Arizer V-Tower

Ocjenjivanje:
4.75

899 kn 1.299 kn Ušteda: 400 kn

SKU
ignore-this-82
Besplatna dostava
TightVac MiniVac održava svježinu bilja i ne propušta mirise
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kn 70 kn

Originalni TightVac MiniVac najbolji je način za pohranu vašeg bilja! Umetnite bilje, zatvorite poklopac i pritisnite gumb da biste izvukli zrak. Bilje će ostati svježe, a TightVac MiniVac neće propuštati mirise. Za otvaranje ponovno pritisnite gumb i otvorite poklopac.

TightVac MiniVac ima kapacitet od 0,12 L, što odgovara otprilike 10 do 30 grama bilja, ovisno o gustoći. Zahvaljujući inovativnom dizajnu TightVac MiniVac je čvrst, potpuno hermetičan i vodootporan.

Arizerov paket filtera
Arizer - Paket filtera
50 kn 70 kn

Arizerov Paket filtera ono je što vam treba da biste zamijenili filtere koji dolaze s vaporizerima Arizer V-Tower i Arizer Extreme Q.

Uključuje:

 • Duboke filtere (4)

Namijenjen za korištenje s: Arizer Extreme Q i Arizer V-Tower.

Arizer - Zdjela "Cyclone"
Arizer - Zdjela "Cyclone"
75 kn 100 kn

Zdjela "Cyclone" identična je onoj koja dolazi uz vaporizere Arizer Extreme Q i Arizer V-Tower. Koristi kao spremnik za vaše bilje tijekom procesa vaporizacije i pravilno raspoređuje toplinu koju proizvodi grijaći element.

Ako se vaša originalna zdjela slomi, okrhne ili jednostavno istroši, ova zamjenska zdjela "Cyclone" upravo je ono što vam treba.

Uključuje:

 • Staklenu zdjelu "Cyclone" (1)
 • Rashladni vrh (1)
 • Filter (1)

Namijenjena za korištenje s: Arizer Extreme Q i Arizer V-Tower.

Arizer - Stakleni usnik (za bič)
Arizer - Stakleni usnik za bič
35 kn 45 kn

Stakleni usnik za bič spaja se na kraj biča za vaporizere Arizer Extreme Q i Arizer V-Tower. Izrađen je od borosilikatnog stakla vrhunske kvalitete kako bi osigurao glatku, čistu paru.

Ako je vaš usnik za bič slomljen, okrhnut ili jednostavno istrošen, ovaj zamjenski Stakleni usnik upravo je ono što vam treba.

Namijenjen za korištenje s: Arizer Extreme Q i Arizer V-Tower.

Arizer - Zdjela "Tuff"
Arizer - Zdjela "Tuff"
95 kn 130 kn

Arizerova zdjela "Tuff" izdržljivija je zamjena za zdjelu "Cyclone". Izgleda kao "Cyclone", ali ima medicinski premaz koji sprječava lako lomljenje. Premaz se nalazi s vanjske strane staklene komore i ne utječe na okus i čistoću pare.

Ovaj zamjenski dio je za one kojima nije strano razbijanje zdjele "Cyclone", pa traže nešto što će lakše podnijeti nezgode bez da to utječe na kvalitetu pare.

Namijenjeno za korištenje s: Arizer Extreme Q i Arizer V-Tower.

Kutni stakleni adapter za Arizer Extreme Q i Arizer V-Tower spaja uređaje s "bičem"
Arizer - Kutni stakleni adapter
90 kn 120 kn

Arizerov Kutni stakleni adapter dio je koji spaja grijaću komoru i "bič" za vaporizere Arizer Extreme Q i Arizer V-Tower. Izrađen je isključivo od najkvalitetnijih materijala kako bi osigurao glatku, čistu paru.

Ako je vaš originalni adapter slomljen, okrhnut ili jednostavno istrošen, ovaj je dodatak upravo ono što vam treba.

Uključuje:

 • Kutni adapter (1)
 • Filter (1)

Namijenjen za korištenje s: Arizer Extreme Q i Arizer V-Tower.

Ovaj Kutni stakleni adapter sa staklenim filterom je za one koji žele nadograditi parni put svojeg "biča" za Arizer Extreme Q ili Arizer V-Tower.
Arizer - Kutni stakleni adapter sa staklenim filterom
90 kn 120 kn

Ovaj Kutni stakleni adapter sa staklenim filterom je za one koji žele nadograditi parni put svojeg "biča" za Arizer Extreme Q ili Arizer V-Tower.

Uključeni kutni stakleni adapter nužno je koristiti s filterom, koji se može iščašiti i utjecati na okus pare, ali zahvaljujući staklenom filteru u ovom adapteru ne morate brinuti o nijednoj od tih stvari!

Namijenjen za korištenje s: Arizer Extreme Q i Arizer V-Tower.

Arizer - Zamjenski bič
Arizer - Set za bič
140 kn 190 kn

Sa Setom za bič možete zamijeniti cijeli gornji dio vaporizera i osvježiti iskustvo vaporiziranja s vašim vaporizerima V-Tower i Arizer Extreme Q vaporizer.

Includes:

 • Cijev od 90 cm (PVC) (1)
 • Kutni stakleni adapter (1)
 • Stakleni usnik za bič (1)
 • Duboki filter (1)

Namijenjen za korištenje s: Arizer Extreme Q i Arizer V-Tower.

