Boundless Tera V3

Rating:
Boundless Tera V3 4.4 5

1.499 kn 1.699 kn Ušteda: 200 kn

SKU
ignore-this-80
Primite obavijest putem e-maila čim proizvod ponovno bude na zalihi
TightVac MiniVac održava svježinu bilja i ne propušta mirise
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kn 65 kn

Originalni TightVac MiniVac najbolji je način za pohranu vašeg bilja! Umetnite bilje, zatvorite poklopac i pritisnite gumb da biste izvukli zrak. Bilje će ostati svježe, a TightVac MiniVac neće propuštati mirise. Za otvaranje ponovno pritisnite gumb i otvorite poklopac.

TightVac MiniVac ima kapacitet od 0,12 L, što odgovara otprilike 10 do 30 grama bilja, ovisno o gustoći. Zahvaljujući inovativnom dizajnu TightVac MiniVac je čvrst, potpuno hermetičan i vodootporan.

Pobrinite se da bilje ne upadne u usnik s ovim Filterima za usnik za Boundless Teru
Boundless Tera - Filteri za usnik
40 kn 50 kn

Održite svoju Boundless Teru svježom uz ove zamjenske Filtere za usnik. Filter za usnik smjestite u usnik da biste spriječili da u njega upadne bilje.

Uključuje:

 • Filtere za usnik (2)

Namijenjeni za korištenje s: Boundless Tera V3.

Pobrinite se da bilje ne upadne u peć s ovim Filterima za komoru za Boundless Teru
Boundless Tera - Filteri za komoru
40 kn 50 kn

Filteri za komoru smještaju se na dno komore za bilje Boundless Tere i sprječavaju direktan kontakt grijaćeg elementa i bilja u komori.

Uključuje:

 • Filtere za komoru (5)

Namijenjeni za korištenje s: Boundless Tera V3.

Koristite Jastučić za koncentrate ako u Boundless Teri želite vaporizirati vosak ili ulje
Boundless Tera - Jastučić za koncentrate
50 kn 65 kn

Ovaj Jastučić za koncentrate od nehrđajućeg čelika omogućuje vaporiziranje koncentrata poput voskova i ulja u Boundless Teri. Jednostavno stavite svoj koncentrat na jastučić i umetnite ga u komoru. Uključite način rada za koncentrate i spremni ste za vaporiziranje!

Namijenjen za korištenje s: Boundless Tera V3.

Boundless Tera - Adapter za vodenu lulu
Boundless Tera - Adapter za vodenu lulu
155 kn 210 kn

Adapter za vodenu lulu odgovara muškim (10 mm, 14 mm i 18 mm) i ženskim (14 mm i 18 mm) navojima. Osim što umanjuje iritaciju koja nastave zbog topline pare, korištenje adaptera za vodenu lulu s Boundless Terom također poboljšava njezin okus. 

Namijenjen za korištenje s: Boundless Tera V3.

On Balance Champion je džepna vaga koja može izvagati do 500 g s preciznošću od 0,1 g
Džepna vaga - 1000 x 0,1 g
140 kn 185 kn

Originalna Džepna vaga On Balance već je dugi niz godina hvaljena zbog svoje preciznosti i pouzdanosti. Savršena je za vaganje bilja i koncentrata! On Balance Champion važe do 1000 grama s preciznošću od 0,1 gram. Stane u većinu džepova i možete je ponijeti sa sobom bilo kuda! 

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Preciznost: 0,1 g, 0,01 oz
Mjerne jedinice: g, oz, dwt, ozt
Automatsko gašenje: 60 sekundi
Baterije: 2x AAA baterije (uključene)
Dimenzije: 118 x 80 x 20 mm
Težina: 140 g

Značajke

 • Najnovija verzija! (2022.08)
 • Čvrsta, ergonomska izrada
 • Uključuje 2 zamjenjive baterije
 • Para čistog okusa
 • Brzo vrijeme zagrijavanja
 • Potpuna kontrola temperature

Kome je Boundless Tera namijenjen?

Ako tražite čvrst i pouzdan vaporizer na koji ćete moći računati dugi niz godina, Boundless Tera je odlična opcija. Prenosiv je i lako stane u dlan, a pruža impresivnu razinu snage kroz konvekcijsko zagrijavanje i svaki put proizvodi paru odličnog okusa. Boundless Tera nešto je veća od najmanjih prijenosnih vaporizera, ali nešto veće dimenzije iskorištene su na najbolji mogući način kojem po pitanju snage konkurira samo još veći vaporizer Mighty.

