Vaporizer Angus

Ocjenjivanje:
Vaporizer Angus 5 5

199 €

SKU
ignore-this-111
Primite obavijest putem e-maila čim proizvod ponovno bude na zalihi
Pogledajte više mrvilica
Prikaži više dodataka

Značajke

 • Najnovija verzija (2024.01) s poboljšanom jedinicom za hlađenje
 • Halogeno zagrijavanje
 • Tehnologija staklenih kuglica
 • Izdržljiv i elegantan s kućištem od oraha
 • Stakleni usnik i komora za bilje od nehrđajućeg čelika (0,25 g)
 • Zagrijavanje u 90 sekundi
 • Jednostavna kontrola temperature s 5 postavki (180, 190, 200, 210, 220 °C)
 • Boost način rada za povećanje temperature za 10 °C
 • Uključuje kapsulu za doziranje za bržu pripremu
 • USB-C punjenje
 • Uključuje dvije Molicel baterije tipa 18650 (2800 mAh) prilikom kupovine na MagicVaporizers

Kome je Angus namijenjen?

Angus je inovativni vaporizer sa sustavom halogenog zagrijavanja i tehnologijom staklenih kuglica koji zajedno pružaju novo iskustvo vaporiziranja. Halogena žarulja služi za zagrijavanje zraka koji prolazi kroz staklene kuglice i stiže u komoru gdje bilje pretvara u paru koja zatim putuje do usnika na vrhu uređaja.

Neovisno o tome jeste li iskusni korisnik ili početnik, vidjet ćete da je Angus jednostavan za korištenje i sposoban proizvesti ukusnu paru za samo 90 sekundi. Kombinirana snaga jedinstvene tehnologije zagrijavanja i čvrste građe čine ga sjajnim izborom za sve koji traže vrhunski prijenosni vaporizer.

Inovativni halogeni sustav zagrijavanja

Halogeni sustav zagrijavanja vaporizera Angus jedinstvena je metoda zagrijavanja bilja na temperaturu koja je potrebna za vaporizaciju. Za razliku od drugih sustava zagrijavanja koji koriste zavojnicu ili keramički element, Angus kao izvor topline koristi halogenu žarulju. Kada je uključena, ta žarulja ispušta toplinu i svijetlo koje zatim upijaju staklene kuglice koje se nalaze ispod komore za bilje.

Kada uvučete, zagrijani zrak prvo prilazi kroz staklene kuglice, a zatim kroz bilje koje se u tom procesu pretvara u paru. Kombinacija konvekcijske topline halogene žarulje i toplinskog zračenja iz staklenih kuglica proizvodi ravnomjernu i aromatičnu paru.

Halogeni sustav zagrijavanja razlikuje se od drugih metoda zagrijavanja i po jedinstvenom profilu okusa. Halogena žarulja daje suptilan okus koji nije primjetan kao kod drugih vaporizera, pa do izražaja dolazi puni i prirodni okus bilja koje koristite.

Jednostavna kontrola temperature

Vaporizer Angus nudi raspon mogućnosti za kontrolu temperature kako biste mogli postići vaporizaciju koja savršeno odgovara vašem ukusu. Uz pet postavki između 180 °C i 220 °C, možete odabrati temperaturu koja najbolje odgovara vašem bilju. 

Za one koji žele više temperature (do 230 °C), postoji boost način rada koji vam omogućuje da pritiskom gumba temperaturu podignete za dodatnih 10 °C. Jednostavno držite gumb, a uređaj će vibracijom signalizirati da je temperatura podignuta. Boost način rada idealan je za slučaj u kojem želite potpunu ekstrakciju iz bilja.

Dizajn i izdržljivost

Angus ima predivno kućište od oraha zbog kojeg izgleda sjajno, ali i ugodno leži u ruci. Napravljen je da traje, a čvrsta građa jamči da će izdržati svakodnevno korištenje.

Angus je prošao rigorozno testiranje na padove radi još veće izdržljivosti, a rezultati su pokazali da može izdržati više padova s visine od 1,5 metara, pri čemu je bilo potrebno zamijeniti samo zamjenjive dijelove kao što je stakleni usnik.

Veličina komore i mikrodoziranje

Iako je kompaktan, Angus ima prostranu komoru za bilje od nehrđajućeg čelika s kapacitetom od 0,25 g. Komora se lako čisti pincetom koja dolazi uz uređaj. 

Kada su baterije napunjene do kraja, možete očekivati da će izdržati vaporizaciju oko 2 g bilja tijekom 8 sesija ako komoru punite svaki put. Za još brže punjenje koristite uključene kapsule za doziranje (2) koje možete pripremiti unaprijed.

Za one koji žele mikrodozirati bilje, Angus nudi konvekcijsko zagrijavanje bez potrebe za prilagođavanjem temperature. Jednostavno stavite manje bilja u komoru i normalno ga koristite za manje doze.

Bolji sustav hlađenja

Angus je nadograđen novim sustavom hlađenja koji sada uključuje filter od nehrđajućeg čelika i središte od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika.

