COVID-19: Raktárunkat ez nem érinti. Szállítási határidő 1-3 munkanap.
Najniže cijene
Isporuka drugi dan
Autorizirani distributer
Besplatna dostava za vaporizere

Politika povrata

Nadamo se da ćete biti oduševljeni našim, odnosno vašim proizvodima, no ako neki od artikala iz bilo kojeg razloga želite vratiti, to možete učiniti u roku od 14 dana od primitka pošiljke. Dok ne stignu natrag u MagicVaporizers, vraćani artikli odgovornost su kupca te moraju biti vraćeni u novom i nekorištenom stanju.

 

Imajte na umu da se svi povrati za neželjenu ili oštećenu/neispravnu robu moraju potvrditi u dogovoru s MagicVaporizers timom putem e-maila. Sva roba poslana bez prethodnog pristanka tvrtke MagicVaporizers bit će vraćena o vašem trošku.

 

Oštećeni artikli

U malo vjerojatnom slučaju da se ispostavi da vam je poslan neispravan artikl, prije poduzimanja daljnjih radnji tražit ćemo da nam pošaljete e-mail sa slikom štete, kao i sliku računa i ambalaže.

 

Nakon što primimo tražene slike i pregledamo ih, organizirat ćemo isporuku zamjene. Od vas ćemo možda tražiti da artikl(e) vratite pomoću listića za povrat koji dolazi s pošiljkom. Troškovi povrata bit će vam nadoknađeni.*

 

Važno: Prije nego što oni napuste skladište, provjeravamo kvalitetu svih proizvoda. Molimo vas da detaljno pregledate svoj proizvod prije upotrebe kako biste uočili eventualnu štetu koja je mogla nastati u transportu jer vam artikl nećemo moći zamijeniti niti ćete ga moći vratiti nakon korištenja.

 

Neispravni artikli

Ako se tijekom korištenja na vašem uređaju pojavila greška, prvo provjerite upute za upotrebu proizvoda. U uputstvima je obično moguće pronaći informacije o rješavanju problema i jamstvu.

 

Ako trebate dodatne informacije ili pojedinosti o tome kako nabaviti zamjenu, možete se izravno obratiti proizvođaču. Njihovi su podaci navedeni u jamstvenom priručniku koji ćete dobiti s proizvodom. Kontaktne podatke možete pronaći i na našoj stranici s Informacijama o jamstvu.

 

Međutim, ako problem niste uspjeli riješiti nakon što ste kontaktirali proizvođača, molimo da se obratite službi za korisnike kako biste dobili dodatne informacije o zaprimanju zamjenskog proizvoda ili dobili upute vezane za vraćanje proizvoda kako biste dobili povrat sredstava.

 

Zakonsko pravo na podnošenje reklamacije na neispravan proizvod traje 36 mjeseci nakon dana isporuke osim ako nije drugačije navedeno u opisu proizvoda. 

 

Primitak pogrešnog artikla

Iako se trudimo osigurati da dobijete ispravne proizvode, povremeno nam se može potkrasti pogreška. Ako shvatite da ste primili pogrešne proizvode, rado ćemo ih zamijeniti s ispravnima o svome trošku*. I u ovom ćemo slučaju trebati slike proizvoda prije nego što poduzmemo daljnje radnje, kao i sliku računa.

 

Nakon što primimo tražene slike i pregledamo ih, organizirat ćemo isporuku zamjene. Od vas ćemo možda tražiti da pogrešne artikl(e) vratite pomoću listića za povrat koji dolazi s pošiljkom. Troškovi povrata bit će vam nadoknađeni.* 

 

Neželjeni artikli

Ako želite razmijeniti svoj artikl s drugim modelom ili zatražiti povrat novca/kredit koji možete koristiti na našoj stranici, možete to učiniti u roku od 14 dana od primitka pošiljke. Vraćeni artikli moraju biti u novom, neotvorenom i nekorištenom stanju te ćete sami snositi troškove slanja robe.

 

Molimo da na listiću za povrat navedete koje artikle želite vratiti. Vašu ćemo karticu teretiti za troškove slanja zamjenskih proizvoda, kao i za sve dodatne iznose koje vaša ažurirana narudžba može sadržavati. Isto tako, na vašu ćemo karticu izvršiti povrat za sredstva koja se duguju vama.

 

Koliko je vremena potrebno da se procesira moj povrat?

Ako ste vratili artikl i čekate povrat, MagicVaporizers će ga isprocesirati u roku od 7 dana od dana primitka vaše vraćene pošiljke. Imajte na umu da se navedeni rok odnosi na slučajeve u kojima je povrat robe izvršen u skladu s našom politikom povrata.

 

U pravilu sredstva vraćamo na ono sredstvo plaćanja koje ste prvotno koristili pri plaćanju vaše narudžbe. Za neke metode plaćanja možda ćemo vas kontaktirati zbog dodatnih informacija.

 

* Roba mora biti vraćena u roku od 14 dana od primitka, u izvornom stanju i pakiranju
* Preporučujemo da zadržite potvrdu o slanju jer ne možemo odgovarati za pakete izgubljene tijekom transporta

* Korišteni predmeti ne mogu nam biti vraćeni ni u kojem slučaju 
* Zadržavamo pravo odbiti povrat novca ili zamjenu proizvoda ako nisu ispunjeni uvjeti iz naše politike povrata 
* Vaša zakonska prava se ne krše