Smono 5

Ocjenjivanje:
4.65

1.099 kn 1.299 kn Ušteda: 200 kn

SKU
ignore-this-66
Besplatna dostava
TightVac MiniVac održava svježinu bilja i ne propušta mirise
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kn 70 kn

Originalni TightVac MiniVac najbolji je način za pohranu vašeg bilja! Umetnite bilje, zatvorite poklopac i pritisnite gumb da biste izvukli zrak. Bilje će ostati svježe, a TightVac MiniVac neće propuštati mirise. Za otvaranje ponovno pritisnite gumb i otvorite poklopac.

TightVac MiniVac ima kapacitet od 0,12 L, što odgovara otprilike 10 do 30 grama bilja, ovisno o gustoći. Zahvaljujući inovativnom dizajnu TightVac MiniVac je čvrst, potpuno hermetičan i vodootporan.

Vaga sa silikonskom zdjelom tvrke On Balance jamči da nikada više nećete morati brinuti o prosipanju materijala pri vaganju.
Vaga sa silikonskom zdjelom - 100 x 0,01 g
140 kn 190 kn

Vaga sa silikonskom zdjelom tvrtke On Balance najbolja je vaga za bilje i koncentrate. Uključuje veliku sklopivu silikonsku zdjelu koja, kada se podigne, postaje spremnik za vaganje otporan na prosipanje. Kada je sklopljena može se pričvrstiti poklopcem i tako zaštititi vagu od udaraca.

Rezultat ćete lako iščitati s izrazito velikog LCD zaslona s ružičastim svjetlom. Vaga ima ugrađenu zaštitu od preopterećenja koja sprječava štetu. Ostale značajke uključuju automatsko prebrojavanje dijelova, automatsko gašenje nakon 3 minute neaktivnosti, značajku za oduzimanje težine spremnika ili proširenja, kao i kalibraciju jednim dodirom.

Kapacitet: 100 g
Preciznost: 0,01 g
Težina: 271 g
Dimenzije: 12,3 x 7,2 x 1,9 cm
Jamstvo: ograničeno 10-godišnje jamstvo

Uključuje:

 • Vaga sa silikonskom zdjelom
 • AA baterije (2)
Smono 5 - Battery
Smono 5 - Baterija
160 kn 210 kn

Trebate zamijeniti Bateriju za Smono ili želite imati rezervnu? Onda je ova 18650 Samsung baterija od 3000 mAh battery ono što tražite.

Namijenjena za korištenje s: Smono 5.

Smono 5 - Mouthpiece Screens (5-pack)
Smono 5 - Filteri za usnik (5-pack)
75 kn 100 kn

Održite svježinu svojeg vaporizera Smono 5 uz ove Filtere za usnik. Filteri za usnik sprječavaju upadanje komadića bilja u usnik.

Uključuje:

 • Filtere za usnik (5)

Namijenjeni za korištenje s: Smono 5.

Smono 5 - Chamber Screens (5-pack)
Smono 5 - Filteri za komoru (5-pack)
75 kn 100 kn

Održite paru iz svojeg vaporizera Smono 5 čistom uz ove Filtere za komoru. Filteri za komoru sprječavaju direktni kontakt grijaćeg elementa i materijala u komori.

Uključuje:

 • Filtere za komoru (5)

Namijenjeni za korištenje s: Smono 5.

Smono 5 - Mouthpiece
Smono 5 - Usnik
75 kn 100 kn

Ovaj Stakleni usnik zamjenski je dio za Smono 5 koji služi kao zamjena ili rezerva za originalni usnik. Izrađen je od visokokvalitetnog stakla i identičan usniku koji dolazi uz uređaj.

Namijenjen za korištenje s: Smono 5.

On Balance Champion je džepna vaga koja može izvagati do 500 g s preciznošću od 0,1 g
Džepna vaga - 1000 x 0,1 g
140 kn 190 kn

Originalna Džepna vaga On Balance već je dugi niz godina hvaljena zbog svoje preciznosti i pouzdanosti. Savršena je za vaganje bilja i koncentrata! On Balance Champion važe do 1000 grama s preciznošću od 0,1 gram. Stane u većinu džepova i možete je ponijeti sa sobom bilo kuda! 

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Preciznost: 0,1 g, 0,01 oz
Mjerne jedinice: g, oz, dwt, ozt
Automatsko gašenje: 60 sekundi
Baterije: 2x AAA baterije (uključene)
Dimenzije: 118 x 80 x 20 mm
Težina: 140 g

Značajke

 • Najnovija verzija! (2021.09)
 • Veliki zaslon s prekrasnim animacijama
 • Patentirano konvekcijsko zagrijavanje
 • Brzo vrijeme zagrijavanja (30 sekundi)
 • Velika keramička komora za bilje
 • Zamjenjiva baterija (3000 mAh)
 • Vrlo jednostavno čišćenje
 • Precizna kontrola temperature (160 do 240 °C)

Kome je Smono 5 namijenjen?

Ako tražite nekomplicirani prijenosni konvekcijski vaporizer za bilje kojeg je jednostavno i koristiti i čistiti, ne možete pogriješiti s vaporizerom Smono 5. Nije najbrži i nema najviše značajki, ali neupitno je pouzdana i cjenovno vrlo pristupačna opcija.

