Formular za povrat

S MagicVaporizersom možete biti 100 % sigurni da se možete predomisliti i poslati nam proizvod radi zamijene ili povrata, pod uvjetom da je i dalje u potpuno novom stanju u kakvom ste ga i primili.

Vaporizeri koje prodaje MagicVaporizers namijenjeni su za oralnu upotrebu, što znači da su klasificirani kao higijenski proizvod te da su izuzeti od prava na odustajanje. Vaporizer zbog zdravstvenih propisa nije moguće vratiti ukoliko je s njega uklonjena zaštita ili je otvoren, bez obzira na to je li zaista korišten. Pogledajte Članak 16. točku (e) „izuzeće od prava odustajanja” na https://eur-lex.europa.eu

Evo sažetka tijeka procesa:

  1. Za početak pročitajte našu Politiku povrata.
  2. Pošaljite obrazac za povrat s valjanim podacima.
  3. Priložite sliku proizvoda koji želite vratiti na kojoj je zaštita jasno vidljiva kako bismo potvrdili da nije uklonjena.
  4. Naš odjel za povrate provjerit će dostavljene podatke i utvrditi je li zahtjev valjan te zadovoljava li uvjete naše politike povrata.
  5. Primit ćete poruku e-pošte s uputama za slanje.
  6. Pošaljite nam svoj proizvod pomoću dostavne službe po vašem izboru. Vaša je odgovornost osigurati da vraćena pošiljka stigne do nas. Preporučujemo da koristite isključivo usluge koje nude praćenje pošiljki. Mi ne pokrivamo troškove poštarine za povrat proizvoda.
  7. Kada pošaljete proizvod, o tome nas obavijestite i, ako ga imate, dostavite nam broj za praćenje jer ćete tako ubrzati proces povrata.
  8. Primit ćete povrat. Ako ste narudžbu platili bankovnom karticom ili transferom, pričekajte 48 sati koliko je potrebno da uplata bude vidljiva na vašem bankovnom računu.

Ako odlučite vratiti samo dio narudžbe, a prilikom kupovine ste ostvarili popust, zadržavamo pravo odbiti iznos popusta pri povratu novca.