Boundless CFC 2.0

Ocjenjivanje:
3.95

699 kn 799 kn Ušteda: 100 kn

SKU
ignore-this-74
Primite obavijest putem e-maila čim proizvod ponovno bude na zalihi
TightVac MiniVac održava svježinu bilja i ne propušta mirise
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kn 70 kn

Originalni TightVac MiniVac najbolji je način za pohranu vašeg bilja! Umetnite bilje, zatvorite poklopac i pritisnite gumb da biste izvukli zrak. Bilje će ostati svježe, a TightVac MiniVac neće propuštati mirise. Za otvaranje ponovno pritisnite gumb i otvorite poklopac.

TightVac MiniVac ima kapacitet od 0,12 L, što odgovara otprilike 10 do 30 grama bilja, ovisno o gustoći. Zahvaljujući inovativnom dizajnu TightVac MiniVac je čvrst, potpuno hermetičan i vodootporan.

Kapsule BudKup za vaporizer Boundless možete napuniti s do 0,5 grama bilja.
Boundless - Kapsule BudKup (3-pack)
140 kn 190 kn

Želite poboljšati svoje sesije vaporiziranja s vaporizerima Boundless CFC 2.0 ili CFC Lite? Upoznajte se s novim i poboljšanim kapsulama BudKup. Ove kapsule za višekratnu upotrebu mogu se napuniti s do 0,5 grama bilja, izrađene su od nehrđajućeg čelika medicinske kvalitete i istovremeno služe kao spremnik za bilje i filter. Kapsule se mogu unaprijed napuniti biljem za sigurno prenošenje i lako ih je umetnuti i izvaditi.

Osim što ubrzavaju punjenje i održavaju uređaj čišćim, BudKupovi također pospješuje zagrijavanje. Velik broj rupica na dnu i u poklopcu poboljšava protok zraka i povećava površinu za 170 %, što rezultira boljim iskustvom i kraćim zagrijavanjem.

Sve što morate učiniti da biste koristili ove kapsule je napuniti BudKup svojim biljem, ukloniti metalni filter iz grijaće komore Boundlessa CFC 2.0/CFC Lite i zamijeniti ga napunjenim BudKupom. Sada ste spremni za uživanje ​​u čistom i učinkovitom vaporiziranju sa svojim vaporizerom Boundless!

Uključuje:

 • Kapsule BudKup (3)

Namijenjene za korištenje s: Boundless CFC Lite, Boundless CFC 2.0.

Ovi filteri za usnik savršeno odgovaraju Boundlessu CFC 2.0 i sprječavaju upadanje materijala u usnik.
Boundless CFC 2.0 - Filteri za usnik
35 kn 45 kn

Održite svoj Boundless CFC 2.0 svježim uz ove Filtere za usnik. Filter za usnik leži unutar usnika i sprječava da u njega upadne bilje.

Uključuje:

 • Filtere za usnik (2)

Namijenjen za korištenje s: Boundless CFC 2.0.

Boundless CFC 2.0 - Usnik
Boundless CFC 2.0 - Usnik
105 kn 145 kn

Usnik za Boundless CFC 2.0 rezervni je dio za Boundless CFC 2.0 koji zamjenjuje originalni usnik. Izrađen je od visokokvalitetne plastike i dolazi s filterom koji dodatno pročišćava i filtrira paru prije nego što ona dospije do vaših usana.

Uključuje:

 • Usnik (1)
 • Filter za usnik (1)

Namijenjeno za korištenje s: Boundless CFC 2.0.

On Balance Champion je džepna vaga koja može izvagati do 500 g s preciznošću od 0,1 g
Džepna vaga - 1000 x 0,1 g
140 kn 190 kn

Originalna Džepna vaga On Balance već je dugi niz godina hvaljena zbog svoje preciznosti i pouzdanosti. Savršena je za vaganje bilja i koncentrata! On Balance Champion važe do 1000 grama s preciznošću od 0,1 gram. Stane u većinu džepova i možete je ponijeti sa sobom bilo kuda! 

