru i služi kao zamjena ili rezerva za originalni usnik. Izrađen je od visokokvalitetne plastike i identičan usniku koji dolazi s uređajem.

Namijenjen za korištenje s: Flowermate Aura.

On Balance Champion je džepna vaga koja može izvagati do 500 g s preciznošću od 0,1 g
Džepna vaga - 1000 x 0,1 g
140 kn 190 kn

Originalna Džepna vaga On Balance već je dugi niz godina hvaljena zbog svoje preciznosti i pouzdanosti. Savršena je za vaganje bilja i koncentrata! On Balance Champion važe do 1000 grama s preciznošću od 0,1 gram. Stane u većinu džepova i možete je ponijeti sa sobom bilo kuda! 

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Preciznost: 0,1 g, 0,01 oz
Mjerne jedinice: g, oz, dwt, ozt
Automatsko gašenje: 60 sekundi
Baterije: 2x AAA baterije (uključene)
Dimenzije: 118 x 80 x 20 mm
Težina: 140 g

Značajke

 • Najnovija verzija! (2021.09)
 • Vaporizira bilje, vosak i ulje
 • Trajanje baterije do 2 sata
 • Kratko vrijeme zagrijavanja
 • Diskretan, tanak i prijenosan
 • Potpuna kontrola temperature
 • LED zaslon

Kome je Flowermate Aura namijenjen?

Flowermate Aura dizajniran je specifično za maksimalnu praktičnost i lakoću korištenja, pa je idealan izbor za korisnike koji vole vaporizirati izvan kuće. Karakteristični oblik olovke omogućuje prenošenje u džepu i malim torbama. Ovaj kompaktni vaporizer osim toga je lako koristiti zbog nevjerojatno jednostavnog podešavanja temperature koje će cijeniti i početnici i profesionalci.

Bolji okus

Unutar Flowermate Aurinog kompaktnog, jednostavnog kućišta nalazi se inovativna grijaća komora koja radi u kombinaciji s potpuno izoliranim zračnim putem. Ovakav dizajn omogućuje da para prolazi uređajem bez da dolazi u kontakt s elektronikom i tako osigurava da para sadrži isključivo aktivne tvari i okus vašeg bilja. Vrhunski dizajn ovog vaporizera garantira potpunu sigurnost – kao i odličan okus, baš svaki put!

Diskretan i prijenosan

S obzirom na njegovu strukturu olovke i dužinu od samo 15 cm, Flowermate Aura je vrlo diskretan i lako ga je prikriti dok ga nosite sa sobom. Savršen je za nošenje u džepu ili torbi kada idete izvan kuće da biste bilo gdje uživali u kvalitetnom iskustvu vaporiziranja. Još bolje, njegov praktični sigurnosni sustav zaključavanja garantira da ga nećete slučajno uključiti dok ga nosite – gumb za paljenje morate pritisnuti barem 5 puta za redom da bi se uređaj aktivirao i počeo zagrijavati.

Impresivno trajanje baterije

Flowermate Aura s potpuno napunjenom baterijom može vaporizirati do 2 puna sata. Njegova ugrađena baterija puni se putem USB-a, što znači da uređaj prijenosnim punjačem možete napuniti bilo gdje, čak i kada ste izvan kuće.

Multifunkcionalan

Za razliku od mnogih alternativa na tržištu ovaj vaporizer bez problema vaporizira bilje, voskove i ulje. Odlučite što želite vaporizirati i umetnite materijal u odgovarajuću kapsulu (za bilje ili koncentrate), kapsulu stavite u uređaj, odredite željenu temperaturu i spremni ste za udisanje čiste, aromatične i ukusne pare u jako kratkom roku.

Brza, podesiva temperatura 

Svi iskusni korisnici razumiju važnost podešavanja temperature, a upravo je to područje u kojem Flowermate Aura briljira. Ima lako čitljivi LED zaslon koji u svakom trenutku prikazuje očitanje temperature i lako ga je kontrolirati. Da biste promijenili temperaturu, jednostavno na uređaju pritisnite odgovarajuće gumbe + ili - i prilagodite temperaturu svojim preferencijama. Flowermate Aura se zahvaljujući svojoj moćnoj bateriji može u potpunosti zagrijati unutar 60 sekundi, pa dosada i čekanje nikada neće biti problem.

Jamstvo

Svi vaporizeri Flowermate Aura koje prodaje tvrtka MagicVaporizers dolaze s 2-godišnjim jamstvom (6-mjesečnim na bateriju) ograničenim na normalnu upotrebu.

Flowermate Aura

Sadržaj

 • Vaporizer Flowermate Aura
 • Usnik
 • Kapsula za koncentrate
 • Kapsula za bilje
 • Alat za punjenje
 • Četkica za čišćenje
 • USB kabel za punjenje
 • Filteri od nehrđajućeg čelika (5)
 • Upute za korištenje
Flowermate Aura

Tehnički podaci

Više informacija
Veličina: 2,8 × 2,8 × 14,7 cm
Težina: 103 g
Zagrijavanje: Kondukcija
Vrijeme zagrijavanja: 60 sekundi
Izvor napajanja: Baterija (2600 mAh)
Temperatura: 40 °C do 230 °C
Proizvođač: Flowermate
Jamstvo: 2 godine
Država proizvođača: Kina
Napišite vlastitu recenziju za Flowermate Aura
Recenzirate:Flowermate Aura
Ocjenjivanje