Vaporizer Venty

Ocjenjivanje:
Vaporizer Venty 4.8 5

448 €

SKU
ignore-this-123
Besplatna dostava
Pogledajte više mrvilica
Prikaži više dodataka

Značajke

 • Najnovija verzija! (2024.06)
 • Brzo zagrijavanje (20 sekundi)
 • Poboljšani grijač s hibridnom tehnologijom zagrijavanja
 • Precizna kontrola temperature (40 °C do 210 °C)
 • Podesivi protok zraka
 • Učinkovita jedinica za hlađenje s produljenim parnim putem
 • Bluetooth i povezivanje s web aplikacijom
 • Brzo USB-C punjenje (80% za otprilike 40 minuta*)
 • UL-certificiran za jamstvo sigurnosti i kvalitete
 • 2-godišnje jamstvo koje se produljuje na 3 godine pri registraciji

* Uz Storz & Bickel - USB-C “SuperCharger”.

Kome je vaporizer Venty namijenjen?

Vaporizer Venty tvrtke Storz & Bickel vrhunski je primjer inovativnog njemačkog inženjerstva koje spaja odličan dizajn s jednostavnom upotrebom. Radi se o savršenom izboru one koji traže jednostavnost, sigurnost i najbolju izvedbu.

Kada kupujete Venty ulažete u kvalitetu, što se ogleda i u njegovoj relativno visokoj cijeni. Iako je nešto glomazniji od prosječnog prijenosnog vaporizera, to je mala cijena za nenadmašno iskustvo vaporiziranja koje nudi.

Zato, ako tražite izdržljivi vaporizer visokih performansi i nemate ograničen budžet, Venty bi mogao biti upravo ono što tražite. Neovisno o veličini, savršen je za one koji žele pouzdan proizvod koji daje izvrsne rezultate.

Brzo zagrijavanje zahvaljujući naprednoj tehnologiji

Doživite budućnost vaporiziranja u samo 20 sekundi s Ventyjevim revolucionarnim grijačem. Nema više čekanja; Ventyjev najsuvremeniji hibridni sustav koristi i konvekciju i kondukciju, čime osigurava brzo i učinkovito zagrijavanje materijala. Za ovu brzu izvedbu zaslužna je snažna peć od 130 W, što je značajan skok u odnosu na 45 W modela Mighty+.

Ventyjeva komora obložena keramikom podiže izdržljivost na višu razinu jer je dizajnirana da podnese sve zahtjeve redovite upotrebe. Znate koliko su vam neljepljive tave olakšale život, sada zamislite isto to u komori vaporizera. Komoru ćete zato održati u besprijekornom stanju jednostavnim brisanjem vatenim štapićem namočenim u alkohol ili kratkim četkanjem, što vam jamči da je svaka sesija jednako svježa i ukusna kao prva.

Pouzdana para zahvaljujući preciznoj kontroli temperature

Jedna od značajki zbog kojih se Venty ističe je konstantna temperatura tijekom upotrebe. Dok drugi vaporizeri mogu imati fluktuacije temperature u peći tijekom inhalacije, Venty održava ravnomjernu toplinu zahvaljujući naprednoj, softverski omogućenoj modulaciji. Ova se tehnologija intuitivno prilagođava u stvarnom vremenu, jamčeći stabilnu temperaturu bez obzira koliko dugo ili jako uvlačite.

Rezultat toga je predvidljivo, pouzdano iskustvo pri svakoj upotrebi. Bez iznenađenja, samo čisto uživanje u bilju upravo na onoj temperaturi koju ste odabrali, od početka do kraja. To je vrsta suptilne profinjenosti koja podiže sesije na višu razinu, a Venty čini najboljim izborom za korisnike koji cijene dosljednost i kontrolu.

Prilagođeno vaporiziranje uz prilagodljivi protok zraka

Svoje iskustvo vaporiziranja uz Venty možete prilagoditi i s pomoću podesivog protoka zraka. Jednostavnim okretanjem kotačića možete promijeniti protok zraka i prilagoditi svoje sesije. Bilo da ste raspoloženi za laganiju pare ili želite guste oblake, izbor je u vašim rukama.

