Stacionarni vaporizeri za kanabis

Stacionarni vaporizeri

Preferirate li većinu vremena provoditi kod kuće? U tom će vas slučaju stacionarni vaporizer dobro služiti. Zahvaljujući ovim praktičnim uređajima nećete morati razmišljati o tome jeste li napunili bateriju ili jeste li je ponijeli sa sobom. Umjesto toga ćete jednostavno ukopčati uređaj u struju i uživati u najkvalitetnijoj mogućoj pari.

Uz opcije kao što su Volcano Classic i Arizer Extreme Q, čeka vas vejpanje u udobnosti vlastitog doma. Ako ste spremni otkriti što stacionarne vaporizere čini tako primamljivima, nastavite čitati o njihovim brojnim prednostima.

Read more
Postavite obrnuto od abecednog
 1. Volcano Hybrid Vaporizer
  Ocjenjivanje:
  Volcano Hybrid

  598 €

  • Čista konvekcijska para putem biča ili balona
  • Zagrijava se unutar 40 sekundi
  • Veliki digitalni zaslon s tipkama na dodir
 2. Volcano Classic Vaporizer
  Ocjenjivanje:
  Volcano Classic

  398 €

  • Para putem balona
  • 9 razina temperature do 230 °C
  • Napredna i pouzdana tehnologija
 3. Arizer XQ2 - Small
  Ocjenjivanje:
  (4)
  Arizer XQ2

  239 € 269 €

  • Najnoviji stacionarni vaporizer tvrtke Arizer
  • Napredno konvekcijsko zagrijavanje
  • Dinamična LED svjetla u boji
 4. Arizer Extreme Q Vaporizer
  Ocjenjivanje:
  Arizer Extreme Q

  149 € 199 €

  • Za korištenje s "bičem" ili balonom
  • Konvekcijsko zagrijavanje do 260 °C
  • Uključuje daljinski upravljač
 5. Arizer V-Tower Vaporizer
  Ocjenjivanje:
  Arizer V-Tower

  119 € 165 €

  • Raspon temperature od 50 °C do 260 °C
  • Trostruki senzori za toplinu
  • Rotacija "biča" za 360 °
 6. Plenty Vaporizer
  Ocjenjivanje:
  Vaporizer Plenty

  248 €

  • Jedinstvena čelična spirala za hlađenje
  • Vrhunski, izdržljivi materijali
  • Iznimno široka komora za grupne sesije
Postavite obrnuto od abecednog

Prednosti stacionarnih vaporizera

Nema sumnje da tržište vaporizera cvate. Ono što je davne 2000. godine plasirano na tržište kao izolirani slučaj, od tada je postalo ključan uređaj za svakoga tko uživa u bilju. Naravno, riječ je o stacionarnim vaporizerima.

Iako će vas sam uređaj koštati više, prednosti stacionarnih vaporizera opravdavaju tu investiciju. Kada ga jednom postavite i naviknete se na korištenje, zapanjit će vas koliko novca vam novca stacionarni vaporizer dugoročno štedi.

Kao što smo već spomenuli, za razliku od njihovog prijenosnog pandana, ovi uređaji ne trebaju baterije. Samim time, vi ne trebate razmišljati o punjenju. Ipak, postoji još prednosti kojima se možete veseliti.

Napajanje

Stacionarni vaporizeri moćniji su od prijenosnih uređaja. Uređaji poput Volcano Classica ostvaruju veće temperature, bolji otpor pri uvlačenju i sve u svemu bolju kvalitetu pare. U srži svega navedenog nalaze se moćne komponente koje se koriste u izradi stacionarnih vaporizera.

Precizno zagrijavanje

Tehnologija vaporiziranja svake godine osjetno napreduje. Ipak, i dalje je izazov postići preciznu temperaturu sa svim vaporizerima. Stacionarni vaporizeri su ti koji će vam omogućiti najpreciznije moguće zagrijavanje.

