FocusVape Pro S Premium

Ocjenjivanje:
4.35

899 kn 1.399 kn Ušteda: 500 kn

SKU
ignore-this-54
Besplatna dostava
TightVac MiniVac održava svježinu bilja i ne propušta mirise
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kn 70 kn

Originalni TightVac MiniVac najbolji je način za pohranu vašeg bilja! Umetnite bilje, zatvorite poklopac i pritisnite gumb da biste izvukli zrak. Bilje će ostati svježe, a TightVac MiniVac neće propuštati mirise. Za otvaranje ponovno pritisnite gumb i otvorite poklopac.

TightVac MiniVac ima kapacitet od 0,12 L, što odgovara otprilike 10 do 30 grama bilja, ovisno o gustoći. Zahvaljujući inovativnom dizajnu TightVac MiniVac je čvrst, potpuno hermetičan i vodootporan.

FocusVape - Samsung 3200 mAh Battery
FocusVape - Baterija
85 kn 115 kn

Ova 18650 Baterija od 3200 mAh za vaporizere FocusVape potpuno napunjena pruža do 60 minuta vaporiziranja. Idealna je ako želite zamijeniti originalnu bateriju ili imati rezervnu.

Namijenjena za korištenje s: FocusVape, FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Mouthpiece Mesh Screens
FocusVape - Filteri za usnik
30 kn 40 kn

Održite svoj FocusVape Pro svježim s ovim zamjenskim Filterima za usnik. Filter za usnik leži u usniku i sprječava da u njega upadne materijal.

Uključuje:

 • Filtere za usnik (3)

Namijenjeni za korištenje s: FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Chamber Mesh Screens
FocusVape - Filteri za komoru
30 kn 40 kn

Održite čistoću i sjajan okus pare uz ove Filtere za komoru za FocusVape. Filter za komoru sprječava direktan kontakt grijaćeg elementa i materijala u komori.

Uključuje:

 • Filtere za komoru (3)

Namijenjeni za korištenje s: FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Ceramic Mouthpiece Filters
FocusVape - Keramički filteri za usnik
30 kn 40 kn

Održite svoj FocusVape Pro svježim s ovim Keramičkim filterima za usnik. Filter za usnik od keramike leži u usniku i filtrira paru za maksimalno kvalitetan okus.

Uključuje:

 • Keramičke filtere za usnik (3)

Namijenjeni za korištenje s: FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Ceramic Wax/Oil Cart
FocusVape - Kapsula za koncentrate
30 kn 40 kn

Kapsula za koncentrate za FocusVape izrađena je od keramike i vaporizerima FocusVape omogućuje vaporiziranje koncentrata poput voskova i ulja.

Namijenjena za korištenje s: FocusVape, FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Stainless Water Pipe Adapter
FocusVape - Adapter za vodenu lulu
85 kn 115 kn

Adapter za vodenu lulu za FocusVape omogućuje vam spajanje vaporizera FocusVape s vodenom lulom. Odgovara navojima od 14 i 18 mm.

Namijenjen za korištenje s: FocusVape, FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Water Bubbler
FocusVape - Bubbler
140 kn 190 kn

Bubbler za FocusVape savršen je za hlađenje vruće pare i udisanje ugodnije i ukusnije pare s vašim vaporizerom FocusVape.

Namijenjen za korištenje s: FocusVapeFocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Usnik od stakla Pyrex
FocusVape - Stakleni usnik
55 kn 75 kn

Ovaj Stakleni usnik zamjenski je dio za vaporizere FocusVape koji služi kao zamjena ili rezerva za originalni usnik. Izrađen je od visokokvalitetnog stakla Pyrex i identičan usniku koji dolazi s uređajem.

Namijenjen za korištenje s: FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

On Balance Champion je džepna vaga koja može izvagati do 500 g s preciznošću od 0,1 g
Džepna vaga - 1000 x 0,1 g
140 kn 190 kn

Originalna Džepna vaga On Balance već je dugi niz godina hvaljena zbog svoje preciznosti i pouzdanosti. Savršena je za vaganje bilja i koncentrata! On Balance Champion važe do 1000 grama s preciznošću od 0,1 gram. Stane u većinu džepova i možete je ponijeti sa sobom bilo kuda! 

