Arizer Solo 2

Ocjenjivanje:
4.65

1.399 kn 1.799 kn Ušteda: 400 kn

SKU
ignore-this-49
Besplatna dostava
TightVac MiniVac održava svježinu bilja i ne propušta mirise
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kn 70 kn

Originalni TightVac MiniVac najbolji je način za pohranu vašeg bilja! Umetnite bilje, zatvorite poklopac i pritisnite gumb da biste izvukli zrak. Bilje će ostati svježe, a TightVac MiniVac neće propuštati mirise. Za otvaranje ponovno pritisnite gumb i otvorite poklopac.

TightVac MiniVac ima kapacitet od 0,12 L, što odgovara otprilike 10 do 30 grama bilja, ovisno o gustoći. Zahvaljujući inovativnom dizajnu TightVac MiniVac je čvrst, potpuno hermetičan i vodootporan.

U ovoj Mekoj futroli možete sigurno čuvati Arizerov vaporizer kada ste u pokretu.
Arizer - Meka futrola
165 kn 220 kn

Pripremite se za svoj sljedeći izlet s Arizerovom Mekom futrolom. U ovu prostranu futrolu stane sve što vam treba za sljedeću sesiju vaporiziranja.

Namijenjena za korištenje s: Arizer Air 2Arizer ArGo i Arizer Solo 2.

Arizer - Aromatski adapter od matiranog stakla (14 mm)
Arizer - Stakleni adapter (14 mm)
105 kn 145 kn

Ovaj Stakleni adapter odgovara većini prijenosnih vaporizera tvrtke Arizer Tech i služi za spajanje vodenih alata. Adapter je širok 14 mm i kompatibilan s bilo kojim bongom ili vodenom lulom iste veličine. Ako funkcionalnost svojeg Arizer vaporizera želite dovesti na višu razinu, ovo je definitivno dodatak za vas!

Namijenjen za korištenje s: Arizer Air 2 i Arizer Solo 2.

Arizer - Straight Glass Tube (70 mm)
Arizer - Ravna staklena cijev (70 mm)
75 kn 100 kn

Arizerova Ravna cijev služi i kao usnik i kao prostor koji prije vaporiziranja punite s biljem. Odgovara većini prijenosnih vaporizera tvrtke Arizer Tech.

Ako je vaša stara cijev slomljena, okrhnuta ili jednostavno istrošena, ova zamjenska Ravna staklena cijev upravo je ono što vam treba.

Namijenjeno za korištenje s: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 i Arizer Solo 2.

Arizer - Ravna staklena cijev za aromu
Arizer - Ravna staklena cijev (110 mm)
75 kn 100 kn

Arizerova Ravna cijev služi i kao usnik i kao prostor koji prije vaporiziranja punite s biljem. Odgovara većini prijenosnih vaporizera tvrtke Arizer Tech.

Ako je vaša stara cijev slomljena, okrhnuta ili jednostavno istrošena, ova zamjenska Ravna staklena cijev upravo je ono što vam treba.

Namijenjeno za korištenje s: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 i Arizer Solo 2.

Arizer - Zakrivljena staklena aromatska cijev
Arizer - Zakrivljena staklena cijev
75 kn 100 kn

Arizerova Zakrivljena cijev istovremeno služi kao usnik i kao dio koji punite biljem prije vaporiziranja. Kompatibilna je s većinom prijenosnih vaporizera tvrtke Arizer Tech.

Ako je vaša originalna cijev slomljena, okrhnuta ili jednostavno istrošena, ova zamjenska Zakrivljena staklena cijev upravo je ono što vam treba.

Namijenjen za korištenje s: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 i Arizer Solo 2.

Arizer Air - Glass Aroma Tube Small
Arizer - Staklena cijev s usnikom
85 kn 115 kn

Staklena cijev s usnikom duga je 7 cm i namijenjena za prijenosne Arizerove vaporizere.

Namijenjena za korištenje s: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 i Arizer Solo 2.

Arizer Air - Staklena posuda za aromu
Arizer - Staklena posuda
35 kn 45 kn

Arizerova Staklena posuda dizajnirana je za aromaterapiju s eteričnim uljima ili aromaterapijskim mješavinama. Kada ste pomiješali svoja ulja ili bilje zagrijte ih u ovoj posudi i arome će poteći.

Namijenjena za korištenje s: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 i Arizer Solo 2.

On Balance Champion je džepna vaga koja može izvagati do 500 g s preciznošću od 0,1 g
Džepna vaga - 1000 x 0,1 g
140 kn 190 kn

Originalna Džepna vaga On Balance već je dugi niz godina hvaljena zbog svoje preciznosti i pouzdanosti. Savršena je za vaganje bilja i koncentrata! On Balance Champion važe do 1000 grama s preciznošću od 0,1 gram. Stane u većinu džepova i možete je ponijeti sa sobom bilo kuda! 