Baloni/Bičevi

Postoje dvije osnovne metode ekstrakcije pare iz stacionarnih vaporizera: baloni i bičevi. Balone je uveo Storz & Bickel kada je osmislio danas legendarni Volcano, stacionarni vaporizer s kojim je sve i počelo.

Ova metoda uključuje pričvršćivanje balona na vaporizer. Balon zatim punite parom, uklanjate i paru udišete iz balona pomoću usnika.

Bičevi, s druge strane, pričvršćuju se na vaporizer i dostavljaju paru do vas direktno iz uređaja kroz cijev „biča“ i usnik. Obje metode jamče potentno iskustvo, ali baloni se koriste češće nego bičevi.

Veće komore

When using prijenosne vaporizere, ograničeni ste po pitanju količine bilja koju možete iskoristiti u jednom navratu. To se mijenja kada se prebacite na stacionarne vaporizere. Veće dimenzije podrazumijevaju i prednosti većih komora.

S većom komorom moći ćete koristiti više bilja i uživati u duljim sesijama u privatnosti vlastitog doma.

Stacionarni vaporizeri koje ne smijete previdjeti

Danas nam je svima dostupna ogromna količina zaista kvalitetnih stacionarnih vaporizera koji će vas neupitno zadiviti. Ipak, nekolicina se ističe u toj gomili. Kao što smo već spomenuli, Volcano se pokazao trenutnim klasikom koji je i dan danas jedan od najtraženijih stacionarnih vaporizera na tržištu.

Ali ima i drugih koje se isplati uzeti u obzir. Pogledajmo pobliže Volcano i istražimo i druge predvodnike. Tako ćete dobiti bolju sliku o tome što možete očekivati.

Storz & Bickelov Volcano Classic

Ovo je uređaj koji je pokrenuo revoluciju. Storz & Bickel je proizveo kvalitetan vaporizer koji je od vrha do dna izrađen od prvoklasnih komponenti. Budući da ovaj uređaj koristi balone, iz Volcano Classica ćete izvući zaista izuzetnu paru.

Kvaliteta i dosljednost performansi ovog uređaja su bez premca, a to vam jamči da ulažete u stacionarni vaporizer koji nije samo dizajniran da traje već je i više nego sposoban zadovoljiti sve vaše biljne želje.

Arizer Extreme Q

Dizajniran za korištenje i s balonima i s bičevima, Arizerov Extreme Q ono je što vam treba ako želite uštedjeti, a da pritom ne radite kompromise oko kvalitete. Štoviše, ovaj stacionarni vaporizer zbog svoje je vrhunske jednostavnosti korištenja idealan za početnike.

No nemojte da vas to odbije ako se smatrate iskusnim korisnikom. Extreme Q nudi niz mogućnosti prilagodbe sesija koje ne utječu na kvalitetu, osim u pozitivnom smislu. Temperaturu također možete podesiti s izuzetnom preciznošću, pa možete očekivati konzistentnost u zagrijavanju pri svakom korištenju.

Storz & Bickelov Volcano Hybrid

Opremljen digitalnim zaslonom i kontrolama na dodir, Volcano Hybrid nudi ultra brzo zagrijavanje za vaporiziranje bez gnjavaže. Ima čak i mobilnu aplikaciju za daljinsko upravljanje koju možete preuzeti! Podešavanje temperature preko pametnog telefona otvara veće mogućnosti prilagodbe nego ikada prije.

Volcano Hybrid u skladu je sa Storz & Bickelovim slavno vrhunskim dizajnom koji jamči da je ovaj stacionarni vaporizer izrađen da traje. Ali kvaliteta ne staje ovdje. Para koju ovaj uređaj proizvodi svilenkasto je glatka, puna okusa i bogata aromama.

Ako želite apsolutno najbolje sesije vaporiziranja, Volcano Hybrid neće vas razočarati. Skuplji je od drugih modela, ali njegove performanse i izrada jednostavno su nenadmašni.

Sažetak

Mi u MagicVaporizersu nudimo najbolje stacionarne vaporizere i usluge svim našim kupcima. Pozivamo vas da istražite ostatak naše kolekcije ako vas zanima što sve imamo u ponudi.