Tinymight 2

Ocjenjivanje:
Tinymight 2 4.8 5

349 €

SKU
ignore-this-112
Besplatna dostava
Pogledajte više mrvilica
Prikaži više dodataka

Tinymight 2 značajke

 • Najnovija verzija (2023.09)
 • 100% konvekcijsko zagrijavanje
 • Zagrijava se za samo nekoliko sekundi
 • Načini rada na zahtjev i sesijski
 • Podesiva veličina komore
 • Širok raspon temperature (140 °C do 250 °C)
 • Brzo punjenje preko USB-C
 • Zamjenjiva litij-ionska baterija tipa 18650
 • Proizveden u Finskoj od visokokvalitetnih materijala
 • Uključuje besplatnu Kapsulu za doziranje prilikom kupovine na MagicVaporizers

Kome je Tinymight 2 namijenjen?

Tinymight 2 je prijenosni konvekcijski vaporizer za suho bilje i koncentrate. Dizajniran je za vaporiziranje na bilo kojoj lokaciji, a zahvaljujući moćnom konvekcijskom grijaču, od aromatične pare dijeli vas samo nekoliko sekundi.

Ako želite vaporizer koji proizvodi guste oblake pare i nudi način rada na zahtjev, razmislite o tome da Tinymight 2 bude vaš sljedeći vaporizer. Lako ga je koristiti, a osim načina rada na zahtjev nudi i sesijski način rada koji vam daje veću fleksibilnost izbora načina na koji želite vaporizirati.

100% konvekcijsko zagrijavanje

Tinymight 2 proizvodi paru za manje od deset sekundi zahvaljujući ugrađenom grijaču od nehrđajućeg čelika od 70 W. Sustav zagrijavanja koristi 100% konvekcijsko zagrijavanje koje ravnomjerno zagrijava materijal i rezultira najčišćom parom.

Sustav konvekcijskog zagrijavanja u vaporizeru Tinymight 2 dodatno je poboljšan dodatkom novog raspršivača topline. Ova značajka bolje raspoređuje toplinu, što rezultira učinkovitijim procesom ekstrakcije koji vam omogućuje da iz svojeg bilja i koncentrata izvučete maksimum.

Vaporizer s parom na zahtjev

Dok većina vaporizera ima samo jedan način rada, Tinymight 2 ima dva: na zahtjev i sesijski. Način rada na zahtjev idealan je za one koji si žele uzeti vremena i uživati u svakom udisaju, dok je sesijski način rada za one kojima je draže odraditi niz uvlačenja bez da pri svakom trebaju pritiskati gumb.

Način rada na zahtjev uključuje grijač na nisku temperaturu koju je lako održavati dok ne pritisnete gumb. Kada ga pritisnete, držite ga oko pet sekundi dok uređaj ne počne vibrirati, što znači da je spreman. Uživajte u pari, a kada ste gotovi, pustite gumb.

Sesijski način rada funkcionira tako da komoru održava na postavljenoj temperaturi tijekom cijele sesije. Kliknite gumb tri puta, držite ga dok ne prestane vibrirati, a zatim uvucite dva do tri puta dok se para ne istanji. Ako između uvlačenja planirate veće pauze, jednostavno isključite i ponovno pokrenite uređaj kada ste spremni za još.

Podesiva veličina komore

Tinymight 2 omogućuje podešavanje veličine komore svojim željama pomicanjem rashladne komore. Sami birate želite li maksimalan kapacitet (0,2 g bilja) ili manju veličinu za manje doze i mikrodoziranje.

Spreman za korištenje s kapsulama za doziranje

Ako tražite jednostavan način za mikrodoziranje ili jednostavno komoru želite održati čišćom, razmislite o korištenju kapsule za doziranje. Te su kapsule dizajnirane upravo za Tinymight 2 i omogućuju vam da uživate u svojim sesijama bez da se zamarate sa čišćenjem.

Jednostavno napunite kapsulu željenim materijalom i umetnite je u komoru. Osim što tako brzo punite Tinymight 2, to znači i da možete unaprijed pripremiti sljedeću dozu za slučajeve kada ste izvan kuće, a treba vam više od jedne porcije.

Besplatno dobivate jednu Kapsulu za doziranje prilikom kupovine vaporizera Tinymight 2 na MagicVaporizers.

Širok raspon temperature (140 °C do 250 °C)

Tinymight 2 omogućuje preciznu kontrolu temperature okretanjem analognog brojčanika na dnu uređaja u rasponu od 140 °C do 250 °C. S obzirom na širok raspon temperature, imat ćete i više nego dovoljno prostora za istraživanje i pronalaženje temperature koja vam najviše odgovara.

Uključuje višenamjenski alat

Praktični višenamjenski alat koji dolazi uz Tinymight 2 nalazi se na vrhu uređaja kako biste mu lako pristupili tijekom sesija. Alat možete koristiti za miješanje sadržaja komore tijekom sesije, a također je dovoljno dugačak za podešavanje veličine komore za punjenje, što vam omogućuje da se lako prebacujete između malih i velikih porcija.

