Bubbler od opsidijanskog stakla tvrtke Magma Industries

229 €
SKU
SKU2601

Snizite temperaturu, povećajte vlagu, maksimizirajte učinkovitost i iskusite najkvalitetniju moguću paru uz Bubbler od opsidijanskog stakla tvrtke Magma Industries. Možete ga koristiti uz balone (Easy Valve) i bič (ako imate Volcano Hybrid).

Bubbler od opsidijanskog stakla za vaporizere Volcano snižava temperaturu pare (za do 40 °C) i istovremeno povećava vlagu (za više od 93 %), čineći je znatno ugodnijom za grlo i pluća. Zahvaljujući nižim temperaturama i većoj vlazi vaporizirati možete bez kašljanja na temperaturama koje inače ne biste koristili, a zato i iskoristiti sav potencijal svojeg bilja ili koncentrata.

Ne trebate brinuti oko prolijevanja jer Bubbler od opsidijanskog stakla ima dodatnu barijeru za vodu (za razliku od Magma Bubblera). Ona sprječava miješanje vlage ili tekućine s vašim biljem ili koncentratima u slučaju prepunjavanja ili nezgode.

Bubbler od opsidijanskog stakla izrađen je od najkvalitetnijeg borosilikatnog stakla koje se lako čisti izopropanolom. Ove proizvode ručno izračuju majstori puhanja stakla da bi osigurali da savršeno odgovaraju vašoj komori za punjenje Easy Valve, svaki put.

Uključuje:

  • Bubbler od opsidijanskog stakla
  • Brtvene prstene (3)

Namijenjen za korištenje s: Volcano Digit, Volcano Classic i Volcano Hybrid.