COVID-19: Naše skladište nije pogođeno. Rok isporuke je 1 do 3 radna dana.

AirVape Xs GO

Ocjenjivanje:
4.55

499 kn 599 kn Ušteda: 100 kn

SKU
SKU2000
Najnovija verzija! (2020.09)
TightVac MiniVac održava svježinu bilja i ne propušta mirise
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kn 70 kn

Originalni TightVac MiniVac najbolji je način za pohranu vašeg bilja! Umetnite bilje, zatvorite poklopac i pritisnite gumb da biste izvukli zrak. Bilje će ostati svježe, a TightVac MiniVac neće propuštati mirise. Za otvaranje ponovno pritisnite gumb i otvorite poklopac.

TightVac MiniVac ima kapacitet od 0,12 L, što odgovara otprilike 10 do 30 grama bilja, ovisno o gustoći. Zahvaljujući inovativnom dizajnu TightVac MiniVac je čvrst, potpuno hermetičan i vodootporan.

On Balance Champion je džepna vaga koja može izvagati do 500 g s preciznošću od 0,1 g
Džepna vaga - 500 x 0,1 g
140 kn 190 kn

Originalna Džepna vaga On Balance već je dugi niz godina hvaljena zbog svoje preciznosti i pouzdanosti. Savršena je za vaganje bilja i koncentrata! On Balance Champion važe do 500 grama s preciznošću od 0,1 gram. Stane u većinu džepova i možete je ponijeti sa sobom bilo kuda! 

Kapacitet: 500 g, 17,64 oz
Preciznost: 0,1 g, 0,01 oz
Mjerne jedinice: g, oz, dwt, ozt
Automatsko gašenje: 60 sekundi
Baterije: 2x AAA baterije (uključene)
Dimenzije: 118 x 80 x 20 mm
Težina: 140 g

AirVape Xs GO - Filteri (6-pack)
AirVape Xs GO - Filteri
75 kn 100 kn

Filteri za AirVape Xs GO trebaju vam ako želite zamijeniti filtere koje ste dobili uz uređaj.

Uključuje:

 • Filtere za usnik (3)
 • Filtere za komoru (3)

Namijenjeno za korištenje s: AirVape Xs GO.

AirVape Xs GO - Usnik
AirVape Xs GO - Usnik
75 kn 100 kn

Usnik za AirVape Xs GO sadrži sve što vam treba da zamijenite originalni usnik.

Uključuje:

 • Magnetski usnik (1)
 • Filter (1)
 • Keramički okvir za protok zraka (1)

Namijenjen za korištenje s: AirVape Xs GO.

Značajke

 • Lagan i diskretan
 • Hibridno zagrijavanje
 • Dugo trajanje baterije i korištenje tijekom punjenja
 • Brzo zagrijavanje
 • Jednostavan za korištenje

Kome je namijenjen AirVape Xs GO?

Zbog svojih malih dimenzija i visokih performansi, AirVape Xs GO odličan je izbor i za početnike i iskusne korisnike. U usporedbi sa svojim prethodnikom AirVape X-om, ovaj je vaporizer još manji i diskretniji. Najveću razinu diskrecije postiže jer vam garantirano stane u dlan. Jednostavan je za korištenje jer ima samo jedan kontrolni gumb i pet temperaturnih postavki. Ako tražite kompaktni vaporizer koji bez problema poizvodi kvalitetnu paru, AirVape Xs GO će ispuniti sva vaša očekivanja.

Kompaktni dizajn

Adut AirVape Xs GO-a njegove su impresivno malene dimenzije. Dizajniran je upravo da bi stao u svaki džep ili torbu i to bez da osjetite njegovu težinu. Teži samo 57 grama, pa ga je lako ponijeti sa sobom gdje god se zaputili. Ima magnetski usnik koji je lako ukloniti kada dođe vrijeme za ponovno punjenje ili čišćenje.

Hibridno zagrijavanje

AirVape Xs GO koristi i konvekcijsko (ugrijani zrak) i kondukcijsko zagrijavanje (zagrijavanje kroz kontakt) i tako maksimizira efikasnost kroz ravnomjerno zagrijavanje bilja. Hibridno zagrijavanje u kombinaciji sa sustavom dvostrukog filtriranja koji se nalazi i u usniku i komori omogućuje ovom vaporizeru proizvodnju ukusnih i gustih oblaka pare pri svakom korištenju. AirVape Xs GO možda izgleda maleno, ali njegove performanse uvelike nadilaze težinski razred.

Tehnologija prolaznog punjenja

Iako su prijenosni vaporizeri dosegnuli gotovo iste kapacitete kao stolni vaporizeri, jedna od mana koju su i dalje imali je čekanje da se ispražnjena baterija uređaja napuni prije nego što možete nastaviti sesiju. AirVape Xs GO riješio je ovaj problem upotrebom tehnologije prolaznog punjenja (pass-through technology) koja omogućuje da vaporizer punite i koristite u isto brijeme! Kapacitet baterije ovog vaporizera je sasvim pristojan (1200 mAh), pa ovu tehnologiju možda nećete niti trebati koristiti svaki dan. Ipak, kad vam zaista zatreba, bit ćete zahvalni.

Jednostavan za korištenje

AirVape Xs GO ima samo jedan gumb preko kojeg možete upravljati sa svim njegovim funkcijama, što ga čini odličnom opcijom za početnike kojima možda ne trebaju napredne značajke kakve imaju skuplji vaporizeri. Da bi stvari bile još jednostavnije, ovaj vaporizer ima ugrađeni alat za punjenje, pa ćete uvijek moći promiješate svoje bilje tijekom sesije.

Možete birati između 5 unaprijed određenih razina temperature (180, 190, 200, 207 i 215 °C). Mijenjanje i odabir određene temperature putem kontrolnog gumba iznimno je jednostavno i oduzet će vam samo nekoliko sekundi. Međutim, ako vam je draže imati punu kontrolu nad temperaturom i podešavati je u stupanj, AirVape Xs GO bi se za vas mogao pokazati ograničenim.

Jamstvo

AirVape Xs GO uključuje 3-godišnje jamstvo tvrtke MagicVaporizers i dodatno ograničeno doživotno jamstvo proizvođača.

AirVape Xs GO

Sadržaj

 • Vaporizer AirVape Xs GO
 • USB kabel
 • Alat za čišćenje
 • Alat za punjenje
 • Filter
 • Upute za korištenje
AirVape Xs GO

Tehnički podaci

Više informacija
Veličina: 2,5 x 10,0 cm
Težina: 57 g
Zagrijavanje: Hibridno (konvekcija + kondukcija)
Vrijeme zagrijavanja: 20 sekundi
Izvor napajanja: Baterija (1200 mAh)
Temperatura: 180 °C do 215 °C
Proizvođač: AirVape
Država proizvođača: Kina
Jamstvo: 3+ godine
Recenzirate:AirVape Xs GO
Vaša ocjena