Brzo punjenje preko USB-C porta

Tinymight 2 je opremljen USB-C portom za punjenje i ima mogućnost brzog punjenja. Brzim punjačem (nije uključen) moguće ga je napuniti za manje od jednog sata, pa ćete brzo nastaviti uživati gdje god se nalazili.

Kada uključite uređaj, on vibrira jedan do četiri puta ovisno o statusu baterije, a svjetlo pored porta za punjenje mijenja boju iz zelene do crvene kako se baterija prazni. Tako možete pratiti status baterije, pravovremeno puniti uređaj i uživati u neprekinutim sesijama.

Zamjenjiva baterija tipa 18650

Budući da Tinymight 2 radi na zamjenjivu bateriju tipa 18650, nećete trebati pauzirati sesiju ako se baterija istroši. Jednostavno ubacite novu bateriju i u trenu se vratite vaporiziranju!

U slučaju da umjesto uključene baterije želite koristiti drugu bateriju tipa 18650, imajte na umu da mora biti visoke kvalitete i od minimalno 20 A.

Dizajniran za dugovječnost

Kao što možete očekivati od vaporizera koji je proizveden u Finskoj, Tinymight 2 je izrađen od ekskluzivnih materijala. Kućište je napravljeno od američkog oraha, poznatog po svojim izolacijskim karakteristikama i glatkoj strukturi, što znači da je ugodno hladan na dodir te ugodno leži u ruci.

Ostali dijelovi uređaja izrađeni su od drugih izdržljivih materijala poput nehrđajućeg čelika, aluminija i kvarcnog stakla koji jamče da ćete u vrhunskim performansama ovog uređaja uživati dugi niz godina.

Kako koristiti Tinymight 2

Evo kako koristiti Tinymight 2 u načinu rada na zahtjev:

 1. Uklonite usnik dok držite uređaj naopako.
 2. Dodajte materijal u suprotni kraj usnika. I dalje držeći uređaj naopako, vratite usnik na mjesto.
 3. Postavite željenu temperaturu pomoću brojčanika na dnu uređaja. Za lakšu paru, ciljajte na 3-5, a za veće oblake na 7-9.
 4. Za uključivanje uređaja, tri puta brzo pritisnite gumb. Pričekajte nekoliko sekundi.
 5. Tinymight 2 je sada spreman za zagrijavanje vašeg bilja. Aktivirajte pojačano zagrijavanje držanjem gumba i pričekajte dok ne osjetite vibraciju.
 6. Uvucite paru kroz usnik dok držite gumb.
 7. Kada ste zadovoljni, pustite gumb ali nastavite uvlačiti kako bi sva para izašla iz zračnog puta.
 8. Uživajte!
 9. Kada ste gotovi, brzo tri puta pritisnite gumb kako biste isključili uređaj, ili ponavljajte korake od 5. nadalje dok bilje ne poprimi smećkastu boju i prestane proizvoditi paru.

Kako postaviti temperaturu?

Okrenite brojčanik na dnu uređaja na broj koji odgovara temperaturi koju želite koristiti. Imajte na umu da se temperatura na najvišoj postavci (10) razlikuje ovisno o načinu rada koji odaberete.

 1. Zaključani uređaj
 2. 140 °C
 3. 150 °C
 4. 160 °C
 5. 170 °C
 6. 180 °C
 7. 190 °C
 8. 200 °C
 9. 210 °C
 10. 220 °C
 11. 230 °C / 250 °C (sesijski način rada / način rada na zahtjev)

Kako čistiti Tinymight 2

Tinymight 2 je lako čistiti jer su jedini dijelovi koji traže redovito održavanje staklena cijev, jedinica za hlađenje i filteri od nehrđajućeg čelika. Možete ih isprati vrućom vodom i sapunom ili namakati u otopini kao što je izopropanol.

Jamstvo

Svi vaporizeri Tinymight 2 koje prodaje MagicVaporizers, ovlašteni distributer proizvoda tvrtke Tinymight, autentični su i podržani 10-godišnjem jamstvom ograničenim na normalnu upotrebu. Jamstvo se aktivira registracijom uređaja na tinymightvape.com.

Priručnik za korištenje

Tinymight 2

Sadržaj

 • Vaporizer Tinymight 2
 • Kapsula za doziranje*
 • Stakleni usnik (55 mm)
 • Usnik od titanija (80 mm)
 • Baterija tipa 18650
 • USB-C kabel za punjenje
 • Filteri
 • O-prsteni
 • Torbica za pohranu
 • Upute za korištenje

* Uključuje besplatnu Kapsulu za doziranje prilikom kupovine na MagicVaporizers

Tinymight 2

Tehnički podaci

Više informacija
Veličina: 6,1 × 3,7 × 8,8 cm
Težina: 186 g
Zagrijavanje: Konvekcija
Vrijeme zagrijavanja: Manje od 10 sekundi
Izvor napajanja: Baterija tipa 18650
Temperatura: 140 °C do 250 °C
Proizvođač: Tinymight
Jamstvo: 10 godina
Država proizvođača: Finska
Učitavanje...
Napišite vlastitu recenziju za Tinymight 2