Jedinica za hlađenje također je poboljšana upotrebom polieter eter ketona (PEEK), pa nudi veću izdržljivost i zaštitu od taljenja. Poboljšani dizajn adresirao je problem manje kvalitetnog polifenilsulfona (PPSU) koji je korišten za prijašnju jedinicu za hlađenje te jamči sigurniju vaporizaciju.

Brzo vrijeme zagrijavanja

Vaporizer se inicijalno zagrijava otprilike 90 sekundi, pa preporučujemo da ga prije punjenja uključite i odaberete željenu temperaturu kako biste smanjili vrijeme čekanja. Uređaj će se brže zagrijati za sljedeće sesije zbog zadržane topline.

Na baterije tipa 18650

Vaporizer Angus pokreću dvije baterije tipa 18650. Ovisno o vašoj upotrebi i postavkama temperature, možete očekivati da će baterije izdržati 7 do 10 punih sesija prije nego što ćete ih trebati ponovno napuniti. Točan broj sesija ovisi o faktorima koji uključuju učestalost korištenja i količinu topline zadržane između sesija.

Kada Angus kupujete od MagicVaporizers, dobivate dvije moćne baterije tipa 18650 (2800 mAh) tvrtke Molicel.

Podesivi protok zraka

Angus korisnicima omogućuje da protok zraka podese svojim preferencijama. Za podešavanje jednostavno rotirajte metalni brojčanik koji se nalazi u usniku.

5-minutne sesije

Angus je dizajniran kao sesijski vaporizer te ima 5-minutni timer za isključivanje. Čak i kada ste u žurbi, možete uživati u sjajnoj sesiji od samo nekoliko velikih uvlačenja na maksimalnim postavkama. Bilo da preferirate duge sesije ili ne želite nikakve kočnice, Angus će zadovoljiti vaše potrebe.

Futrola uključena

Uz Angus je uključena elegantna futrola koja olakšava prijenos vaporizera gdje god pošli. Futrola je izrađena od visokokvalitetnih materijala i nudi dostatnu zaštitu od svake potencijalne štete. Osim veće praktičnosti, ova futrola može poslužiti kao sigurno mjesto za pohranu uređaja.

Moguća nadogradnja

Želite još ugodniju paru? Angus ima adapter za vodenu lulu koji je dostupan odvojeno kao dodatak koji vaše iskustvo podiže na višu razinu. Adapter omogućuje povezivanje na vodeni alat po vašem izboru (adapter odgovara ženskim priključcima od 18 i 14 mm) kako bi se para hladila dok prolazi kroz vodu, zbog čega je glađa i ugodnija za udisanje.

Kako koristiti vaporizer Angus

Angus je vrlo lako koristiti unatoč tome što nema ekran:

 1. Tri puta pritisnite gumb kako biste uključili Angus.
 2. Napunite komoru za bilje prije uključivanja ili u ovom koraku u nju stavite bilje po izboru.
 3. Pričekajte otprilike 90 sekundi da se Angus zagrije. Vibracija će vam dati signal da je uređaj dosegao odabranu temperaturu.
 4. Uživajte u ukusnoj pari!
 5. ...ili promijenite temperaturu pritiskom gumba i tako prođite kroz pet postavki temperature: 180, 190, 200, 210 i 220 °C.
 6. Kada uređaj dosegne željenu temperaturu, gumb možete držati za povećanje temperature od još 10 °C. Angus će zavibrirati kako biste znali da je temperatura pojačana.
 7. Kada završite, ili ponovno tri puta pritisnite gumb ili pričekajte da timer sesije istekne (5 minuta).

Jamstvo

Svi vaporizeri Angus koje prodaje MagicVaporizers, ovlašteni distributer za proizvode tvrtke YLL Vape, autentični su i podržani 1-godišnjim jamstvom ograničenim na normalnu upotrebu.

Priručnik za korištenje

Vaporizer Angus

Sadržaj

 • Vaporizer Angus
 • Stakleni usnik
 • Futrola
 • Četkica za čišćenje
 • USB-C kabel za punjenje
 • Pinceta
 • Kapsule za doziranje (2)
 • Silikonski O-prstenovi (2)
 • Filteri (3)
 • Upute za korištenje

Samo na MagicVaporizers: sa svakom kupovinom vaporizera Angus dobivate dvije moćne Molicel baterije tipa 18650 (2800 mAh)!

Vaporizer Angus

Tehnički podaci

Više informacija
Veličina: 7,6 × 3,1 × 13,3 cm
Težina: 260 g
Zagrijavanje: Halogeno
Vrijeme zagrijavanja: 5 sekundi
Izvor napajanja: Baterije (2 × 18650)
Temperatura: 180 °C od 230 °C
Proizvođač: YLL Vape
Jamstvo: 1 godina
Država proizvođača: Kina
Učitavanje...
Napišite vlastitu recenziju za Vaporizer Angus