Ne radi se samo o snazi s kojom uvlačite. Podešavanje protoka zraka utječe na zagrijavanje, što omogućuje nijansiraniju kontrolu konvekcijskog zagrijavanja. Povećavanjem brzine protoka zraka, učinkovito povećavate konvekcijsku toplinu, što znači da možete eksperimentirati kako biste pronašli savršen omjer intenziteta okusa i gustoće pare.

Poboljšana jedinica za hlađenje

Para koju udišete vrlo je ugodna zahvaljujući Ventyjevoj poboljšanoj jedinici za hlađenje. Ova nadogradnja nije samo malo poboljšanje, već se radi o pravoj inovaciji kada je u pitanju hlađenje pare.

Za početak, jedinica za hlađenje ima dodatni filter koji doprinosi maksimalnoj filtraciji. Nema više čestica, samo čista, ukusna para. Nadalje, Venty ima produljeni parni put. Ovaj pametni dizajn produljuje put koji para prolazi prije nego što stigne do vaših usta, što joj daje više vremena da se rashladi.

Rezultat je primjetna razlika u kvaliteti iskustva. Svaki udah je hladniji, čišći i nježniji za grlo, pa sesije nisu samo zabavne već i istinski ugodne.

Precizna kontrola temperature

Venty vam daje kontrolu nad podešavanjem temperature kako biste vaporiziranje mogli prilagoditi svojim osobnih preferencijama. Uređaj nudi široki raspon temperature od 40 °C do 210 °C, omogućujući vam da temperaturu precizno prilagodite svojim željama za svaku sesiju.

Temperaturu možete trenutno povećati dvoklikom na tipku za uključivanje. Prvi dvoklik aktivira Booster koji podiže temperaturu za zadanih 15 °C. Drugi dvoklik uključuje Superbooster koji podiže temperaturu za dodatnih 15 °C. Ovi načini rada služe kao prečica za povećavanje temperature u zadanim intervalima bez potrebe za gledanjem u zaslon.

Želite prilagoditi razine za boost načine rada? To možete učiniti u Ventyjevoj web aplikaciji. Dok su zadana povećanja temperature postavljena na 15 °C, vi ih kroz aplikaciju možete prilagoditi svojim preferencijama. Pritom je sigurnost na prvom mjestu, pa Venty nikada neće prijeći 210 °C, neovisno o odabranim postavkama.

Jasan LED zaslon i vibracija

Ventyjev lako čitljivi LED zaslon jamči da uvijek raspolažete najvažnijim informacijama kao što su postavljena temperatura, status baterije i je li Bluetooth uključen ili ne.

Ono što Venty čini još lakšim za korištenje je njegov suptilni sustav vibracije. Osim što se boja zaslona mijenja iz narančaste u zelenu kada je uređaj spreman za upotrebu, on će i kratko zavibrirati, pa nećete stalno trebati promatrati zaslon. Bilo da ste zaokupljeni nečim drugim ili držite uređaj u džepu, odmah ćete znati kada je vrijeme za vaporiziranje.

Moćne sesije

Vaporizer Venty dizajniran je da bi bio prijenosan i dugo vam pružao zadovoljstvo. Ima dvije ugrađene litij-ionske baterije koje će izdržati i do 10 sesija prije nego što ćete trebati ponovno napuniti uređaj.

Kada dođe vrijeme za punjenje, Venty nudi nekoliko mogućnosti. Oni koji su u žurbi bateriju mogu napuniti do 80% za samo 40 minuta uz pomoć SuperChargera (prodaje se zasebno). Ako želite koristiti ekološki prihvatljiviji pristup, možete usporiti punjenje ili ga zaustaviti na oko 90% napunjenosti, zbog čega će baterije trajati još dulje.

Venty koristi USB-C punjenje, pa ćete ga lako napuniti standardnim kablovima. Iako ne nudi mogućnost protočnog punjenja, Venty i dalje možete koristiti dok je uključen na punjač. Kada završite sa sesijom, uređaj će se nastaviti puniti.

