COVID-19: Naše skladište nije pogođeno. Rok isporuke je 1 do 3 radna dana.

Boundless CFX

Ocjenjivanje:
4.55

1.099 kn 1.299 kn Ušteda: 200 kn

SKU
SKU900
Najnovija verzija! (2020.10)
On Balance Champion je džepna vaga koja može izvagati do 500 g s preciznošću od 0,1 g
Džepna vaga - 500 x 0,1 g
140 kn 190 kn

Originalna Džepna vaga On Balance već je dugi niz godina hvaljena zbog svoje preciznosti i pouzdanosti. Savršena je za vaganje bilja i koncentrata! On Balance Champion važe do 500 grama s preciznošću od 0,1 gram. Stane u većinu džepova i možete je ponijeti sa sobom bilo kuda! 

Kapacitet: 500 g, 17,64 oz
Preciznost: 0,1 g, 0,01 oz
Mjerne jedinice: g, oz, dwt, ozt
Automatsko gašenje: 60 sekundi
Baterije: 2x AAA baterije (uključene)
Dimenzije: 118 x 80 x 20 mm
Težina: 140 g

Boundless - Kapsula za tekućine/vosak
Boundless - Kapsula za koncentrate
30 kn 40 kn

Kapsula za koncentrate služi za vaporiziranje koncentrata poput voskova i ulja u vaporizerima tvrtke Boundless. Jednostavno stavite koncentrat na pamuk unutar kapsule i umetnite kapsulu u vaporizer.

Namijenjena za korištenje s: Boundless CFV, Boundless CFX.

Boundless CFX - Filteri za komoru
Boundless CFX - Filteri za komoru
35 kn 45 kn

Filteri za komoru smještaju se na dno komore za bilje vašeg Boundlessa CFX i sprječavaju direktan kontakt grijaćeg elementa i bilja u komori.

Uključuje:

 • Filtere za komoru (2)

Namijenjeni za korištenje s: Boundless CFX.

Uz pomoć ovog Adaptera za vodenu lulu spojite svoj Boundless CFX sa svojom najdražom vodenom lulom, bongom ili bubblerom
Boundless CFX - Adapter za vodenu lulu
140 kn 190 kn

Adapter za vodenu lulu odgovara muškim (10 mm, 14 mm i 18 mm) i ženskim (14 mm i 18 mm) navojima. Osim što umanjuje iritaciju koja nastave zbog topline pare, korištenje adaptera za vodenu lulu s Boundlessom CFX također poboljšava njezin okus. 

Namijenjen za korištenje s: Boundless CFX.

Boundless CFX - Usnik
Boundless CFX - Usnik
110 kn 145 kn

Usnik za Boundless CFX rezervni je dio za Boundless CFX koji zamjenjuje originalni usnik. Izrađen je od visokokvalitetne plastike i dolazi s filterom koji dodatno pročišćava i filtrira paru prije nego što ona dospije do vaših usana.

Uključuje:

 • Usnik (1)
 • Filter za usnik (1)

Namijenjen za korištenje s: Boundless CFX.

Značajke

 • Zagrijavanje u 20 sekundi
 • Izolirani zračni put
 • Potpuna kontrola temperature
 • OLED digitalni zaslon
 • Keramička komora velikog kapaciteta
 • Kompatibilan s biljem i koncentratima
 • Impresivno trajanje baterije

Kome je Boundless CFX namijenjen?

Ako želite prijenosni vaporizer koji je lako koristiti i koji posao obavlja bez gnjavaže, Boundless CFX je savršena opcija. Ovaj kompaktni vaporizer odgovara i početnicima i profićima jer njegov veliki kapacitet snage ne zahtijeva glomaznost i komplicirano korištenje. Jednostavno ga je nositi sa sobom i baterija mu traje zaista impresivno dugo, zbog čega ga možete lako i brzo koristiti gdje god se nalazili.

Jednostavan za korištenje

Boundless CFX jedan je od najpraktičnijih vaporizera na tržištu i ne treba vam nikakvo prijašnje iskustvo da biste ga uspješno koristili. Savršeno dobro funkcionira i s malim i velikim količinama materijala jer uređaj proizvodi optimalnu paru neovisno o tehnici punjenja. Kapacitet njegove impresivno velike keramičke komore omogućuje da bez problema produljite sesije, a komora je dovoljno prilagodljiva da jednako efikasno radi i s manjim količinama bilja.

Izolirani zračni put

Izolirani zračni put odjeljuje paru od unutrašnje elektronike i tako garantira čiste arome. Okus i kvaliteta proizvedene pare je impresivna, a cijeli proces inhalacije jednostavan je i neometan – idealan za početnike.

Impresivno vrijeme zagrijavanja i trajanje baterije

Boundless CFX opremljen je s 80 Vata snage i može se u potpunosti zagrijati u samo 20 sekundi! Kratko vrijeme zagrijavanja omogućuje da odmah započnete sesiju, a time i da budete spontaniji. Iz napunjene baterije možete izvući do 15 5-minutnih sesija, no bateriji treba samo 30 sekundi da se napuni do kraja, pa ćete brzo moći nastaviti čak i ako vam to nije dovoljno.

Prijenosan

Uz Boundless CFX nećete biti ograničeni na svoja četiri zida jer ga zbog njegove kompaktne veličine kao možete ubaciti u torbu ili veliki džep gdje god se uputili. Ovaj je vaporizer lagan i velik samo 7 x 3.2 x 13 cm. Liči na mobilni telefon, što također doprinosi njegovoj diskretnosti, a ima i korisnu silikonsku prevlaku koja sprječava da vas sklizne iz ruke ili dosegne neugodnu temperaturu tijekom sesije.

Svestran s potpunom kontrolom temperature

Boundless CFX lako vaporizira i bilje i koncentrate. Uz uređaj je uključena i zasebna kapsula dizajnirana posebno za koncentrate. Imate potpunu kontrolu nad temperaturom ovog vaporizera, pa gustoću pare možete prilagoditi vlastitim preferencijama. Za vaporiziranje svojeg bilja ili koncentrata možete odabrati bilo koji stupanj temperature između 38 °C i 221 °C.

Jamstvo

Svi vaporizeri Boundless CFX koje prodaje tvrtka MagicVaporizers, ovlašteni distributer za tvrtku Boundless, potpuno su autentični i podržani 2-godišnjim jamstvom.

Boundless CFX

Sadržaj

 • Vaporizer Boundless CFX
 • USB kabel
 • Kapsula za koncentrate
 • Alat za miješanje
 • Četkica za čišćenje
 • Upute za korištenje
Boundless CFX

Tehnički podaci

Više informacija
Veličina: 7,0 x 3,2 x 12,9 cm
Težina: 208 g
Zagrijavanje: Hibridno (konvekcija+kondukcija)
Vrijeme zagrijavanja: 20 sekundi
Izvor napajanja: Baterija (2 x 2500 mAh)
Temperatura: 37 °C do 221 °C
Proizvođač: Boundless
Jamstvo: 2 godine
Država proizvođača: Kina
Recenzirate:Boundless CFX
Ocjenjivanje