COVID-19: Naše skladište nije pogođeno. Rok isporuke je 1 do 3 radna dana.

Boundless CFC 2.0

Ocjenjivanje:
4.15

699 kn 799 kn Ušteda: 100 kn

SKU
SKU940
Najnovija verzija! (2020.10)
On Balance Champion je džepna vaga koja može izvagati do 500 g s preciznošću od 0,1 g
Džepna vaga - 500 x 0,1 g
140 kn 190 kn

Originalna Džepna vaga On Balance već je dugi niz godina hvaljena zbog svoje preciznosti i pouzdanosti. Savršena je za vaganje bilja i koncentrata! On Balance Champion važe do 500 grama s preciznošću od 0,1 gram. Stane u većinu džepova i možete je ponijeti sa sobom bilo kuda! 

Kapacitet: 500 g, 17,64 oz
Preciznost: 0,1 g, 0,01 oz
Mjerne jedinice: g, oz, dwt, ozt
Automatsko gašenje: 60 sekundi
Baterije: 2x AAA baterije (uključene)
Dimenzije: 118 x 80 x 20 mm
Težina: 140 g

Ovi filteri za usnik savršeno odgovaraju Boundlessu CFC 2.0 i sprječavaju upadanje materijala u usnik.
Boundless CFC 2.0 - Filteri za usnik
35 kn 45 kn

Održite svoj Boundless CFC 2.0 svježim uz ove Filtere za usnik. Filter za usnik leži unutar usnika i sprječava da u njega upadne bilje.

Uključuje:

 • Filtere za usnik (2)

Namijenjen za korištenje s: Boundless CFC 2.0.

Ovi filteri za komoru savršeno odgovaraju Boundlessu CFC 2.0 i sprječavaju upadanje materijala u peć.
Boundless CFC 2.0 - Filteri za komoru
35 kn 45 kn

Filteri za komoru trebaju biti smješteni na dno komore za bilje vaporizera Boundless CFX 2.0. Filteri sprječavaju direktan kontakt grijaćeg elementa i bilja kojim je komora napunjena.

Uključuje:

 • Filtere za komoru (2)

Namijenjeni za korištenje s: Boundless CFC 2.0.

Boundless CFC 2.0 - Usnik
Boundless CFC 2.0 - Usnik
110 kn 145 kn

Usnik za Boundless CFC 2.0 rezervni je dio za Boundless CFC 2.0 koji zamjenjuje originalni usnik. Izrađen je od visokokvalitetne plastike i dolazi s filterom koji dodatno pročišćava i filtrira paru prije nego što ona dospije do vaših usana.

Uključuje:

 • Usnik (1)
 • Filter za usnik (1)

Namijenjeno za korištenje s: Boundless CFC 2.0.

Značajke

 • Lagan i kompaktan
 • Potpuna kontrola temperature
 • Dugo trajanje baterije
 • Punjenje putem USB-a
 • Brzo zagrijavanje
 • Napredni sustav protoka zraka
 • Uključuje adapter za vodenu lulu
 • Jednostavan za čišćenje

Kome je Boundless CFC 2.0 namijenjen?

Boundless CFC 2.0 je unaprijeđena verzije vaporizera Boundless CFC i dolazi s nizom poboljšanja i dorađenih značajki. Ako tražite pouzdani, diskretni vaporizer koji nudi savršen balans prenosivosti i impresivnih performansi, uzmite u obzir Boundless CFC 2.0. Ovaj uređaj izrađen je tako da stane u džep bez da su rađeni kompromisi oko kvalitete pare ili njegove tehnologije, što znači da možete uživati u ukusnoj pari i kod kuće i u pokretu.

Malen i diskretan 

Boundless CFC 2.0 je na dobrom glasu zbog svoje kompaktnosti zbog koje stane u skoro svaki džep i koja ga čini izvrsnim izborom za vaporiziranje u pokretu. Tanak je i možete ga sakriti u dlanu, što otvara mnoge mogućnosti diskretnog vaporiziranja u pokretu.

Dizajn Boundlessa CFC 2.0 također je značajno unaprijeđen u odnosu na njegovog prethodnika. Pojačani usnik i osnaženo kućište maksimalno su izdržljivi. Ovaj je vaporizer izrađen je tako da izdrži test vremena i zadrži elegantni, kompaktni izgled.

Impresivno trajanje baterije

Boundless CFC 2.0 ima minimalistički, kompaktni dizajn, pa je logično pretpostaviti da mu baterija ne traje posebno dugo. Ipak, to ne može biti dalje od istine jer ovaj vaporizer s punom baterijom može odraditi do 10 sesija. Potrebna su oko 3 sata da se baterija u potpunosti napuni i možete je puniti putem USB-a, pa ga uz prijenosni punjač baterije možete puniti bilo gdje!

Potpuna kontrola temperature i brzo vrijeme zagrijavanja 

Uz Boundless CFC 2.0 niste ograničeni unaprijed određenim temperaturama jer možete odabrati bilo koji stupanj između 60 °C i 230 °C. Uređaj se u potpunosti zagrijava u samo 30 sekundi, pa je zagarantirano da nikada nećete trebati dugo čekati da započnete sesiju. Još bolje, njegov praktični digitalni zaslon precizno očitava temperaturu i status baterije tijekom korištenja.

Poboljšani protok zraka

Boundless CFC 2.0 ima značajno poboljšan protok zraka u odnosu na svog prethodnika, a to osigurava nevjerojatno gustu i ukusnu paru baš svaki put. Njegov usnik potpuno je otporan na toplinu pa pruža maksimalnu ugodu, a glatkoća pare koju proizvodi zbilja je impresivna.

Jednostavno održavanje

Boundless CFC 2.0 jednostavno je čistiti zahvaljujući jednostavnosti njegovog dizajna. Štoviše, jedine komponente koje trebate čistiti su digitalni zaslon, usnik i unutrašnja peć koje je lako obrisati i održavati čistima između sesija.

Jamstvo

Svi vaporizeri Boundless CFC 2.0 koje prodaje tvrtka MagicVaporizers, ovlašteni distributer za tvrtku Boundless, potpuno su autentični i podržani 3-godišnjim jamstvom.

Boundless CFC 2.0

Sadržaj

 • Vaporizer Boundless CFC 2.0
 • Adapter za vodenu lulu
 • Alat za miješanje
 • Četkica za čišćenje
 • USB kabel za punjenje
 • Upute za korištenje
Boundless CFC 2.0

Tehnički podaci

Više informacija
Veličina: 13,0 x 3,3 x 3,3 cm
Težina: 227 g
Zagrijavanje: Kondukcija
Vrijeme zagrijavanja: 30 sekundi
Izvor napajanja: Baterija (1200 mAh)
Temperatura: 60 °C do 230 °C
Proizvođač: Boundless
Jamstvo: 3 godine
Država proizvođača: Kina
Recenzirate:Boundless CFC 2.0
Ocjenjivanje