Herb Ripper SS - 4-dijelni grinder od nehrđajućeg čelika

Ocjenjivanje:
Herb Ripper SS - 4-dijelni grinder od nehrđajućeg čelika 4.9 5

189 €

SKU
ignore-this-63
Besplatna dostava

 

Ovaj 4-dijelni grinder (mrvilica) od nehrđajućeg čelika tvrtke Herb Ripper proizveden je u SAD-u i jedna je od najekskluzivnijih mrvilica na tržištu. Dok je većina mrvilica izrađena od aluminija ili plastike, ovaj proizvod proizveden je od stopostotnog i najboljeg nehrđajućeg čelika na tržištu. U ruci leži bolje od bilo koje mrvilice koje smo ikada koristili, a zupci su i dalje oštri kao kod prve upotrebe, čak i nakon više od tisuću mrvljenja.

Kvaliteta Herb Rippera ne može se prenaglasiti jer sa svakim okretajem zaista osjećate vrhunsku kvalitetu ovog proizvoda. Da, skup je, ali također je zadnja mrvilica koju ćete trebati kupiti.

Ovaj 4-dijelni grinder od nehrđajućeg čelika tvrtke Herb Ripper dostupan je u dvije veličine: M, promjera 5 cm, i XL, promjera 6,5 cm.

Ugodno prianjanje

Za nenadmašivo prianjanje i hvat rub poklopca izrezbaren je dijamantnim oblicima. Zato je ovu mrvilicu ugodno okretati, a rub joj daje i poseban izgled.

Snažni magneti

Gornja dva dijela Herb Rippera povezana su snažnim magnetom, pa nema rizika da će se slučajno odvojiti, a vaše dragocjeno bilje prosuti.

Zupci oštri kao britva

Herb Ripper se za samo mrvljenje pobrinuo zupcima koji su oštri kao britva. Svaki zubac ima oštar rub na samom vrhu zbog čega proces mrvljenja započinje čim zatvorite poklopac. Oštri zupci glatko mrve bilje u samo nekoliko okretaja.

Optimiziran za vaporiziranje

Hibridna ploča za mrvljenje, dio s rupicama, optimizirana je za mrvljenje bilja do savršene veličine za vaporiziranje (srednje sitno), a prije čišćenja je možete lako izvaditi.

Glatko okretanje

Na mjestu gdje se poklopac spaja s drugim dijelom mrvilice nalazi se prsten za trenje koji jamči glatko okretanje. Taj dio možete zamijeniti.

Lako sastavljanje

Niti drugog i trećeg dijela koje ih drže skupa dizajnirane su da bi se spriječilo zaplitanje, pa je proizvod lako sastaviti i rastaviti kroz samo nekoliko okretaja.

Uključena čelična kuglica

Nakon mrvljenja prah (poznat i kao kif) pada kroz filter do spremnika na dnu. Ako želite dobiti više praha, čeličnu kuglicu koja dolazi uz proizvod stavite na vrh filtera, zatvorite mrvilicu i protresite je nekoliko puta. Sada na dnu mrvilice imate više praha!

Lako je pokupiti prah

Dno 4-dijelnog grindera Herb Ripper ima glatke uglove s velikim promjerom koji vam omogućuju da s uključenom lopaticom izvadite i zadnju mrvicu praha za posebne prilike.

Pranje u suđerici

Budući da je izrađen od stopostotnog nehrđajućeg čelika, Herb Ripper možete sigurno prati u suđerici. Čišćenje nikada nije bilo lakše!

Uključuje

  • 4-dijelnu mrvilicu od nehrđajućeg čelika
  • Čeličnu kuglicu
  • Lopaticu za prah
Učitavanje...
Napišite vlastitu recenziju za Herb Ripper SS - 4-dijelni grinder od nehrđajućeg čelika