Vaporizers from Storz & Bickel

Vaporizeri Storz & Bickel

Ako želite pouzdani uređaj koji će godinama proizvoditi paru najveće kvalitete, uložite u vaporizer tvrtke Storz & Bickel. Popularni Volcano Classic izašao je još 2001., a i danas slovi za jednog od najboljih stacionarnih vaporizera na tržištu, samo što ne odgovara svačijem budžetu.

Ako se želite maknuti se s kauča, Mighty je jedan od nama omiljenih prijenosnih vaporizera, i to zahvaljujući dugom trajanju baterije i svilenkasto glatkoj, ukusnoj pari. Vaporizeri tvrtke Storz & Bickel možda će vas više koštati, ali neupitno opravdavaju svoju cijenu.

Read more
Postavite obrnuto od abecednog
 1. CRAFTY+ Vaporizer
  Ocjenjivanje:
  Vaporizer Crafty+

  249 € 299 €

  • Vidljiva para unutar 60 sekundi
  • Kontrola putem jednog gumba
  • Teži samo 135 g
 2. Mighty Vaporizer
  Ocjenjivanje:
  Vaporizer Mighty

  289 € 349 €

  • Zagrijavanje u 90 sekundi
  • Precizna kontrola temperature
  • Trajanje baterije od 2 sata
 3. Mighty+ (Plus) Vaporizer Small
  Ocjenjivanje:
  Vaporizer Mighty+ (Plus)

  349 € 399 €

  • Zagrijavanje za 60 sekundi
  • Komora obložena keramikom
  • 25 minuta brže punjenje
 4. Plenty Vaporizer
  Ocjenjivanje:
  Vaporizer Plenty

  219 € 249 €

  • Jedinstvena čelična spirala za hlađenje
  • Vrhunski, izdržljivi materijali
  • Iznimno široka komora za grupne sesije
 5. Volcano Classic Vaporizer
  Ocjenjivanje:
  Volcano Classic

  329 € 399 €

  • Para putem balona
  • 9 razina temperature do 230 °C
  • Napredna i pouzdana tehnologija
 6. Volcano Hybrid Vaporizer
  Ocjenjivanje:
  Volcano Hybrid

  479 € 599 €

  • Čista konvekcijska para putem biča ili balona
  • Zagrijava se unutar 40 sekundi
  • Veliki digitalni zaslon s tipkama na dodir
Postavite obrnuto od abecednog

Što Storz & Bickel čini boljim?

Vaporizeri Storz & Bickel imaju itekako zaslužen ugled koji ih smješta među predvodnike industrije. Inovativna rješenja tvrtke postavila su industrijske standarde za doglednu budućnost. Teško je povjerovati da je Storz & Bickel od svojih početaka 1996. razvio samo nekoliko vaporizera., ali njihov je dizajn toliko izdržljiv i inovativan da ih drugi kopiraju čak i desetljećima kasnije. Unatoč visokoj cijeni, ovi vaporizeri nude sjajnu vrijednost za novac.

Iskustvo korištenja vaporizera Volcano

I letimičan pogled na vaporizer Volcano upućuje na to da vas čeka sjajno iskustvo. Umjesto da odu konvencionalnim putem, svojem su uređaju dali grub, otporan dizajn koji odražava njegovu surovu snagu. Već je pri prvoj upotrebi jasno zašto je dizajniran na taj način, a para koju ćete inhalirati bit će gusta i potentna i glađa od svega što ste tada okusili.

Dostupan je u dva modela, Volcano Classic i Volcano Hybrid. Oba su fenomenalni stacionarni modeli koji sami po sebi mogu funkcionirati kao središte druženja. Postavite Volcano na stolić za kavu, izvadite jedan od balona, napunite balon parom i pošaljite ga u krug za jednostavnu inhalaciju.

Volcano Classic, prvi vaporizer Storz & Bickela, poznat je po svojoj konzistentnosti, pouzdanosti i izdržljivosti. Mnogi entuzijasti pomoću njega već gotovo dva desetljeća pune balonske vrećice ukusnom parom. Nekima je to jedini vaporizer koji su ikada kupili.