Jednostavna prilagodba uz Bluetooth i Web App

Otključajte novu razinu prilagodbe svojeg vaporizera Venty kroz dediciranu web aplikaciju. jednostavno posjetite app.storz-bickel.com i povežite svoj uređaj uz pomoć Bluetootha. Time ćete dobiti pristup nizu značajki koje nisu dostupne na samom uređaju.

Aplikacija vam daje kontrolu nad raznim aspektima vašeg iskustva. Lako ćete podesiti postavke kao što je prigušivanje svjetline zaslona, isključivanje vibracije za tiša upozorenja, podešavanje temperature i aktiviranje eko-punjenja za produljeni vijek baterije.

Uz to, aplikacija nudi korisne informacije o uređaju, uključujući sate rada i verziju softvera, pa možete biti u toku s njegovim performansama i održavanjem.

Kako koristiti vaporizer Venty

Evo osnovnih koraka za početak korištenja Ventyja.

Priprema: Provjerite je li Venty napunjen i spreman. Sitno smrvite bilje za ravnomjernu vaporizaciju.

Punjenje komore: Odvijte jedinicu za hlađenje s Ventyja i napunite komoru materijalom. Nemojte je prepuniti, već ostavite prostora za kruženje vrućeg zraka za ravnomjerno zagrijavanje.

Uključite Venty: Ponovno pričvrstite jedinicu za hlađenje i uključite Venty držeći tipku za uključivanje. LED indikatori će svijetliti zeleno, a jedinica će zavibrirati kada postigne zadanu temperaturu.

Prilagodite sesiju: Podesite protok zraka i temperaturu prema vlastitim preferencijama uz pomoć gumbi dolje i gore, odnosno koristeći gumb za uključivanje ako želite uključiti boost načine rada.

Uživajte u pari: Uvlačite polako i postojano. Napredni sustav hlađenja jamči da je svako uvlačenje glatko i aromatično te ističe prirodne nijanse vašeg bilja.

Kraj sesije: Nakon sesije isključite Venty držeći tipku za uključivanje. Ispraznite iskorišteno bilje iz komore i brzo je očistite kako biste održali optimalnu učinkovitost.

Ako ga zaboravite isključiti, Venty se isključuje automatski nakon dvije minute neaktivnosti, štedeći tako bateriju za buduće sesije.

Kvalitetni materijali jamče dugotrajnost

Venty stavlja sigurnost i kvalitetu na prvo mjesto. Izrađen je od pažljivo odabranih i temeljito testiranih materijala, što ga čini ne samo izdržljivim, već i jako sigurnim. Storz & Bickel je za njega dobio UL-certifikat, što znači da zadovoljava stroge globalne sigurnosne standarde.

Ali to nije sve. Venty se također lako nosi sa svakodnevnim nezgodama. Otporan je na prskanje u skladu sa standardima IPX4, tako da se ništa neće dogoditi ako ga slučajno poprskate vodom. Ova značajka čini Venty savršenim i za opuštanje kod kuće i avanture na otvorenom. Radi se o otpornom vaporizeru na koji se možete osloniti kamo god pošli.

Lako čišćenje za neometan rad

Lako je održati Venty u savršenom stanju jer čišćenje ne zahtijeva mnogo vremena. Nakon svakog korištenja iščetkajte komoru nakon što se ohladi. Tako ćete spriječiti nakupljanje ostataka i pripremiti uređaj za sljedeću sesiju.

Za dublje čišćenje treba se posvetiti usniku, jedinici za hlađenje i peći. Uputstvo za upotrebu preporučuje ovakvo čišćenje nakon svakih dvanaest sesija kako bi uređaj radio kao nov.

Kada dođe vrijeme za dubinsko čišćenje, namočite usnik i jedinicu za hlađenje u izopropanol, a peć obrišite vatenim štapićem namoćenim u alkohol. Osim što održava perofrmanse vaporizera, ovakva rutina također jamči najčišću paru.

