Wolkenkraft ÄRiS

Ocjenjivanje:
Wolkenkraft ÄRiS 4.5 5

129 € 149 € ` Ušteda: 20 €

SKU
ignore-this-64
Besplatna dostava
Pogledajte više mrvilica
Prikaži više dodataka

Značajke vaporizera Wolkenkraft ÄRiS

 • Najnovija verzija! (2023.10)
 • Zračni put koji je lako čistiti
 • Precizno podešavanje temperature (160 do 221 °C)
 • Kristalno čisti LED zaslon
 • Snažna baterija od 2300 mAh
 • Kratko vrijeme zagrijavanja (25 sekundi)
 • Taktilna signalizacija
 • Tajmer sesije
 • Usnik od pyrex stakla

Kome je Wolkenkraft ÄRiS namijenjen?

Vaporizer Wolkenkraft ÄRiS dizajniran je u Njemačkoj i generira apsolutno nevjerojatnu paru. Korisnicima pruža veliku fleksibilnost - možete precizno podesiti temperaturu i vaporizirati i bilje i koncentrate. Osim nevjerojatne kvalitete pare, ističe se i prozirnim, odvojivim zračnim putem koji je iznimno lako čistiti.

Na tržištu postoje vaporizeri s uvjerljivo višom cijenom od ÄRiSa koji se ne mogu mjeriti ni s njegovim performansama ni kvalitetom. Smatramo da je Wonkenkraft ÄRiS izvrstan prijenosni vaporizer koji je zbog svoje kvalitete i fleksibilnosti dobar i za početnike i za iskusne korisnike.

Vrhunska kvaliteta pare

Para koju stvara Wolkenkraft ÄRiS jednostavno je nevjerojatna. Zahvaljujući inovativnom sustavu konvekcije, bilje ili koncentrati se u procesu zagrijavanja miješaju s čistim, svježim zrakom, što rezultira čistom i savršeno rashlađenom parom.

Visokokvalitetna izrada

Wolkenkraft ÄRiS ima moderan dizajn, a tvrtka nije radila nikakve kompromise ni oko kvalitete materijala. Kvaliteta izrade očita je na prvi pogled, ali i na svaki dodir.

Proširivi usnik

Usnik za Wolkenkraft ÄRiS izrađen je od debelog Pyrex stakla što znači da je izuzetno izdržljiv i jamačno može izdržati godine korištenja. Lako ga je odvojiti od uređaja da biste ga očistili izopropanolom. Usnik se također može proširiti, što znači da ga možete izvući kako biste produžili parni put i time dodatno rashladili paru prije udisanja.

Kompaktna veličina

Budući da je Wolkenkraft ÄRiS širok samo 5,2 cm, visok 8,4 cm i dubok 2,5 cm, stane u većinu džepova i torbi - idealne je veličine za one koji u vaporizeru preferiraju uživati izvan kuće. Ne samo da je malen i diskretan već i ugodno leži u dlanu.

Zračni put koji je lako čistiti

Najinovativnija značajka Wolkenkrafta ÄRiSa njegova je patentirana struktura zračnog puta koja dopušta odvajanje i pristup zračnom putu, a time i lako čišćenje. Na većini vaporizera možete očistiti samo zaslon i usnik, ali ÄRiS omogućuje i lako čišćenje njegovog prozirnog i odvojivog zračnog puta.

Precizno postavljanje temperature

S Wolkenkraft ÄRiSom možete odabrati bilo koju temperaturu između 160 i 221 °C s preciznošću u 1 °C. Ako najviše uživate u glatkoj, aromatičnoj pari, koristite temperature ispod 200 °C, a ako iz svog bilja želite izvući maksimum, uz manje okusa ali s više potencije, koristite više temperature.

Taktilna signalizacija

Wolkenkraft ÄRiS vas kratkim vibracijama obavještava da je uključen ili isključen i da se zagrijao na odabranu temperaturu. Ne trebate gledati zaslon jer doslovno možete osjetiti što se događa s vašim uređajem!

Jednostavan za korištenje

Wolkenkraft ÄRiS lako je koristiti jer ima samo tri tipke. Najveća služi za paljenje i gašenje, a pomoću druge dvije tipke - plus i minus - možete podesiti temperaturu i vrijeme sesije.

Tajmer sesije

Da bi se spriječilo nepotrebno pražnjenje baterije, Wolkenkraft ÄRiS ima funkciju tajmera sesije koja se aktivira, odnosno isključuje uređaj nakon 5 minuta neaktivnosti. Tajmer sesije može se postaviti na 3, 4, 5 ili 6 minuta. Držite tipku za uključivanje oko 2 sekunde i zatim odaberite željeno vrijeme sesije pomoću tipki plus i minus.

Kratko vrijeme zagrijavanja

Nećete trebati dugo čekati da započnete sesiju jer Wolkenkraft ÄRiS temperaturu na kojoj vaporizira materijal doseže za samo 25 sekundi! Jednostavno ga uključite, odaberite temperaturu i pričekajte da zavibrira i tako vam da signal da je spreman za vaporiziranje materijala.

OLED zaslon otporan na ogrebotine

Na gornjoj strani Wolkenkraft ÄRiSa nalazi se 9,6-inčni, kristalno čisti dvostruki zaslon. Gornji zaslon prikazuje tri stvari: trenutnu temperaturu, odabranu temperaturu i status baterije. Donji zaslon prikazuje trenutno vrijeme sesije i odabrano vrijeme sesije. Zahvaljujući veličini zaslona, sve važne informacije vidljive su u svakom trenutku.

Snažna baterija

Wolkenkraft ÄRiS opremljen je snažnom baterijom od 2300 mAh koja će izdržati velik broj sesija jer novi konvekcijski sustav zagrijavanja materijala troši manje energije. Ponovno punjenje potpuno ispražnjene baterije traje 90 minuta.

Jamstvo

Svi vaporizeri Wolkenkraft ÄRiS koje prodaje MagicVaporizers, ovlašteni distributer proizvoda tvrtke Wolkenkraft, autentični su i podržani 1-godišnjim jamstvom ograničenim na normalnu upotrebu.

Wolkenkraft ÄRiS

Sadržaj

 • Vaporizer Wolkenkraft ÄRiS
 • Micro-USB kabel za punjenje
 • Filter za usnik
 • Četkice za čišćenje (2)
 • Upute za korištenje
Wolkenkraft ÄRiS

Tehnički podaci

Više informacija
Veličina: 5.2 × 2.5 × 8.4 cm
Težina: 249 g
Zagrijavanje: Konvekcija
Vrijeme zagrijavanja: 25 sekundi
Izvor napajanja: Baterija (2300 mAh)
Temperatura: 160 do 221 °C
Proizvođač: Wolkenkraft
Jamstvo: 1 godina

Drugi vaporizeri od Wolkenkraft

 1. Wolkenkraft ÄRiS Ultra - Small
  Wolkenkraft ÄRiS Ultra

  179 €

  • Precise temperature settings (100-220°C)
  • Convection heating in a titanium chamber
  • 5 year warranty
 2. Wolkenkraft FX Mini - Small
  Ocjenjivanje:
  Wolkenkraft FX Mini

  119 €

  • Diskretan i lagan
  • Konvekcijsko zagrijavanje do 221 °C
  • Za bilje i koncentrate
 3. Wolkenkraft FX Mini Ultra - Small
  Wolkenkraft FX Mini Ultra

  129 €

  • Takes only 25 second to heat up
  • Faster USB-C charging
  • 5 year warranty
Učitavanje...
Napišite vlastitu recenziju za Wolkenkraft ÄRiS