Wolkenkraft ÄRiS

Ocjenjivanje:
4.55

1.099 kn 1.199 kn Ušteda: 100 kn

SKU
ignore-this-64
Besplatna dostava
TightVac MiniVac održava svježinu bilja i ne propušta mirise
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kn 70 kn

Originalni TightVac MiniVac najbolji je način za pohranu vašeg bilja! Umetnite bilje, zatvorite poklopac i pritisnite gumb da biste izvukli zrak. Bilje će ostati svježe, a TightVac MiniVac neće propuštati mirise. Za otvaranje ponovno pritisnite gumb i otvorite poklopac.

TightVac MiniVac ima kapacitet od 0,12 L, što odgovara otprilike 10 do 30 grama bilja, ovisno o gustoći. Zahvaljujući inovativnom dizajnu TightVac MiniVac je čvrst, potpuno hermetičan i vodootporan.

Stakleni bubbler za Wolkenkraft Äris izrađen je od borosilikatnog stakla.
Wolkenkraft ÄRiS - Stakleni bubbler
140 kn 190 kn

Ovaj Stakleni bubbler posebno je dizajniran za Wolkenkraft ÄRiS i omogućuje vam filtriranje pare kroz vodu, čime se para rashlađuje i dodatno pročišćava. Sve što trebate učiniti da biste ga koristili je ukloniti usnik i zamijeniti ga staklenim bubblerom napunjenim vodom. Sada ste spremni uživati u pari filtriranoj kroz vodu i novoj dimenziji svojeg Wolkenkraft ÄRiSa!

Uključuje:

 • Stakleni bubbler (1)
 • Brtveni prsten (1)

Namijenjen za korištenje s: Wolkenkraft ÄRiS.

U Čeličnoj kapsuli za bilje možete pripremiti porcije za svoj Wolkenkraft.
Wolkenkraft - Čelična kapsula za bilje
30 kn 40 kn

Čeličnoj kapsuli za bilje možete pripremiti porcije za svoj vaporizer Wolkenkraft. Kapsula također održava vaš vaporizer čišćim jer bilje ostaje u kapsuli. 

Namijenjena za korištenje s: Wolkenkraft ÄRiS i Wolkenkraft FX Mini.

Čelična kapsula za koncentrate omogućuje vaporiziranje voskova i ulja u vaporizeru Wolkenkraft.
Wolkenkraft - Čelična kapsula za koncentrate
30 kn 40 kn

Želite u svojem Wolkenkraftu vaporizirati koncentrate poput voskova i ulja? U tom slučaju iskoristite ovu Čeličnu kapsulu za koncentrate (ili kapsulu od kvarca koju također prodajemo). Sve što trebate učiniti je napuniti kapsulu, umetnuti je u komoru svojeg Wolkenkrafta i spremni ste za vaporiziranje koncentrata.

Namijenjena za korištenje s: Wolkenkraft ÄRiS i Wolkenkraft FX Mini.

Vaporizirajte koncentrate u svojem Wolkenkraftu uz pomoć ove Kvarcne kapsule.
Wolkenkraft - Kvarcna kapsula za koncentrate
40 kn 55 kn

S ovom Kvarcnom kapsulom za koncentrate (ili onom od čelika koju također prodajemo) u svojem vaporizeru Wolkenkraft možete vaporizirati koncentrate poput voskova i ulja.

Namijenjena za korištenje s: Wolkenkraft ÄRiS i Wolkenkraft FX Mini.

Spojite Alat za punjenje na svoj vaporizer Wolkenkraft i lopaticom pogurajte bilje u komoru.
Wolkenkraft - Alat za punjenje
35 kn 45 kn

Uz ovaj Alat za punjenje lako ćete napuniti svoj vaporizer Wolkenkraft biljem bez prosipanja. Sve što trebate učiniti je spojiti alat na komoru, na njega staviti bilje, a zatim uključenom lopaticom pogurati bilje u komoru.