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Preciznost: 0,1 g, 0,01 oz
Mjerne jedinice: g, oz, dwt, ozt
Automatsko gašenje: 60 sekundi
Baterije: 2x AAA baterije (uključene)
Dimenzije: 118 x 80 x 20 mm
Težina: 140 g

Ovaj Alat za miješanje od nehrđajućeg čelika tvrtke Arizer može se koristiti sa svim vrstama vaporizera za miješanje ili uklanjanje bilja iz komore.
Alat za miješanje od nehrđajućeg čelika
35 kn 45 kn

Ovaj Alat za miješanje od nehrđajućeg čelika tvrtke Arizer može se koristiti sa svim vrstama vaporizera za miješanje ili uklanjanje bilja iz komore.

Značajke

 • Najnovija verzija! (2021.09)
 • Iznimne performanse
 • Vrlo kratko vrijeme zagrijavanja
 • Stakleni zračni put
 • Impresivno trajanje baterije
 • Odličan okus pare
 • Jednostavan za čišćenje

Kome je Arizer Solo 2 namijenjen?

Arizer Solo 2 je zbog svojih izvanrednih značajki i prijenosnog dizajna savršen vaporizer za one koji traže vrhunsku kvalitetu bez kompromisa oko praktičnosti. Stane u džep, lagan je i prepun značajki uz pomoć kojih i profesionalci i početnici mogu izvući maksimum iz svih vrsta bilja.

Impresivno trajanje baterije

Arizer Solo 2 ima bateriju nevjerojatno dugog trajanja, do 3 sata kontinuiranog vaporiziranja kada je potpuno napunjena, što je dvostruko dulje od mnogih drugih prijenosnih vaporizera. Garantirano podržava produljene sesije bez potrebe za punjenjem dok traju, zbog čega je prikladan za korištenje i kod kuće i u pokretu. Kao da to nije dovoljno, ovaj vaporizer možete koristiti dok se puni.

Kompaktan i diskretan

Unatoč tome što proizvodi bolju paru, Arizer Solo 2 zapravo je manji od svojeg prethodnika i možete ga udobno smjestiti u veliku većinu srednjih džepova i torbi. Zbog svog je elegantnog izgleda vrlo diskretan, a njegova lagana struktura nikada vas neće opteretiti kada ga ponesete sa sobom.

Poboljšan protok zraka i okus

Dok prijašnji modeli nikako nisu razočarali po pitanju okusa pare, Arizer Solo 2 okus podiže na potpuno novu razinu. Opremljen je zračnim putem od čistog stakla i naprednom tehnologijom zagrijavanja zbog koje sva proizvedena para ima fantastičan okus te je rashlađena i ugodno ju je inhalirati.

Arizer Solo 2 može se pohvaliti pojačanim protokom zraka u odnosu na prijašnje modele, pa može podnijeti čak i najjača uvlačenja. Zračne mlaznice nalaze se direktno u unutrašnjoj posudi, što garantira konzistentnu toplinu neovisno o jačini uvlačenja.

Potpuna digitalna kontrola

Ovim je vaporizerom nevjerojatno jednostavno upravljati zahvaljujući njegovom praktičnom digitalnom zaslonu i gumbima koji vam omogućuju da svaku sesiju prilagodite sebi. Nije potrebno preuzimati aplikaciju jer postavke jednostavno možete kontrolirati koristeći gumbe na uređaju. Možete podešavati temperaturu, postavke tajmera za automatsko gašenje, svjetlinu i obavijesti.

Kratko vrijeme zagrijavanja

Neovisno o postavkama temperature koje odaberete (unutar raspona od 50 °C do 220 °C), Arizer Solo 2 zagrijat će se u samo 30 sekundi! To je idealno za spontane sesije i brzinska uvlačenja tijekom dana. Nikada nećete čekati niti biti frustrirani količinom vremena koja je potrebna da vaš vaporizer bude spreman za korištenje.

Jamstvo

Svi vaporizeri Arizer Solo 2 koje prodaje tvrtka MagicVaporizers potpuno su autentični i podržani doživotnim jamstvom na keramički grijaći element, 2-godišnjim jamstvom na izradu i nedostatke i 1-godišnjim jamstvom na bateriju.

Priručnik za korištenje

Arizer Solo 2

Sadržaj

 • Vaporizer Arizer Solo 2
 • Staklena posuda
 • Putna futrola
 • Alat za miješanje
 • Punjač
 • Staklene cijevi (90 mm i 110 mm)
 • Silikonske navlake za cijevi (2)
 • Filteri (4)
 • Upute za korištenje
Arizer Solo 2

Tehnički podaci

Više informacija
Veličina: 4,3 × 2,5 × 11,3 cm
Težina: 210 g
Zagrijavanje: Hibridno (konvekcija+kondukcija)
Vrijeme zagrijavanja: 30 sekundi
Izvor napajanja: Baterija (3400 mAh)
Temperatura: 50 °C do 220 °C
Proizvođač: Arizer
Jamstvo: 2+ godine
Država proizvođača: Kanada
Napišite vlastitu recenziju za Arizer Solo 2
Recenzirate:Arizer Solo 2
Ocjenjivanje