Arizerov stakleni alat za miješanje savršen je za miješanje bilja u tijeku sesije.
Arizer - Stakleni alat za miješanje
45 kn 60 kn

Stakleni alat za miješanje izrađen je po mjeri za Arizer V Tower i Arizer Extreme Q, ali možete ga koristiti i s drugim vaporizerima jer se radi o jednostavnom staklenom alatu. Ovaj zamjenski dio identičan je alatu za miješanje koji dolazi uz uređaj.

On Balance Champion je džepna vaga koja može izvagati do 500 g s preciznošću od 0,1 g
Džepna vaga - 1000 x 0,1 g
140 kn 190 kn

Originalna Džepna vaga On Balance već je dugi niz godina hvaljena zbog svoje preciznosti i pouzdanosti. Savršena je za vaganje bilja i koncentrata! On Balance Champion važe do 1000 grama s preciznošću od 0,1 gram. Stane u većinu džepova i možete je ponijeti sa sobom bilo kuda! 

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Preciznost: 0,1 g, 0,01 oz
Mjerne jedinice: g, oz, dwt, ozt
Automatsko gašenje: 60 sekundi
Baterije: 2x AAA baterije (uključene)
Dimenzije: 118 x 80 x 20 mm
Težina: 140 g

Značajke

 • Najnovija verzija! (2021.09)
 • Visokokvalitetna grijaća komora
 • Digitalno kontroliranje temperature
 • LED zaslon
 • Multifunkcionalan
 • Jednostavan za korištenje

Kome je Arizer V-Tower namijenjen?

O investiranju u Arizer V-Tower definitivno bi trebali razmisliti oni koji traže jednostavan vaporizer koji garantira kvalitetnu paru u svakoj sesiji i pruža odlične rezultate po vrlo povoljnoj cijeni. Dok jednostavan dizajn ovaj stolni vaporizer čini idealnim za početnike, kvaliteta njegove pare k sebi privlači i iskusne korisnike.

Precizna kontrola temperature

Arizer V-Tower nudi širok raspon temperaturnih opcija između 50 °C i 260 °C da bi temperatura savršeno odgovarala bilju po vašem izboru. Omogućuje preciznu kontrolu nad zagrijavanjem, pa možete Arizer V-Tower za vas može proizvesti točno onu gustoću pare koju želite! Ovaj impresivni raspon temperature možete iskoristiti i za eksperimentaciju i otkriti koja vam temperatura pruža najviše užitka, a ne biti prisiljeni da birate između nekoliko unaprijed isprogramiranih opcija.

Vrijednost za novac

Nije tajna da na tržištu postoje određeni vaporizeri s razrađenijim značajkama od Arizer V-Towera, ali ako je ono što tražite visokokvalitetan vaporizer bez dodataka, nećete naći uređaj koji nudi bolju vrijednost za novac! S Arizer V-Towerom možete uživati u odličnoj pari neovisno o temperaturi po zaista nevjerojatnoj cijeni bez da trošite novac na značajke koji vjerojatno nećete niti koristiti.

Odličan okus pare

Zbog njegovog inovativnog dizajna i metoda zagrijavanja, para koju Arizer V-Tower proizvodi garantirano je gusta i vrhunskog okusa baš svaki put. Kombinacija njegovog "biča", odnosno duge fleksibilne cijevi, keramičke grijaće komore i staklene zdjele za bilje osigurava vrhunsku potentnost i okus pri svakoj inhalaciji. Keramičke struktura njegovog grijaćeg elementa također eliminira sve neugodne metalne okuse ili toksine koji bi se inače mogli naći u pari.

Automatsko gašenje za maksimalnu sigurnost 

Nije neobično zaspati nakon vaporiziranja, ali ako slučajno zadrijemate bez da ste isključili svoj vaporizer možete se izložiti stvarnom riziku. Međutim, Arizer V-Tower može se pohvaliti praktičnim tajmerom za automatsko gašenje koji je dizajniran upravo da biste vi i vaš vaporizer u svakom trenutku bili sigurni. Automatski tajmer možete podesiti na 2 ili 4 sata, nakon kojih će se vaporizer automatski isključiti.

Jamstvo

Elektronika Arizer V-Towera pokrivena je 3-godišnjim jamstvom, a keramički grijaći element doživotnim jamstvom.

Priručnik za korištenje

Arizer V-Tower

Sadržaj

 • Vaporizer Arizer V-Tower
 • Silikonski "bič" (90 cm)
 • Usnik za "bič"
 • Aromaterapijska zdjela
 • Staklena zdjela "Cyclone"
 • Stakleni alat za miješanje
 • Filteri
 • Strujni adapter
 • Upute za korištenje
Arizer V-Tower

Tehnički podaci

Više informacija
Veličina: 15,2 × 19,0 cm
Težina: 387 g
Zagrijavanje: Konvekcija
Vrijeme zagrijavanja: 60 sekundi
Izvor napajanja: Priključak za struju
Temperatura: 50 °C do 260 °C
Proizvođač: Arizer
Jamstvo: 3 godine
Država proizvođača: Kanada
Write your own review about Arizer V-Tower
Recenzirate:Arizer V-Tower
Ocjenjivanje