Namijenjen za korištenje s: Wolkenkraft ÄRiS i Wolkenkraft FX Mini.

Poklopac za prašinu spaja se na vrh usnika da bi spriječio upadanje prašine u usnik i komoru.
Wolkenkraft ÄRiS - Poklopac za prašinu
30 kn 40 kn

Zaštitite svoj Wolkenkraft ÄRiS kada nije u upotrebi uz pomoć ovog Poklopca za prašinu. Ovaj se dodatak spaja na vrh usnika i sprječava upadanje prašine u uređaj dok ga ne koristite.

Namijenjen za korištenje s: Wolkenkraft ÄRiS.

Set filtera za usnik za Wolkenkraft Äris i Wolkenkraft FX Mini uključuje dva filtera.
Wolkenkraft - Filteri za usnik
30 kn 40 kn

Zamijenite Filter za usnik svojeg vaporizera tvrtke Wolkenkraft i osigurajte najukusniju i najčišću moguću paru.

Uključuje:

 • Filtere za usnik (2)

Namijenjeni za korištenje s: Wolkenkraft ÄRiS i Wolkenkraft FX Mini.

Crni usnik izrađen je od debelog stakla, baš kao i originalni usnik za Wolkenkraft Äris.
Wolkenkraft ÄRiS - Crni usnik
45 kn 60 kn

Trebate novi usnik za svoj Wolkenkraft ÄRiS? Ovaj Crni usnik gotovo je identičan onome koji dolazi uz uređaj, jedina razlika je njegova potpuno crna boja.

Namijenjen za korištenje s: Wolkenkraft ÄRiS.

Ovaj polu-crni usnik identičan je onome koji dolazi uz Wolkenkraft Äris.
Wolkenkraft ÄRiS - Polu-crni usnik
40 kn 55 kn

Ovaj Polu-crni usnik služi kao zamjenski ili rezervni usnik za Wolkenkraft ÄRiS. Izrađen je od debelog stakla visoke kvalitete i identičan onome koji dolazi uz uređaj.

Namijenjen za korištenje s: Wolkenkraft ÄRiS.

Silikonski prsten s umetnutim filterom za usnik.
Wolkenkraft ÄRiS - Silikonski prsten s filterom za usnik
30 kn 40 kn

Ovaj Silikonski prsten s filterom za usnik identičan je onome koji je uključen uz Wolkenkraft ÄRiS i leži između usnika i komore.

Uključuje:

 • Silikonski prsten (1)
 • Filter za usnik (1)

Namijenjeni za korištenje s: Wolkenkraft ÄRiS.

Wolkenkraft spremnik za kapsule lako je spojiti na bilo koji privjesak za ključeve.
Wolkenkraft - Spremnik za kapsule
50 kn 70 kn

U Spremnik za kapsule za vaporizere Wolkenkraft stanu dvije čelične kapsule, a spremnik lako možete spojiti na bilo koji privjesak za ključeve. Kapsule nisu uključene.

Namijenjen za korištenje s: Wolkenkraft ÄRiS i Wolkenkraft FX Mini.

Wolkenkraft ÄRiS - Strainer
Wolkenkraft ÄRiS - Strainer
40 kn 55 kn

Need to replace the Strainer included with your Wolkenkraft ÄRiS vaporizer? This is the part to get. It's an original replacement part made of stainless steel.

Intended for use with: Wolkenkraft ÄRiS.

On Balance Champion je džepna vaga koja može izvagati do 500 g s preciznošću od 0,1 g
Džepna vaga - 1000 x 0,1 g
140 kn 190 kn

Originalna Džepna vaga On Balance već je dugi niz godina hvaljena zbog svoje preciznosti i pouzdanosti. Savršena je za vaganje bilja i koncentrata! On Balance Champion važe do 1000 grama s preciznošću od 0,1 gram. Stane u većinu džepova i možete je ponijeti sa sobom bilo kuda! 

