Flower Mill - Premium Edition Grinder

119 €

SKU
ignore-this-118
Besplatna dostava

 

Prestanite drobiti svoje bilje

Iskusite novi način usitnjavanja uz patentirani Premium Edition Grinder tvrtke Flower Mill koji valja bilje, mrveći ga do meke, pahuljaste teksture.

Kako ga koristiti

Jednostavno uklonite gornji dio, umetnite bilje i vratite poklopac. Lagano zaokrenite stvarajući ravnomjeran pritisak i slušajte promjenu zvuka koja signalizira završetak. Pristupite svježe smrvljenom bilju koje ćete pronaći u odjeljku na dnu.

Hibridna konstrukcija

Uživajte u prednostima nehrđajućeg čelika prehrambene kvalitete (304) i laganog aluminija kakav se koristi u zrakoplovstvu (6061) koji nude siguran i izdržljiv način usitnjavanja bilja.

Mrvi umjesto da trga

Otkrijte posebno pahuljastu teksturu koju Flower Mill postiže jer vaše bilje mrvi umjesto da ga komada, što jamči lakši i mekaniji rezultat. To vaporizerima pomaže da temeljito ekstrahiraju tvari iz bilja zahvaljujući boljem protoku zraka kroz materijal.

Savršena veličina

Posebno dizajnirani rotor mrvi bilje na veličinu idealnu za vaporiziranje te ne ostavlja ni trunku neobrađenog bilja.

Malo truda

Premium Grinder je jednostavan za korištenje, ima magnetni poklopac i odjeljak za prikupljanje materijala, a otvara se na zaokret od samo 90 stupnjeva.

Veliki kapacitet

Budući da ima duboku komoru i nema zupce koji zauzimaju mjesto, možete obraditi do 3,5 g bilja odjednom u ovom grinderu od 6,35 cm.

Jednostavno čišćenje

Rastavite sve dijelove za puni pristup i temeljito čišćenje.

Zamjenjivi filteri

Uključeni srednji filter mrvi bilje optimalno za većinu vaporizera, dovoljno male komadiće da vaporizacija bude učinkovita, a dovoljno velike za laki protok zraka.

Ako želite više mogućnosti, Komplet filtera (prodaje se zasebno) sadrži četiri filtera raznih veličina. Sitan i i vrlo sitni filteri savršeni su za pokrivanje najveće površine, pa su idealni za mrvljenje bilja za mikrodoziranje.