DynaVap M

Ocjenjivanje:
DynaVap M 4.6 5

69 € 84 € ` Ušteda: 15 €

SKU
ignore-this-61
Besplatna dostava
Pogledajte više mrvilica
Prikaži više dodataka

Značajke vaporizera DynaVap M 

 • Izrađen od nehrđajućeg čelika
 • Savršen za mikrodoziranje
 • Jedinstveni čep
 • Hibridno zagrijavanje
 • Dizajniran i proizveden u SAD-u

Kome je DynaVap M namijenjen?

VapCap M tvrtke DynaVap savršen je za sve one koji traže vaporizer koji je jednostavan za korištenje, nudi ručno kontroliranje i ima praktički neuništivu građu. Jednostavan dizajn pouzdano stvara ukusnu paru i omogućuje potajne sesije vaporiziranja i u situacijama u kojima bi drugi vaporizeri privukli neželjenu pažnju.

Što novo donosi izdanje "M"?

Kako bi osigurao maksimalno bogat okus, DynaVap M zadržao je svoju građu od nehrđajućeg čelika medicinske kvalitete, ali sada ima i novi "Captive Cap" s dva mala udubljenja na kraju kako bi čep sigurno ostao na mjestu bez da to utječe na protok zraka.

Novo je i to što veličinu zdjele možete prilagoditi smanjivanjem za 50 %, što je idealno za mikrodoziranje. Ako ste ljubitelj rashlađene pare, cijenit ćete i poboljšani stožasti usnik koji vam omogućuje brzo i jednostavno spajanje na vodeni alat.

Ručna kontrola

DynaVap M možete zagrijati praktički bilo kojim vanjskim izvorom topline, npr. upaljačem ili indukcijskim grijačem. Zahvaljujući njegovom genijalnom dizajnu, ovaj uređaj trenutno izvlaći snažnu i ukusnu paru iz malenih količina bilja. Kada DynaVap dosene minimalnu temperaturu potrebnu za proizvodnju pare, "čep" proizvede zvučni klik.

S ručnim zagrijavanjem DynaVapa M u potpunosti kontrolirate gustoću pare. Ovisno o mjestu na kojem zagrijavate čep možete stvoriti brzu i laganu paru ili gustu i tešku paru. Svako je uvlačenje puno snage i okusa unatoč maloj zdjeli ovog vaporizera.

Prilagodiva veličina zdjele

Ako želite prilagoditi svoju potrošnju bilja, cijenit ćete to što zdjela DynaVapa M ima dvije postavke - za 0,1 grama i 0,05 grama. Savršeno za mikrodoziranje! Zdjela od nehrđajućeg čelika iznenađujuće je učinkovita, čak i s malim količinama bilja. Također se brzo puni, tako da lako možete produžiti vaporiziranje novom sesijom.

Cijelu zdjelu bilja možete vaporizirati u samo 1 do 2 uvlačenja, ali čak i ako ne dovršite u jednoj sesiji, istoj se zdjeli bilja možete vratiti kasnije jer DynaVap M ne zagrijava materijal između uvlačenja.

Praktičan za korištenje u pokretu

DynaVap M dugačak je 9 centimetara i težak samo 19 grama, što ga čini jednim od najmanjih vaporizera na tržištu. Zbog toga je idealan ne samo za festivale i kampiranja nego i za svakog putnika - sve što vam treba su upaljač i bilje. Nijedan drugi prijenosni vaporizer bilja ne nudi toliko trenutnu i snažnu paru po tako prihvatljivoj cijeni.

Kako ga koristiti?

DynaVap M možete napuniti dodavanjem bilja u završetak ili pritiskanjem završetka u bilje. Prstom uklonite višak bilja i stavite čep.

Nakon što se zdjela napuni, zagrijte čep upaljačem ili indukcijskim grijačem dok ne začujete čuveni DynaVapov "klik" koji vam daje do znanja da je uređaj spreman za upotrebu. Protok zraka možete kontrolirati pokrivanjem dovoda zraka pri uvlačenju i tako dobiti gušću paru ili ga ostaviti otkrivenim za lakše i glađe uvlačenje.

Jamstvo

Svi vaporizeri DynaVap M koje prodaje MagicVaporizers, ovlašteni distributer DynaVapovih proizvoda, autentični su i podržani 2-godišnjim jamstvom ograničenim na normalnu upotrebu.

DynaVap M

Sadržaj

 • Vaporizer DynaVap VapCap M
DynaVap M

Tehnički podaci

Više informacija
Veličina: 9,2 x 1,2 x 1,2 cm
Težina: 20 g
Zagrijavanje: Hibridno (konvekcija+kondukcija)
Vrijeme zagrijavanja: 12 sekundi
Izvor napajanja: Upaljač ili indukcija
Temperatura: 150 °C do 230 °C
Proizvođač: DynaVap
Jamstvo: 2 godine
Država proizvođača: SAD

Drugi vaporizeri od DynaVap

 1. DynaVap M+ - Small
  DynaVap M+ (Plus)

  99 €

  • Ručno zagrijavanje
  • Poboljšani dizajn za bolje performanse
  • Spreman za mikrodoziranje s prilagodljivom komorom
 2. DynaVap Omni - Mali
  Ocjenjivanje:
  (3)
  DynaVap Omni

  226 € 234 €

  • Ručno zagrijavanje
  • Prilagodiva zdjela i protok zraka
  • Izrađen od titanija
 3. DynaVap VonG (i): Titanium - Small
  Ocjenjivanje:
  (2)
  DynaVap VonG (i): Titanium

  169 € 189 €

  • Izmjenjivi dijelovi
  • Sjajan u kombinaciji s vodenim alatima (10 i 14 mm)
  • Jednostavno održavanje
Učitavanje...
Napišite vlastitu recenziju za DynaVap M