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Preciznost: 0,1 g, 0,01 oz
Mjerne jedinice: g, oz, dwt, ozt
Automatsko gašenje: 60 sekundi
Baterije: 2x AAA baterije (uključene)
Dimenzije: 118 x 80 x 20 mm
Težina: 140 g

Značajke vaporizera Wolkenkraft ÄRiS

 • Najnovija verzija! (2021.09)
 • Zračni put koji je lako čistiti
 • Precizno podešavanje temperature (160 do 221 °C)
 • Kristalno čisti LED zaslon
 • Snažna baterija od 2300 mAh
 • Kratko vrijeme zagrijavanja (25 sekundi)
 • Vaporizira bilje, voskove i ulja
 • Taktilna signalizacija
 • Tajmer sesije
 • Usnik od pyrex stakla

Kome je Wolkenkraft ÄRiS namijenjen?

Vaporizer Wolkenkraft ÄRiS dizajniran je u Njemačkoj i generira apsolutno nevjerojatnu paru. Korisnicima pruža veliku fleksibilnost - možete precizno podesiti temperaturu i vaporizirati i bilje i koncentrate. Osim nevjerojatne kvalitete pare, ističe se i prozirnim, odvojivim zračnim putem koji je iznimno lako čistiti.

Na tržištu postoje vaporizeri s uvjerljivo višom cijenom od ÄRiSa koji se ne mogu mjeriti ni s njegovim performansama ni kvalitetom. Smatramo da je Wonkenkraft ÄRiS izvrstan prijenosni vaporizer koji je zbog svoje kvalitete i fleksibilnosti dobar i za početnike i za iskusne korisnike.

Vrhunska kvaliteta pare

Para koju stvara Wolkenkraft ÄRiS jednostavno je nevjerojatna. Zahvaljujući inovativnom sustavu konvekcije, bilje ili koncentrati se u procesu zagrijavanja miješaju s čistim, svježim zrakom, što rezultira čistom i savršeno rashlađenom parom.

Visokokvalitetna izrada

Wolkenkraft ÄRiS ima moderan dizajn, a tvrtka nije radila nikakve kompromise ni oko kvalitete materijala. Kvaliteta izrade očita je na prvi pogled, ali i na svaki dodir.

Proširivi usnik

Usnik za Wolkenkraft ÄRiS izrađen je od debelog Pyrex stakla što znači da je izuzetno izdržljiv i jamačno može izdržati godine korištenja. Lako ga je odvojiti od uređaja da biste ga očistili izopropanolom. Usnik se također može proširiti, što znači da ga možete izvući kako biste produžili parni put i time dodatno rashladili paru prije udisanja.

Kompaktna veličina

Budući da je Wolkenkraft ÄRiS širok samo 5,2 cm, visok 8,4 cm i dubok 2,5 cm, stane u većinu džepova i torbi - idealne je veličine za one koji u vaporizeru preferiraju uživati izvan kuće. Ne samo da je malen i diskretan već i ugodno leži u dlanu.

Za bilje, voskove i ulja

U komoru Wolkenkraft ÄRiSa stane oko 0,3 grama bilja, ali ako preferirate koncentrate poput voska i ulja, tu je kapsula za koncentrate. Sve što morate učiniti je napuniti kapsulu koncentratom, umetnuti je u komoru, pričvrstiti usnik, uključiti uređaj i spremni ste! Uz uređaj je uključena i kapsula za bilje, idealna za pripremu unaprijed ili sprječavanje nakupljanja ostataka bilja koji otežavaju čišćenje.

Zračni put koji je lako čistiti

Najinovativnija značajka Wolkenkrafta ÄRiSa njegova je patentirana struktura zračnog puta koja dopušta odvajanje i pristup zračnom putu, a time i lako čišćenje. Na većini vaporizera možete očistiti samo zaslon i usnik, ali ÄRiS omogućuje i lako čišćenje njegovog prozirnog i odvojivog zračnog puta.

