Smono 4

Ocjenjivanje:
3.85

699 kn

SKU
ignore-this-67
Besplatna dostava
TightVac MiniVac održava svježinu bilja i ne propušta mirise
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kn 70 kn

Originalni TightVac MiniVac najbolji je način za pohranu vašeg bilja! Umetnite bilje, zatvorite poklopac i pritisnite gumb da biste izvukli zrak. Bilje će ostati svježe, a TightVac MiniVac neće propuštati mirise. Za otvaranje ponovno pritisnite gumb i otvorite poklopac.

TightVac MiniVac ima kapacitet od 0,12 L, što odgovara otprilike 10 do 30 grama bilja, ovisno o gustoći. Zahvaljujući inovativnom dizajnu TightVac MiniVac je čvrst, potpuno hermetičan i vodootporan.

On Balance Champion je džepna vaga koja može izvagati do 500 g s preciznošću od 0,1 g
Džepna vaga - 1000 x 0,1 g
140 kn 190 kn

Originalna Džepna vaga On Balance već je dugi niz godina hvaljena zbog svoje preciznosti i pouzdanosti. Savršena je za vaganje bilja i koncentrata! On Balance Champion važe do 1000 grama s preciznošću od 0,1 gram. Stane u većinu džepova i možete je ponijeti sa sobom bilo kuda! 

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Preciznost: 0,1 g, 0,01 oz
Mjerne jedinice: g, oz, dwt, ozt
Automatsko gašenje: 60 sekundi
Baterije: 2x AAA baterije (uključene)
Dimenzije: 118 x 80 x 20 mm
Težina: 140 g

Ovi Filteri osiguravaju da para iz vašeg Smonoa 4 ostane čista i ukusna
Smono 4 - Filteri
75 kn 100 kn

Održite svoj Smono 4 svježim pomoću ovih Filtera. Filter sprječava prodiranje materijala u parni put i održava paru čistom i ukusnom.

Uključuje:

 • Filtere (5)

Namijenjeni za korištenje s: Smono 4.

Kompletni Usnik za Smono 4
Smono 4 - Usnik
85 kn 115 kn

Trebate zamijeniti Usnik za svoj Smono 4? U tom je slučaju ovaj dodatak ono što vam treba.

Namijenjen za korištenje s: Smono 4.

Značajke

 • Najnovija verzija! (2021.09)
 • Zagrijavanje u samo 30 sekundi
 • Keramička komora koja se lako čisti
 • Kvalitetni stakleni usnik
 • Kompaktan i prijenosan
 • Punjenje putem USB-a
 • Vaporizira bilje, voskove i ulja

Kome je Smono 4 namijenjen?

Smono 4 je jednostavan i vrlo ga je lako koristiti, što ga čini izvrsnim izborom za početnike. Proizvodi visokokvalitetne oblake pare zajamčeno izvrsnog okusa, a kombinacija prilagodljivog protoka zraka i čvrstog staklenog usnika osigurava vrhunsko iskustvo vaporiziranja baš svaki put. Vaporizirati možete bilje, voskove i ulja (s priloženom kapsulom), što znači da je jednako prikladan i za iskusne korisnike.

Kompaktan i prijenosan

Ako ne volite osjećaj da ste prisiljeni na ostanak unutar četiri zida da biste uživali u vaporiziranju, cijenit ćete prijenosnost Smonoa 4. Ovaj uređaj ima kompaktne dimenzije od samo 11,8 x 5,5 x 2,6 cm, što znači da bez ikakvih problema stane u većinu srednjih džepova ili torbi. Budući da je lagan i ima bateriju dovoljno jaku za 8 do 10 sesija, savršen je za nošenje i korištenje u pokretu.

Impresivna baterija

Smono 4 ima ugrađenu punjivu bateriju od 2300 mAh čija su snaga i dugovječnost gotovo bez konkurencije. Zagarantirano vam je dovoljno snage za punih 10 sesija, a baterija se zatim može u potpunosti napuniti za samo 1,5 sat. Jedini potencijalni nedostatak je to što ovaj uređaj ne možete koristiti tijekom punjenja, ali to neće predstavljati problem onima koji planiraju svoje sesije i u obzir uzimaju vrijeme potrebno za punjenje.

Unaprijed postavljene postavke temperature

Zahvaljujući 8 unaprijed postavljenih razina temperature, nikada se nećete zateći u neprestanom pritiskanju gumbi da biste postigli željenu temperaturu. Razine temperature kreću se u rasponu od 160 °C do 230 °C, u razmacima od 10 °C. Odabranu i trenutnu temperaturu lako možete očitati na OLED zaslonu, a proces zagrijavanja traje samo 30 sekundi!

Jedinstven stil zagrijavanja

Smono 4 ima impresivan sustav grijanog i podesivog protoka zraka koji toplinu raspoređuje kroz vaše bilje unutar keramičke komore koja se lako čisti. To znači da je, neovisno o odabranoj temperaturi, vrhunski okus zagarantiran, a para znatno nježnija od one koju proizvode mnogi drugi vaporizeri na tržištu.

Maksimalna sigurnost

Ako ste se ikad zatekli kako polako tonete u san tijekom sesije dok je vaš vaporizer još uvijek zagrijan, cijenit ćete značajku automatskog isključivanja kojom Smono 4 štiti vašu sigurnost. Nakon samo 4 minute neaktivnosti, vaporizer će se početi gasiti i kratkom će vibracijom signalizirati da se isključuje.

Osim što je sjajna za vašu sigurnost, značajka automatskog isključivanja također štedi bateriju.

Jamstvo

Smono 4 dolazi s 10-godišnjim jamstvom proizvođača ograničenim na normalnu upotrebu.

Priručnik za korištenje

Smono 4

Sadržaj

 • Vaporizer Smono 4
 • Kapsula za koncentrate
 • Četkica za čišćenje
 • Pinceta
 • Alat za miješanje
 • USB kabel
 • Upute za korištenje
Smono 4

Tehnički podaci

Više informacija
Veličina: 5,5 × 2,6 × 11,8 cm
Težina: 150 g
Zagrijavanje: Hibridno (konvekcija+kondukcija)
Vrijeme zagrijavanja: 30 sekundi
Izvor napajanja: Baterija (2300 mAh)
Temperatura: 160 °C do 230 °C
Proizvođač: Smono
Jamstvo: 10 godina
Država proizvođača: Kina
Napišite vlastitu recenziju za Smono 4
Recenzirate:Smono 4
Ocjenjivanje