Sustav konvekcije

Boundless Tera koristi konvekcijski sustav zagrijavanja, što znači da se zagrijava samo zrak koji okružuje bilje, a ne materijal direktno (kondukcija). Zračni put koji vodi od komore do usnika potpuno je odvojen od sve metalne elektronike, što garantira paru lišenu metalnog okusa i toksina. Izvlačenje maksimuma iz konvekcijskog zagrijavanja postiže se dužim, polaganijim uvlačenjem koje rezultira najukusnijom i najgušćom parom.

Dvije zamjenjive baterije 

S Boundless Terom lako možete produljiti trajanje svojih sesija jer ovaj uređaj dolazi ne s jednom, nego dvjema zamjenjivim 18650 baterijama od 2500 mAh. Svaka baterija potpuno napunjena pruža do 60 minuta kontinuirane proizvodnje pare. Kada želite produljiti sesiju, ispražnjenu bateriju jednostavno zamijenite napunjenom. Baterije možete napuniti kroz uređaj putem USB-a ili zidnog punjača (nije uključen).

Prijenosan i čvrst 

Boundless Tera lako stane u gotovo svaku torbu i teži samo oko 300 grama. Zbog njegovog robusnog dizajna nikada nećete trebati brinuti o tome hoćete li svoj vaporizer oštetiti tijekom dugih putovanja. Dimenzije su mu 11 x 4 x 5.5 cm, što znači da bi ovaj vaporizer mogao biti malo prevelik da bi stao u džep hlača ili jakne, ali i dalje vrlo ugodno leži u ruci.

Fast Heating Time & Simple Temperature Control

Ovisno o odabranoj temperaturi, Boundless Tera se u potpunosti zagrijava u samo 20 do 30 sekundi. Brzina zagrijavanja ovog vaporizera iznimno je praktična jer vam omogućuje da sesiju započnete u samo nekoliko trenutaka. Još bolje, imate punu kontrolu nad temperaturom, pa možete odabrati bilo koji stupanj između 60 °C i 220 °C. Njegov digitalni LED zaslon tijekom korištenja prikazuje trenutno očitanje temperature i statusa baterije, pa ćete uvijek znati status svog vaporizera.

Nije samo za bilje

Ali Tera nije ograničena na bilje — ovaj vaporizer možete koristiti i za vaporiziranje voskova ili ulja na 260 °C u načinu rada za koncentrate. Slično kao kada je u pitanju bilje, sve što vam treba je kapnuti vosak ili ulje na uključeni jastučić prije nego što aktivirate način rada za koncentrate pritiskom na gumb za paljenje tri puta.

Uključen adapter za vodenu lulu

Boundless Tera dolazi s praktičnim adapterom za vodenu lulu koji povećava mogućnosti vaših sesija. Lako ga je koristiti s gotovo svakim staklenim konektorom od 10, 14 ili 18 mm, što znači da je kompatibilan sa širokim rasponom vodenih alata različitih veličina.

Ako vam niti to nije dovoljno prilagođavanja, Boundless se također pobrinuo da možete birati između 2 različita magnetska usnika. Plastični usnik savršeno je praktičan jer se po potrebi zakreće u sklopljeni položaj. Ako vam je najvažnija čista, glatka para, za vas je bolja opcija stakleni usnik sa zračnim putem koji hladi paru.

Jamstvo

Svi vaporizeri Boundless Tera koje prodaje tvrtka MagicVaporizers, ovlašteni distributer za tvrtku Boundless, potpuno su autentični i podržani 2-godišnjim jamstvom.

Priručnik za korištenje

Boundless Tera V3

Sadržaj

 • Vaporizer Boundless Tera
 • Baterije (2)
 • Stakleni usnik
 • Plastični usnik
 • Adapter za vodenu lulu
 • Jastučić za koncentrate
 • Četkica za čišćenje
 • USB punjač
 • Filteri za komoru (5)
 • Filteri za usnik (2)
 • Upute za korištenje
Boundless Tera V3

Tehnički podaci

More Information
Veličina: 4,0 × 5,5 × 11,0 cm
Težina: 279 g
Zagrijavanje: Konvekcija
Vrijeme zagrijavanja: 35 sekundi
Izvor napajanja: Baterije (2 x 2500 mAh)
Temperatura: 60 °C do 220 °C i 260 °C
Proizvođač: Boundless
Jamstvo: 2 godine
Država proizvođača: Kina
Napišite vlastitu recenziju za Boundless Tera V3
You're reviewing:Boundless Tera V3
Rating