Venty vs Mighty+ i Crafty+

Venty, Mighty+ i Crafty+ odgovaraju na različite potrebe korisnika, no Venty se ipak ističe na više načina. Dok Mighty+ nudi nenadmašno trajanje baterije, a Crafty+ je poznat po svojoj kompaktnosti, Venty na višu razinu podiže personalizaciju i brzo zagrijavanje.

Prvi je takav vaporizer koji nudi toliko brzo zagrijavanje i masivan protok zraka u kombinaciji s opsežnim mogućnostima prilagodbe putem web aplikacije, čime postavlja novi standard za prijenosne vaporizere.

Preporučeni dodaci

Dodatno prilagodite svoje iskustvo korištenja vaporizera Venty uz ove praktične dodatke.

SuperCharger: Vaš vaporizer brže će biti spreman uz SuperCharger.

Venty futrola: Neka vaš Venty ostane siguran kada ga nosite sa sobom.

Kapsule za doziranje: Uz kapsule za doziranje možete unaprijed pripremiti sesije i smanjiti potrebu za čišćenjem.

Set za obnovu: Ovaj set sadrži sve što je potrebno kako bi Venty radio kao nov.

Adapter za vodenu lulu: Povežite svoj Venty na bilo koji vodeni alat s pomoću ovog adaptera.

Jamstvo

Svi vaporizeri Venty koje prodaje MagicVaporizers, ovlašteni distributer proizvoda tvrtke Storz & Bickel, autentični su i podržani 2-godišnjim jamstvom + 1 godina dodatno nakon registracije, ograničena na normalnu upotrebu.

Priručnik za korištenje

Vaporizer Venty

Sadržaj

 • Vaporizer Venty
 • USB-C kabel
 • Obični filteri (mali) (2)
 • Grubi filteri (mali) (3)
 • Filteri za rashladnu jedinicu (2)
 • Brtveni prstenovi (2)
 • Alat za komoru za punjenje
 • Četkica za čišćenje
 • Upute za korištenje
Vaporizer Venty

Tehnički podaci

Više informacija
Veličina: 5,5 × 3,7 × 15,7 cm
Težina: 252 g
Zagrijavanje: Hibridno (konvekcija+kondukcija)
Vrijeme zagrijavanja: 20 sekundi
Izvor napajanja: Baterije
Temperatura: 40°C do 210°C
Proizvođač: Storz & Bickel
Jamstvo: 3 godine
Država proizvođača: Njemačka

Drugi vaporizeri od Storz & Bickel

 1. CRAFTY+ Vaporizer
  Ocjenjivanje:
  Vaporizer Crafty+

  298 €

  • Vidljiva para unutar 60 sekundi
  • Kontrola putem jednog gumba
  • Teži samo 135 g
 2. Mighty Vaporizer
  Ocjenjivanje:
  Vaporizer Mighty

  279 € 349 €

  • Zagrijavanje u 90 sekundi
  • Precizna kontrola temperature
  • Trajanje baterije od 2 sata
 3. Mighty+ (Plus) Vaporizer Small
  Ocjenjivanje:
  Vaporizer Mighty+ (Plus)

  398 €

  • Zagrijavanje za 60 sekundi
  • Komora obložena keramikom
  • 25 minuta brže punjenje
 4. Plenty Vaporizer
  Ocjenjivanje:
  Vaporizer Plenty

  248 €

  • Jedinstvena čelična spirala za hlađenje
  • Vrhunski, izdržljivi materijali
  • Iznimno široka komora za grupne sesije
 5. Volcano Classic Vaporizer
  Ocjenjivanje:
  Volcano Classic

  398 €

  • Para putem balona
  • 9 razina temperature do 230 °C
  • Napredna i pouzdana tehnologija
 6. Volcano Hybrid Vaporizer
  Ocjenjivanje:
  Volcano Hybrid

  598 €

  • Čista konvekcijska para putem biča ili balona
  • Zagrijava se unutar 40 sekundi
  • Veliki digitalni zaslon s tipkama na dodir
Učitavanje...
Napišite vlastitu recenziju za Vaporizer Venty