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Preciznost: 0,1 g, 0,01 oz
Mjerne jedinice: g, oz, dwt, ozt
Automatsko gašenje: 60 sekundi
Baterije: 2x AAA baterije (uključene)
Dimenzije: 118 x 80 x 20 mm
Težina: 140 g

Značajke

 • Najnovija verzija! (2021.09)
 • Precizno podešavanje temperature
 • Bubbler u stilu bonga
 • Baterija visokih performansi
 • Kontrola protoka zraka
 • Možete ga koristiti tijekom punjenja
 • Lagan i kompaktan

Kome je FocusVape Pro S namijenjen?

Zahvaljujući njegovim moćnim značajkama i laganom dizajnu, FocusVape Pro S savršen je izbor za sve koji traže pouzdani vaporizer koji izgleda diskretno, ali generira guste oblake pare. Omogućuje nevjerojatno precizno podešavanje temperature i ima podesivi protok zraka koji vam daje punu kontrolu nad glatkoćom i gustoćom pare koju udišete. Ova Premium verzija FocusVapea Pro S uključuje i jedinstveni dodatak bubblera koji pruža hlađenje kakvo inače možete postići samo uz bong.

Prilagodite svoje sesije

FocusVape Pro S vam dopušta da prilagodite i konzistenciju i okus svoje pare. Toplinu prilagodite tome koliko ste sitno izmrvili bilje i tako mijenjajte jačinu pare. Još bolje, ovaj se vaporizer može pohvaliti kontrolom protoka zraka koja precizno regulira količinu zraka koji ulazi u komoru i miješa se s parom iz bilja. Podešavanjem ove funkcije možete lako prilagoditi gustoću oblaka pare da bi vam svaka sesija bila prepuna okusa.

Precizna kontrola temperature

Za razliku od mnogih drugih vaporizera koji vam na odabir nude samo unaprijed postavljene razine temperature, s FocusVapeom Pro S imate punu kontrolu nad podešavanjem topline. Možete odabrati bilo koji stupanj između 80 °C i 240 °C, prilagoditi temperaturu materijalu i izvući maksimum iz svojeg bilja.

Impresivne performanse

Budući da teži samo 180 g, logično je pretpostaviti da FocusVape Pro S ne nudi performanse na razini koju tražite. Ipak, to bi bila kriva pretpostavka jer je ovaj uređaj izrađen od visokokvalitetnih materijala i uključuje najnoviju tehnologiju koja u kombinaciji s izoliranim zračim putem i trostrukim sustavom filtriranja garantira vrhunske performanse i odličan okus sa svakim uvlačenjem. 

Baterija velikog kapaciteta

FocusVape Pro S opremljen je s jednom od najvećih baterija na tržištu prijenosnih vaporizera. Njegova baterija tipa 18650 ima kapacitet od 3200 mAh, što znači da su vam duge sesije i ukusno vaporiziranje zagarantirani. Budući da je zamjenjiva, praznu bateriju lako možete izvaditi i u uređaj staviti punu u slučaju da želite produljiti sesiju. Druga opcija je da iskoristite inovativnu tehnologiju prolaznog punjenja koja vam dopušta da FocusVape Pro S koristite dok se puni!

Uključen vrhunski bubbler

Dio FocusVapeovog Pro S Premium seta je i bubbler u stilu bonga koji nudi potpuno novo iskustvo vaporiziranja. Bubbler je dizajniran tako da replicira zvuk mjehurića, okus i osjećaj hlađenja koje inače pruža bong. Ovaj je dodatak također vrlo jednostavno spojiti i koristiti: jednostavno ga napunite vodom, priključite na uređaj i spremni ste za vaporiziranje s mjehurićima!

Jamstvo

Svi vaporizeri FocusVape Pro S Premium koje prodaje tvrtka MagicVaporizers potpuno su autentični i podržani 1-godišnjim jamstvom.

Priručnik za korištenje

FocusVape Pro S Premium

Sadržaj

 • Vaporizer FocusVape Pro S
 • Bubbler
 • Baterija od 3200 mAh
 • Micro USB kabel za punjenje
 • Dodatni stakleni usnik
 • Alat za punjenje
 • Četkica za čišćenje
 • Filteri (3)
 • Upute za korištenje
FocusVape Pro S Premium

Tehnički podaci

Više informacija
Veličina: 2,3 × 2,3 × 17,2 cm
Težina: 180 g
Zagrijavanje: Kondukcija
Vrijeme zagrijavanja: 35 sekundi
Izvor napajanja: Baterija (3200 mAh)
Temperatura: 80 °C do 240 °C
Proizvođač: FocusVape
Jamstvo: 1 godina
Država proizvođača: Kina
Napišite vlastitu recenziju za FocusVape Pro S Premium
Recenzirate:FocusVape Pro S Premium
Ocjenjivanje