Smono 5 je zbog svoje jednostavnosti sjajan za početnike, a njegova cijena u usporedbi s ostalim premium konvekcijskim vaporizerima čini ga solidnim izborom za one koji žele čistu i ukusnu paru bez da premaše budžet.

Konvekcijsko zagrijavanje

Da bi iz vašeg bilja izvukao maksimum, Smono 5 koristi patentirani sustav konvekcijskog zagrijavanja. Za razliku od kondukcijskog zagrijavanja pri kojem se bilje zagrijava kroz direktni kontakt, konvekcija ga zagrijava kroz topli zrak koji struji kroz bilje i zagrijava ga dok ne započne proces vaporizacije. Taj je proces nešto sporiji, ali bilje se zagrijava ravnomjerno i proizvodi paru punu čistih okusa.

Zamjenjiva baterija

Smono 5 koristi moćnu Samsung bateriju od 3000 mAh tipa 18650 koja traje otprilike šest punih 5-minutnih sesija kada je napunjena do kraja. Potrebno je sat i pol da se baterija u potpunosti napuni preko USB-C kabla, ali ako ne želite toliko čekati, ispražnjenu bateriju uvijek možete zamijeniti napunjenom 18650 baterijom. Jednostavno otvorite pretinac za bateriju i zamijenite je.

Ugodna veličina

Iako je Smono 5 nešto veći od prijašnjih Smono modela, i dalje je dovoljno malen da stane u džep ili malu torbu. Zbog većih dimenzija još ga je ugodnije držati i koristiti, a njegova debljina štiti od prekomjernog zagrijavanja zbog kojeg neke uređaje nije ugodno držati u ruci kada su u upotrebi. 

Zaslon u boji

Smono 5 se među drugim vaporizerima ističe zbog velikog zaslona u boji koji prikazuje vesele animacije dok se uređaj zagrijava. Da biste uvijek znali status zagrijavanja, zaslon u formi kvadrata također prikazuje 4 najvažnije informacije: trenutnu temperaturu, podešenu temperaturu, vrijeme sesije i status baterije.

Učinkovito zagrijavanje

Smono 5 vam dopušta odabir bilo koje temperature između 160 i 240 °C. Ako vam je prioritet okus, odaberite niže temperature. S druge strane, više temperature maksimiziraju ekstrakciju. Nakon odabira željene temperature trebat ćete pričekati samo 30 sekundi prije nego što uređaj počne proizvoditi ukusnu konvekcijsku paru.

Velika komora za bilje

Ako volite vaporizirati velike količine bilja odjednom, cijenit ćete veliku keramičku komoru vaporizera Smono 5 promjera 14 mm i dubine 15 mm. U nju stane 20 ml materijala (oko 0,3 grama bilja), što je znatno više od prijašnjih Smono modela. 

Jednostavan za čišćenje

Čišćenje vaporizera rijetko kada je zabavno, zbog čega su ga njemački dizajneri ovog uređaja taj proces učinili maksimalno brzim i lakim. Magnetni blok sa usnikom možete odvojiti od uređaja i tako lako pristupiti komori koju možete očistiti četkicom, a ostatak uređaja uključenim maramicama i čistačima cijevi ili kompresiranim zrakom. 

Kako koristiti Smono 5

 • Prvo odvojite blok sa usnikom da biste pristupili komori. Komoru je lako napuniti jer ima oblik lijevka. Napunite je željenom količinom bilja i ponovno spojite usnik.
 • Da biste pokrenuli Smono 5 pritisnite S-tipku pet puta zaredom. Uređaj će se odmah početi zagrijavati do podešene temperature.
 • Kada uključite Smono 5 pokrenut će se tajmer od 300 sekundi (5 minuta) koji sprječava nepotrebno trošenje baterije. Da biste resetirali tajmer jednostavno pritisnite bilo koju tipku.
 • Ako želite promijeniti temperaturu, sve što trebate učiniti je pritisnuti tipku za gore ili dolje. Pritišćite tipku dok ne dosegnete željenu temperaturu između 160 i 240 °C.
 • Pogledajte zaslon da biste vidjeli odgovara li trenutna temperatura podešenoj. Kada se uređaj zagrije na podešenu temperaturu spremni ste za udisanje aromatične pare.
 • Za gašenje pet puta zaredom pritisnite S-tipku ili pričekajte da tajmer istekne.

Jamstvo

Svi vaporizeri Smono 5 koje prodaje MagicVaporizers, ovlašteni distributer za tvrtku Smono, potpuno su autentični i podržani 2-godišnjim jamstvom.

Priručnik za korištenje

Smono 5

Sadržaj

 • Vaporizer Smono 5
 • USB-C kabel za punjenje
 • Poklopac
 • Vrećica za pohranu
 • Odvijač
 • Četkica za čišćenje
 • Maramice za čišćenje (5)
 • Čistači cijevi (5)
 • Upute za korištenje
Smono 5

Tehnički podaci

Više informacija
Veličina: 11,6 × 4,5 × 2,6 cm
Težina: 188 g
Zagrijavanje: Konvekcija
Vrijeme zagrijavanja: 30 sekundi
Izvor napajanja: Baterija (3000 mAh)
Temperatura: 160 °C do 240 °C
Proizvođač: Smono
Jamstvo: 2 godine
Država proizvođača: Kina
Napišite vlastitu recenziju za Smono 5
Recenzirate:Smono 5
Ocjenjivanje