COVID-19: Naše skladište nije pogođeno. Rok isporuke je 1 do 3 radna dana.

Arizer ArGo

Ocjenjivanje:
4.45

1.399 kn 1.699 kn Ušteda: 300 kn

SKU
SKU1515
Najnovija verzija! (2020.10)
On Balance Champion je džepna vaga koja može izvagati do 500 g s preciznošću od 0,1 g
Džepna vaga - 500 x 0,1 g
140 kn 190 kn

Originalna Džepna vaga On Balance već je dugi niz godina hvaljena zbog svoje preciznosti i pouzdanosti. Savršena je za vaganje bilja i koncentrata! On Balance Champion važe do 500 grama s preciznošću od 0,1 gram. Stane u većinu džepova i možete je ponijeti sa sobom bilo kuda! 

Kapacitet: 500 g, 17,64 oz
Preciznost: 0,1 g, 0,01 oz
Mjerne jedinice: g, oz, dwt, ozt
Automatsko gašenje: 60 sekundi
Baterije: 2x AAA baterije (uključene)
Dimenzije: 118 x 80 x 20 mm
Težina: 140 g

Arizer Air 2 - Baterija
Arizer Air 2 / ArGo - Baterija
140 kn 190 kn

Želite udvostručiti trajanje baterije svojih vaporiezera Arizer Air 2 ili Arizer ArGo? Ova 18650 Arizerova Baterija od 3000 mAh identična je originalnoj bateriji koja dolazi s vaporizerima Arizer Air 2 i ArGo i odličan je dodatak koji će produžiti trajanje baterije ili zamijeniti bateriju koja se s upotrebom degradirala.

Namijenjena za korištenje s: Arizer Air, Arizer Air 2 i Arizer ArGo.

Arizer ArGo - Screen Pack
Arizer ArGo - Paket filtera
30 kn 40 kn

Paket filtera za Arizer ArGo sadrži šest visokokvalitetnih filtera od nehrđajućeg čelika koji odgovaraju staklenim cijevima Arizera ArGo.

Staklene cijevi imaju već ugrađene filtere koji osiguravaju čistoću i dobar okus pare, ali ovi će vam filteri omogućiti da zadržite tu čistoću i okus i kada koristite sitnije mrvljeno bilje.

Namijenjen za korištenje s: Arizer ArGo.

U ovoj Mekoj futroli možete sigurno čuvati Arizerov vaporizer kada ste u pokretu.
Arizer - Meka futrola
165 kn 220 kn

Pripremite se za svoj sljedeći izlet s Arizerovom Mekom futrolom. U ovu prostranu futrolu stane sve što vam treba za sljedeću sesiju vaporiziranja.

Namijenjena za korištenje s: Arizer Air 2Arizer ArGo i Arizer Solo 2.

Arizer ArGo - Glass Aroma Tube
Arizer ArGo - Staklena cijev
60 kn 85 kn

Staklena cijev služi kao usnik i identična je onima koje dolaze s vaporierom Arizer ArGo.

Ako su vaše staklene cijevi okrhnute, slomljene ili jednostavno istrošene, ovaj je dodatak ono što vam treba.

Namijenjena za korištenje s: Arizer ArGo.

Značajke

 • Kompaktan i prijenosan
 • Impresivno trajanje baterije
 • Potpuna kontrola temperature
 • Zagrijavanje u 60 sekundi

Kome je Arizer ArGo namijenjen?

Arizer ArGo idealan je za one koji traže visokokvalitetni vaporizer koji mogu ponijeti na avanture. Prijenosan je i stane u većinu srednjih džepova, pa nudi savršen balans praktičnosti, lakoće i digitalnog kontroliranja temperature, dugovječne baterije i odličnog okusa.

Kompaktan i prijenosan

Uz dimenzije od samo 5 x 2,5 x 9 cm, Arizer ArGo jednostavno je nositi i savršen je za korištenje u pokretu. Ovaj vaporizer stane u dlan vaše ruke i lako ga je prikriti. Gornji se dio vaporizera izvlači za korištenje, a kada vaporizer nije u upotrebi drži sav sadržaj na mjestu, tako da se za sesiju izvan kuće možete pripremiti unaprijed. Ako cijenite uređaj koji je lako ponijeti, ali koji je osim toga u stanju proizvesti gustu paru, Arizer ArGo zadovoljit će vaše potrebe.

Jednostavan za korištenje

Arizer ArGo je izvrsna opcija za početnike bez puno iskustva vaporiziranja jer je iznimno prilagođen korisnicima. Bateriju možete zamijeniti, a osim toga uređaj možete koristiti dok se puni, pa vam nikada ne prijeti prisilno skraćivanje sesija! Arizer ArGo također ima jednostavne kontrole i laku regulaciju temperature, što znači da postavke možete podesiti u tijeku sesije bez ikakvih problema.

Odličan okus

Vrhunski okus vašeg bilja uvijek je zagarantiran zahvaljujući inovativnom zračnom putu od nehrđajućeg čelika i hibridnom zagrijavanju. ArGo će svaki put proizvesti impresivnu paru, a njegova efikasnost osigurava da ćete iz vašeg bilja svaki put izvući njegov puni potencijal.

Zagrijavanje u samo 60 sekundi

Arizer ArGo može postići srednju temperaturu u samo 60 sekundi, a maksimalnu zagrijanost od 220 °C u samo 90 sekundi. To znači da nikada nećete morati dugo čekati da se vaš vaporizer zagrije, pa je s Arizerom ArGo lako započeti opuštajuću sesiju čim poželite.

Zamjenjiva baterija

Uključena 18650 baterija od 3000 mAh omogućuje impresivnih 75 minuta vaporiziranja, ali ponekad jednostavno želite da sesija traje još dulje. Srećom, praznu bateriju možete zamijeniti napunjenom baterijom, što znači da ste ograničeni samo brojem baterija koji možete ponijeti sa sobom.

Štoviše, Arizer ArGo ima inovativni tajmer za automatsko gašenje koji se aktivira kada je uređaj određeno vrijeme neaktivan. On pomaže sačuvati bateriju ako slučajno zaspete ili vam nešto drugo zaokupi pažnju.

Jamstvo

ArGo ima doživotno jamstvo na grijaći element i ograničeno 2-godišnje jamstvo koje pokriva nedostatke materijala i izrade, a isključuje bateriju.

Arizer ArGo

Sadržaj

 • Vaporizer Arizer ArGo
 • Baterija
 • Punjač
 • Futrola
 • Alat za miješanje
 • Staklene cijevi (2)
 • Silikonske navlake za cijevi (2)
 • PVC cijevi s navlakama (2)
 • Filteri (4)
 • Upute za korištenje
Arizer ArGo

Tehnički podaci

Više informacija
Veličina: 5,2 x 2,4 x 9,3 cm
Težina: 97 g
Zagrijavanje: Konvekcija
Vrijeme zagrijavanja: 60 sekundi
Izvor napajanja: Baterija (3000 mAh)
Temperatura: 50 °C do 220 °C
Proizvođač: Arizer Tech
Jamstvo: 2+ godine
Država proizvođača: Kadana
Recenzirate:Arizer ArGo
Ocjenjivanje