COVID-19: Naše skladište nije pogođeno. Rok isporuke je 1 do 3 radna dana.

Vaporizer PAX 3 - Kompletan set

Ocjenjivanje:
4.35

1.799 kn 1.899 kn Ušteda: 100 kn

SKU
ignore-this-46
Najnovija verzija! (2020.09)
TightVac MiniVac održava svježinu bilja i ne propušta mirise
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kn 70 kn

Originalni TightVac MiniVac najbolji je način za pohranu vašeg bilja! Umetnite bilje, zatvorite poklopac i pritisnite gumb da biste izvukli zrak. Bilje će ostati svježe, a TightVac MiniVac neće propuštati mirise. Za otvaranje ponovno pritisnite gumb i otvorite poklopac.

TightVac MiniVac ima kapacitet od 0,12 L, što odgovara otprilike 10 do 30 grama bilja, ovisno o gustoći. Zahvaljujući inovativnom dizajnu TightVac MiniVac je čvrst, potpuno hermetičan i vodootporan.

On Balance Champion je džepna vaga koja može izvagati do 500 g s preciznošću od 0,1 g
Džepna vaga - 500 x 0,1 g
140 kn 190 kn

Originalna Džepna vaga On Balance već je dugi niz godina hvaljena zbog svoje preciznosti i pouzdanosti. Savršena je za vaganje bilja i koncentrata! On Balance Champion važe do 500 grama s preciznošću od 0,1 gram. Stane u većinu džepova i možete je ponijeti sa sobom bilo kuda! 

Kapacitet: 500 g, 17,64 oz
Preciznost: 0,1 g, 0,01 oz
Mjerne jedinice: g, oz, dwt, ozt
Automatsko gašenje: 60 sekundi
Baterije: 2x AAA baterije (uključene)
Dimenzije: 118 x 80 x 20 mm
Težina: 140 g

Održite svoj PAX u besprijekornom stanju s ovim Setom za održavanje
PAX - Set za održavanje
110 kn 145 kn

PAX set za održavanje sadrži sve alate koji vam trebaju za održavanje besprijekornog stanja svog vaporizera PAX. Četkicu i čistače cijevi koristite da biste uklonili ostatke iz parnog puta i održali paru čistom i ukusnom.

Uključuje:

 • Duga četkica (1)
 • Čistači cijevi (10)
 • Filteri (3)

Namijenjeno za korištenje s: PAX 2 Vaporizer, Vaporizer PAX 3 - Kompletan set.

PAX - Dodatni filteri
PAX - Filteri
70 kn 90 kn

Trebate zamijeniti filtere za svoj vaporizer PAX ili želite rezervne? Nabavite ovaj set od 3 Filtera. Filteri sprječavaju nakupljanje taloga u peći i treba ih redovito mijenjati.

Uključuje:

 • Filtere (3)

Namijenjeno za korištenje s: PAX 2 Vaporizer, Vaporizer PAX 3 - Kompletan set.

PAX - Poklopac za peć
PAX - Poklopac za peć
90 kn 120 kn

Trebate zamijeniti poklopac za peć koji dolazi s vaporizerom PAX ili želite rezervni? Za vas je u tom slučaju ovaj Poklopac za peć.

Namijenjen za korištenje: PAX 2 Vaporizer, Vaporizer PAX 3 - Kompletan set.

PAX - Plosnati usnik
PAX - Plosnati usnici
85 kn 115 kn

Trebate zamijeniti plosnate usnike koji dolaze s vaporizerom PAX ili želite rezervne? Nabavite ovaj zamjenski set Plosnatih usnika.

Uključuje:

 • Plosnate usnike (2)

Namijenjen za korištenje s: PAX 2 Vaporizer, Vaporizer PAX 3 - Kompletan set.

PAX - Izdignuti usnici
PAX - Izdignuti usnici
85 kn 115 kn

Trebate zamijeniti izdignuti usnik koji dolazi s vaporizerom PAX ili želite rezervni? Nabavite ovaj zamjenski set Izdignutih usnika.

Uključuje:

 • Izdignute usnike (2)

Namijenjeni za upotrebu s: PAX 2 Vaporizer, Vaporizer PAX 3 - Kompletan set.

Značajke

 • Džepne veličine
 • Kratko vrijeme zagrijavanja (10 do 20 sekundi)
 • Popratna aplikacija za pametni telefon
 • Kompatibilan s biljem, voskovima i uljima
 • Vibracijski signal
 • Brzo punjenje (1 sat)
 • 10-godišnje jamstvo

Kome je PAX 3 namijenjen?

