Vaporizer Fenix 2.0

Ocjenjivanje:
4.25

999 kn 1.499 kn Ušteda: 500 kn

SKU
ignore-this-58
Besplatna dostava
TightVac MiniVac održava svježinu bilja i ne propušta mirise
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kn 70 kn

Originalni TightVac MiniVac najbolji je način za pohranu vašeg bilja! Umetnite bilje, zatvorite poklopac i pritisnite gumb da biste izvukli zrak. Bilje će ostati svježe, a TightVac MiniVac neće propuštati mirise. Za otvaranje ponovno pritisnite gumb i otvorite poklopac.

TightVac MiniVac ima kapacitet od 0,12 L, što odgovara otprilike 10 do 30 grama bilja, ovisno o gustoći. Zahvaljujući inovativnom dizajnu TightVac MiniVac je čvrst, potpuno hermetičan i vodootporan.

Fenix 2.0 - Titanijska konvekcijska komora za bilje
Fenix 2.0 - Titanijska konvekcijska komora za bilje
50 kn 70 kn

Ova Titanijska konvekcijska komora za bilje za Fenix 2.0 omogućuje vaporiziranje bilja bez da uprljate sami uređaj.

Namijenjena za korištenje s: Vaporizer Fenix 2.0.

Fenix 2.0 - Titanijska kondukcijska komora za koncentrate
Fenix 2.0 - Titanijska kondukcijska komora za koncentrate
50 kn 70 kn

Ova Titanijska kondukcijska komora za koncentrate za Fenix 2.0 omogućuje vaporiziranje koncentrata (voskova i ulja) bez da uprljate sami vaporizer.

Namijenjena za korištenje s: Vaporizer Fenix 2.0.

Fenix 2.0 - Kompletan set za usnik
Fenix 2.0 - Usnik
105 kn 145 kn

Ako je vaš Usnik za Fenix 2.0 slomljen ili jednostavno istrošen, ovaj zamjenski usnik upravo je ono što vam treba.

Namijenjen za korištenje s: Vaporizer Fenix 2.0.

On Balance Champion je džepna vaga koja može izvagati do 500 g s preciznošću od 0,1 g
Džepna vaga - 1000 x 0,1 g
140 kn 190 kn

Originalna Džepna vaga On Balance već je dugi niz godina hvaljena zbog svoje preciznosti i pouzdanosti. Savršena je za vaganje bilja i koncentrata! On Balance Champion važe do 1000 grama s preciznošću od 0,1 gram. Stane u većinu džepova i možete je ponijeti sa sobom bilo kuda! 

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Preciznost: 0,1 g, 0,01 oz
Mjerne jedinice: g, oz, dwt, ozt
Automatsko gašenje: 60 sekundi
Baterije: 2x AAA baterije (uključene)
Dimenzije: 118 x 80 x 20 mm
Težina: 140 g

Značajke

 • Najnovija verzija! (2021.09)
 • Napredna tehnologija
 • Para sjajnog okusa
 • Potpuna kontrola temperature
 • Prijenosan i diskretan
 • Kratko vrijeme zagrijavanja
 • OLED zaslon
 • Impresivno trajanje baterije

Kome je Vaporizer Fenix 2.0 namijenjen?

Vaporizer Fenix 2.0 nudi najnoviju tehnologiju i pametan dizajn koji ga čine odličnim izborom za sve koji traže prijenosni vaporizer vrhunskih performansi s punom kontrolom nad sesijama. Ovaj je uređaj hvaljen zbog svojeg inovativnog sustava zagrijavanja posebno dizajniranog za vaporiziranje bilja. To je također prvi uređaj na tržištu s kojim možete podesiti točno vrijeme trajanja sesije. Ako želite punu kontrolu nad načinom na koji vaporizirate svoje bilje i tražite vaporizer koji proizvodi gustu, aromatičnu paru sa svakim uvlačenjem, trebali biste razmisliti o Fenixu 2.0.

Najnovija tehnologija

Fenix 2.0 opremljen je nevjerojatno impresivnim sustavima zagrijavanja i hlađenja koji garantiraju vrhunsku kvalitetu okusa baš svaki put. Koristi konvekcijsku metodu zagrijavanja da bi ravnomjerno zagrijao vaše bilje bez rizika od izgaranja, što znači da iz njega izvlači više aktivnih tvari nego mnogi drugi prijenosni vaporizeri na tržištu. Proizvedena para bogata je čistim okusima, a oblaci su gusti i lako ih je inhalirati zahvaljujući metodi brzog hlađenja.

Potpuna kontrola temperature

Za razliku od mnogih drugih prijenosnih vaporizera koji nude samo unaprijed određene razine temperature (što, posebno iskusnim korisnicima, može biti ograničavajuće), Fenix 2.0 omogućuje precizan odabir željene temperature. S ovim uređajem možete podesiti točan stupanj temperature u rasponu od 160 °C do 220 °C, pa imate punu kontrolu nad vaporizacijom svojeg bilja. Neovisno o temperaturi koju odaberete, Fenix 2.0 zagrijava se u 30 sekundi, tako da nikada nećete dugo čekati da biste mogli započeti sesiju.

Produljeno vrijeme sesije

Fenix 2.0 hvaljen je kao prvi vaporizer na svijetu s tajmiranjem sesija. Omogućuje vam da prije početka sesije precizno postavite vrijeme njezinog trajanja. Kada odabrano vrijeme istekne, uređaj će se automatski isključiti i tako osigurati da vaporizirate samo tijekom unaprijed određenog vremenskog perioda. S punom kontrolom nad trajanjem sesije eliminirate rizik od prekoračenja i trošenja baterije.

Impresivno trajanje baterije

Fenix 2.0 opremljen je baterijom ogromnog kapaciteta od 4400 mAh. Možete je potpuno napuniti u samo 2,5 do 3 sata unatoč njezinoj veličini i koristiti je impresivnih 75 minuta. Baterija Fenixa 2.0 traje dvostruko dulje u usporedbi s mnogim drugim vaporizerima na tržištu tako da možete biti sigurni da vas trajanje njegove baterije neće razočarati. Praktični OLED zaslon u svakom trenutku prikazuje status baterije, pa ćete na vrijeme biti upozoreni ako uređaj trebate napuniti.

Jamstvo

Svi vaporizeri Fenix 2.0 koje prodaje tvrtka MagicVaporizers, ovlašteni distributer za tvrtku Weecke, potpuno su autentični i podržani 2-godišnjim jamstvom.

Priručnik za korištenje

Vaporizer Fenix 2.0

Sadržaj

 • Vaporizer Fenix 2.0
 • Komora od titanija
 • Alat za komoru
 • Alat za punjenje
 • Četkica za čišćenje
 • Alkoholne maramice
 • USB kabel
 • Upute za korištenje
Vaporizer Fenix 2.0

Tehnički podaci

Više informacija
Veličina: 6,0 × 3,0 × 11,0 cm
Težina: 232 g
Zagrijavanje: Konvekcija
Vrijeme zagrijavanja: 10 do 30 sekundi
Izvor napajanja: Baterija (4400 mAh)
Temperatura: 160 °C do 220 °C
Proizvođač: Fenix
Jamstvo: 2 godine
Država proizvođača: Kina
Write your own review about Vaporizer Fenix 2.0
Recenzirate:Vaporizer Fenix 2.0
Ocjenjivanje