Precizno postavljanje temperature

S Wolkenkraft ÄRiSom možete odabrati bilo koju temperaturu između 160 i 221 °C s preciznošću u 1 °C. Ako najviše uživate u glatkoj, aromatičnoj pari, koristite temperature ispod 200 °C, a ako iz svog bilja želite izvući maksimum, uz manje okusa ali s više potencije, koristite više temperature.

Taktilna signalizacija

Wolkenkraft ÄRiS vas kratkim vibracijama obavještava da je uključen ili isključen i da se zagrijao na odabranu temperaturu. Ne trebate gledati zaslon jer doslovno možete osjetiti što se događa s vašim uređajem!

Jednostavan za korištenje

Wolkenkraft ÄRiS lako je koristiti jer ima samo tri tipke. Najveća služi za paljenje i gašenje, a pomoću druge dvije tipke - plus i minus - možete podesiti temperaturu i vrijeme sesije.

Tajmer sesije

Da bi se spriječilo nepotrebno pražnjenje baterije, Wolkenkraft ÄRiS ima funkciju tajmera sesije koja se aktivira, odnosno isključuje uređaj nakon 5 minuta neaktivnosti. Tajmer sesije može se postaviti na 3, 4, 5 ili 6 minuta. Držite tipku za uključivanje oko 2 sekunde i zatim odaberite željeno vrijeme sesije pomoću tipki plus i minus.

Kratko vrijeme zagrijavanja

Nećete trebati dugo čekati da započnete sesiju jer Wolkenkraft ÄRiS temperaturu na kojoj vaporizira materijal doseže za samo 25 sekundi! Jednostavno ga uključite, odaberite temperaturu i pričekajte da zavibrira i tako vam da signal da je spreman za vaporiziranje materijala.

OLED zaslon otporan na ogrebotine

Na gornjoj strani Wolkenkraft ÄRiSa nalazi se 9,6-inčni, kristalno čisti dvostruki zaslon. Gornji zaslon prikazuje tri stvari: trenutnu temperaturu, odabranu temperaturu i status baterije. Donji zaslon prikazuje trenutno vrijeme sesije i odabrano vrijeme sesije. Zahvaljujući veličini zaslona, sve važne informacije vidljive su u svakom trenutku.

Snažna baterija

Wolkenkraft ÄRiS opremljen je snažnom baterijom od 2300 mAh koja će izdržati velik broj sesija jer novi konvekcijski sustav zagrijavanja materijala troši manje energije. Ponovno punjenje potpuno ispražnjene baterije traje 90 minuta.

Jamstvo

Svi vaporizeri Wolkenkraft ÄRiS koje prodaje MagicVaporizers, ovlašteni distributer proizvoda tvrtke Wolkenkraft, autentični su i podržani 1-godišnjim jamstvom ograničenim na normalnu upotrebu.

Wolkenkraft ÄRiS

Sadržaj

 • Vaporizer Wolkenkraft ÄRiS
 • Micro-USB kabel za punjenje
 • Filter za usnik
 • Čelična kapsula za bilje
 • Čelična kapsula za koncentrate
 • Privjesak s kapsulom
 • Četkice za čišćenje (2)
 • Upute za korištenje
Wolkenkraft ÄRiS

Tehnički podaci

Više informacija
Veličina: 5,2 × 2,5 × 8,4 cm
Težina: 249 g
Zagrijavanje: Konvekcija
Vrijeme zagrijavanja: 25 sekundi
Izvor napajanja: Baterija (2300 mAh)
Temperatura: 160 do 221 °C
Proizvođač: Wolkenkraft
Jamstvo: 1 godina
Write your own review about Wolkenkraft ÄRiS
Recenzirate:Wolkenkraft ÄRiS
Ocjenjivanje