Ako tražite elegantan, ali snažan vaporizer koji je istovremeno jednostavan za korištenje i nevjerojatno moćan, PAX 3 je uistinu izvanredna opcija za vas. U njegovu su kompaktnu džepnu veličinu upakirane ogromne performanse, a popratna aplikacija omogućuje vam prilagođavanje svakog aspekta vaših sesija. PAX 3 jednostavno impresionira i zbog svoje je male veličine i kompaktnog dizajna idealan za korištenje izvan kuće.

Kratko vrijeme zagrijavanja

S više nego dvostruko većom količinom snage zagrijavanja od svog prethodnika, PAX 3 se u potpunosti zagrijava u samo 10 do 20 sekundi, ovisno o odabranoj postavci temperature. Njegove učinkovite i pouzdane performanse možete početi koristiti gotovo trenutno, što znači da nikada neće dugo čekati da biste započeli sesiju.

Diskretna veličina i moderan dizajn

PAX 3 stane u većinu džepova i diskretno leži u dlanu, pa je savršen za upotrebu izvan kuće. Njegov glatki matirani završni sloj nudi osvježavajuću alternativu mnogim drugim vaporizerima na tržištu, pojačava njegovu diskretnost i tako pruža više mogućnosti na mjestima gdje bi vidljiviji sjaj privukao neželjenu pozornost. Na vanjskoj strani pronaći ćete i LED indikatore koji vas obavještavaju o trenutnoj temperaturi i stanju baterije.

Kompletan set

S kompletnim setom dobivate i praktični uložak za koncentrate koji vam omogućuje da bez napora naizmjenično vaporizirate bilje i koncentrate. Zahvaljujući učinkovitom sustavu zagrijavanja PAX-a 3, ovaj uređaj može temeljito vaporizirati obje vrste materijala bez ikakvog narušavanja kvalitete ili okusa.

Set sadrži i poklopac za polovično napunjenu komoru koji omogućuje da u peć stavite samo polovinu uobičajene količine bilja i pritom dobijete paru kakvu biste očekivali s potpuno napunjenom peći.

Korisne značajke

Najmodernija tehnologija koju sadrži PAX 3 koristi nekoliko senzora koji poboljšavaju vaše cjelokupno iskustvo vaporiziranja. Kada se uređaj potpuno zagrije do vaše odabrane temperature, kratka vibracija daje vam do znanja da je spreman početi generirati ukusnu paru.

Još bolje, ugrađeni senzori pokreta osiguravaju stvaranje maksimalne topline samo kada vaporizer prinesete usnama. Uređaj usporava proces zagrijavanja, zagrijava se samo kada vam je to potrebno i tako značajno štedi bateriju.

Aplikacije za pametne telefone

Popratna aplikacija za PAX 3 korisna je značajka koja vam pomaže prilagoditi sesije bez da zapravo dodirnete sam uređaj. Aplikacija je dostupna na uređajima Apple i Android i može se koristiti za precizno podešavanje temperature, promjenu boje LED zaslona, pa čak i zaključavanje uređaja kako biste znali da se neće slučajno aktivirati. Upotreba ove aplikacije također je potpuno neobvezna, tako da možete izvući maksimum iz svog PAX-a 3 čak i ako niste obožavatelj aplikacija za pametne telefone - izbor je na vama!

Napomena: Apple je od studenog 2019. ograničio preuzimanje aplikacija za vaporiziranje preko trgovine App Store, pa nećete moći kontrolirati svoj PAX 3 putem iPhone telefona ako niste ranije preuzeli PAX aplikaciju. Ipak, možete koristiti web aplikaciju i uređajem upravljati ga putem računala.

Jamstvo

Svi vaporizeri PAX 3 koje prodaje MagicVaporizers, ovlašteni distributer za proizvode tvrtke PAX Labs, autentični su i podržani 10-godišnjim jamstvom ograničenim na normalnu upotrebu.

Vaporizer PAX 3 - Kompletan set

Sadržaj

 • Vaporizer PAX 3
 • Uložak za koncentrate
 • Plosnati usnik
 • Izdignuti usnik
 • Poklopac za standardnu peć
 • za polovično napunjenu peć
 • Filteri (3)
 • Kabel za punjenje
 • Postaja za punjenje
 • Set za održavanje
 • Višenamjenski alat
 • Upute za korištenje
Vaporizer PAX 3 - Kompletan set

Tehnički podaci

Više informacija
Veličina: 2,1 x 1,9 x 9,8 cm
Težina: 142 g
Zagrijavanje: Kondukcija
Vrijeme zagrijavanja: 20 sekundi
Izvor napajanja: Baterija (3500 mAh)
Temperatura: 182 °C do 215 °C
Proizvođač: PAX Labs
Država proizvođača: Kina
Jamstvo: 10 godina
Recenzirate:Vaporizer PAX 3 - Kompletan set
Vaša ocjena