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Preciznost: 0,1 g, 0,01 oz
Mjerne jedinice: g, oz, dwt, ozt
Automatsko gašenje: 60 sekundi
Baterije: 2x AAA baterije (uključene)
Dimenzije: 118 x 80 x 20 mm
Težina: 140 g

Značajke

 • Najnovija verzija! (2021.09)
 • Lagan i kompaktan
 • Potpuna kontrola temperature
 • Dugo trajanje baterije
 • Punjenje putem USB-a
 • Brzo zagrijavanje
 • Napredni sustav protoka zraka
 • Uključuje adapter za vodenu lulu
 • Jednostavan za čišćenje

Kome je Boundless CFC 2.0 namijenjen?

Boundless CFC 2.0 je unaprijeđena verzije vaporizera Boundless CFC i dolazi s nizom poboljšanja i dorađenih značajki. Ako tražite pouzdani, diskretni vaporizer koji nudi savršen balans prenosivosti i impresivnih performansi, uzmite u obzir Boundless CFC 2.0. Ovaj uređaj izrađen je tako da stane u džep bez da su rađeni kompromisi oko kvalitete pare ili njegove tehnologije, što znači da možete uživati u ukusnoj pari i kod kuće i u pokretu.

Malen i diskretan 

Boundless CFC 2.0 je na dobrom glasu zbog svoje kompaktnosti zbog koje stane u skoro svaki džep i koja ga čini izvrsnim izborom za vaporiziranje u pokretu. Tanak je i možete ga sakriti u dlanu, što otvara mnoge mogućnosti diskretnog vaporiziranja u pokretu.

Dizajn Boundlessa CFC 2.0 također je značajno unaprijeđen u odnosu na njegovog prethodnika. Pojačani usnik i osnaženo kućište maksimalno su izdržljivi. Ovaj je vaporizer izrađen je tako da izdrži test vremena i zadrži elegantni, kompaktni izgled.

Impresivno trajanje baterije

Boundless CFC 2.0 ima minimalistički, kompaktni dizajn, pa je logično pretpostaviti da mu baterija ne traje posebno dugo. Ipak, to ne može biti dalje od istine jer ovaj vaporizer s punom baterijom može odraditi do 10 sesija. Potrebna su oko 3 sata da se baterija u potpunosti napuni i možete je puniti putem USB-a, pa ga uz prijenosni punjač baterije možete puniti bilo gdje!

Potpuna kontrola temperature i brzo vrijeme zagrijavanja 

Uz Boundless CFC 2.0 niste ograničeni unaprijed određenim temperaturama jer možete odabrati bilo koji stupanj između 60 °C i 230 °C. Uređaj se u potpunosti zagrijava u samo 30 sekundi, pa je zagarantirano da nikada nećete trebati dugo čekati da započnete sesiju. Još bolje, njegov praktični digitalni zaslon precizno očitava temperaturu i status baterije tijekom korištenja.

Poboljšani protok zraka

Boundless CFC 2.0 ima značajno poboljšan protok zraka u odnosu na svog prethodnika, a to osigurava nevjerojatno gustu i ukusnu paru baš svaki put. Njegov usnik potpuno je otporan na toplinu pa pruža maksimalnu ugodu, a glatkoća pare koju proizvodi zbilja je impresivna.

Jednostavno održavanje

Boundless CFC 2.0 jednostavno je čistiti zahvaljujući jednostavnosti njegovog dizajna. Štoviše, jedine komponente koje trebate čistiti su digitalni zaslon, usnik i unutrašnja peć koje je lako obrisati i održavati čistima između sesija.

Jamstvo

Svi vaporizeri Boundless CFC 2.0 koje prodaje tvrtka MagicVaporizers, ovlašteni distributer za tvrtku Boundless, potpuno su autentični i podržani 3-godišnjim jamstvom.

Priručnik za korištenje

Boundless CFC 2.0

Sadržaj

 • Vaporizer Boundless CFC 2.0
 • Adapter za vodenu lulu
 • Alat za miješanje
 • Četkica za čišćenje
 • USB kabel za punjenje
 • Upute za korištenje
Boundless CFC 2.0

Tehnički podaci

Više informacija
Veličina: 13,0 × 3,3 × 3,3 cm
Težina: 227 g
Zagrijavanje: Kondukcija
Vrijeme zagrijavanja: 30 sekundi
Izvor napajanja: Baterija (1200 mAh)
Temperatura: 60 °C do 230 °C
Proizvođač: Boundless
Jamstvo: 3 godine
Država proizvođača: Kina
Write your own review about Boundless CFC 2.0
Recenzirate:Boundless CFC 2.0
Ocjenjivanje