Ipak, nemojte se previše prepustiti nostalgiji jer je sada dostupna nova i poboljšana verzija: Volcano Hybrid. Iako novi model liči na prijašnji, uređaj ima estetski ljepše kontrole i LED zaslon na dodir, a i brže se zagrijava. Vi i vaše društvo na svoj ćete balon pare morati čekati samo 1-2 minute od paljenja. Storz & Bickel također je poslušao mišljenja korisnika i dodao mogućnost inhalacije pare direktno kroz novi cijevni sustav.

Najveće poboljšanje na Volcano Hybridu njegova je integracija s pametnim telefonima. Korisnici pomoću S&B Web aplikacije mogu upravljati uređajem i podesiti proizvoljne postavke sesija, koje će uređaj zapamtiti. Što vam još treba od stacionarnog vaporizera?

Puno snage

Storz & Bickelov prvi „prijenosni“ vaporizer bio je Plenty. Iako se za njega može reći da je prijenosan, sa svojih 30 cm visine baš i nije džepne veličine, no sjajan je dodatak sesijama u dnevnoj sobi jer se radi o uređaju koji proizvodi gustu paru punu okusa i kojeg grupa prijatelja može lako prosljeđivati u krug.

Ovaj je vaporizer potpuno mehanički, uključujući zaslon za temperaturu, zbog čega je i izdržljiviji. Plenty na prvu možda može malo zastrašiti, ali dolazi uz lako razumljiva uputstva za početnike uz koji ćete ga moći koristiti čim ga primite u ruke.

Prijenosni vaporizer Mighty

Prijenosan i moćan, vaporizer Mighty kombinira najbolje od obje krajnosti. Ima kompaktan dizajn, ali veće dimenzije od Craftyja+, dvije punjive baterije, komoru za zagrijavanje i jedinicu za hlađenje. Može se pohvaliti dugim trajanjem baterije, usnikom koji paru održava hladnom, i jednostavnim kontrolama, pa uz njegovu pomoć svo bilje ekstrahirate bez ikakve gnjavaže.

Iako su njegovi vanjski dijelovi uglavnom izrađeni od plastike, kvaliteta izrade je neupitna. Većina površine uređaja prekrivena je rešetkastim uzorkom koji pomaže s rashlađivanjem, a grijaća komora ovog vaporizera odvojena je od baterija, što doprinosi učinkovitosti.

Najnovija inovacija tvrtke Storz & Bickel – Mighty+

Novi vaporizer Mighty+ nezaobilazan je dodatak kolekciji svih kolekcionara najboljih prijenosnih vaporizera. Njegov optimizirani dizajn i nevjerojatne značajke veselit će vas godinama.

Najuzbudljivija značajka je USB-C priključak, koji znači da svoj vaporizer možete napuniti bilo gdje, i to u 25 minuta kraćem roku nego originalni Mighty! Storz & Bickel također je skratio vrijeme zagrijavanja za 60 sekundi i olakšao mijenjanje temperature dodatkom novog Boost načina rada koji omogućuje brzo pojačavanje temperature tijekom sesije.

Ultra-prijenosni Crafty+

Vaporizer Crafty+ najmanji je vaporizer u ponudi tvrtke Storz & Bickel. Ima ergonomski dizajn koji omogućuje čvrst stisak i ugodno leži u ruci. Dok drugi vaporizeri biraju prenosivost na uštrb snage, Crafty+ odlikuje se i jednim i drugim. Kombinirajući kondukciju i konvekciju, patentirani hibridni sustav zagrijavanja svakoga puta proizvodi glatku paru.

Crafty+ možete kontrolirati koristeći S&B-ovu web aplikaciju. Osim što korisnicima omogućuje da uključe svoje uređaje, nudi im način da lociraju izgubljene uređaje i produlje vrijeme gašenja do 5 minuta. Korisnici također mogu odabrati temperaturu s preciznošću od 1 °C ili je povećati za 15 °C koristeći aplikaciju.

Sve u svemu, Crafty+ je inovativan, visokotehnološki prijenosni vaporizer s USB-C priključkom i 30 % bržim zagrijavanje od prijašnjeg modela, kao i poboljšanim elektroničkim komponentama. S obzirom na džepni dizajn, ovaj vaporizer kombinira sofisticiranost i snagu.