COVID-19: Raktárunkat ez nem érinti. Szállítási határidő 1-3 munkanap.
Najniže cijene
Isporuka drugi dan
Autorizirani distributer
Besplatna dostava za vaporizere

Tko smo mi?

Smješten u središnjoj Švedskoj, MagicVaporizers osnovan je 2013. s jednostavnim ciljem osiguravanja najboljih vaporizera po razumnim cijenama za europske kupce. Ovlašteni smo distributer vaporizera svih proizvođača koje prodajemo u svojoj trgovini, što nam omogućuje da iskoristimo značajne popuste na kupovinu na veliko, a te prednosti onda rado prenosimo na svoje kupce u obliku najnižih cijena u Europi!

 

S vama dijelimo i našu uštedu i našu stručnost. Jamčimo da korisnicima pružamo najbolju i najbržu moguću uslugu; naše prosječno vrijeme odgovora na upite putem e-maila tijekom radnog vremena iznosi manje od 20 minuta. Ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima prije ili nakon kupovine, kontaktirajte nas i naši će vam „parni stručnjaci“ ponuditi sve odgovore i smjernice koji vam zatrebaju.


MagicVaporizers glavni je ovlašteni distributer 

Naručivanjem od nas kao glavnog ovlaštenog distributera možete biti sigurni da:

1. ćete zaprimiti najnovije, nadograđene verzije svih vaporizera. Redovito obnavljamo zalihe s novim verzijama s malim nadogradnjama, no one obično nisu navedene na stranici.
2. ćete zaprimiti originalan i kvalitetan proizvod na tržištu koje je prepuno jeftinih, manje funkcionalnih kopija.
3. ćete imati puno jamstvo proizvođača koje uređaj pokriva na period od minimalno 1 godine.
4. ćete imati pouzdanu korisničku podršku koja zna kako proizvod funkcionira i ima direktnu vezu s proizvođačem u slučaju da situacija zahtjeva daljnje navođenje.
5. su svi proizvodi dostupni i da nema posrednika. To nam omogućuje da u potpunosti kontroliramo proces od naručivanja do isporuke i eliminiramo zastoje.
6. kupujete od financijski stabilne tvrtke koja ima dozvolu za poslovanje i poštuje sve svoje porezne obveze.

MagicVaporizers posluje pod imenom Anything Worldwide AB
Švedski broj registracije poslovnog subjekta: 556919-4235
Tyske Steuernummer: 17/070/30751
Međunarodni VAT broj: DE297759693

Naša adresa:
Anything Worldwide AB
Box 307
111 73 Stockholm
Sweden

Telefon: +46 (54) 2410154
Preferiramo da za pitanja o proizvodima i narudžbama koristite naš obrazac za upite putem e-maila jer je to najpogodniji oblik komunikacije za brze odgovore.