Vaporizer PAX 3

Ocjenjivanje:
4.35

1.499 kn

SKU
ignore-this-46
Besplatna dostava
Set:
TightVac MiniVac održava svježinu bilja i ne propušta mirise
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kn 70 kn

Originalni TightVac MiniVac najbolji je način za pohranu vašeg bilja! Umetnite bilje, zatvorite poklopac i pritisnite gumb da biste izvukli zrak. Bilje će ostati svježe, a TightVac MiniVac neće propuštati mirise. Za otvaranje ponovno pritisnite gumb i otvorite poklopac.

TightVac MiniVac ima kapacitet od 0,12 L, što odgovara otprilike 10 do 30 grama bilja, ovisno o gustoći. Zahvaljujući inovativnom dizajnu TightVac MiniVac je čvrst, potpuno hermetičan i vodootporan.

Svaki BudKup 3.0 možete napuniti s do 0,5 grama bilja.
PAX - Kapsule BudKup 3.0 (3-pack)
140 kn 190 kn

Želite poboljšati svoje sesije vaporiziranja s vaporizerom PAX? Upoznajte se s novim i poboljšanim kapsulama BudKup 3.0. Ove kapsule za višekratnu upotrebu mogu se napuniti s do 0,5 grama bilja, izrađene su od nehrđajućeg čelika medicinske kvalitete i istovremeno služe kao spremnik za bilje i filter. Kapsule se mogu unaprijed napuniti biljem za sigurno prenošenje i lako ih je umetnuti i izvaditi.

Osim što ubrzavaju punjenje i održavaju uređaj čišćim, BudKupovi također pospješuje zagrijavanje. Velik broj rupica na dnu i u poklopcu poboljšava protok zraka i povećava površinu za 170 %, što rezultira boljim iskustvom i kraćim zagrijavanjem.

Sve što morate učiniti da biste koristili ove kapsule je napuniti BudKup svojim biljem, ukloniti metalni filter iz grijaće komore PAX-a i zamijeniti ga napunjenim BudKupom. Sada ste spremni za uživanje ​​u čistom i učinkovitom vaporiziranju sa svojim vaporizerom PAX!

Uključuje:

 • Kapsule BudKup 3.0 (3)

Namijenjene za korištenje s: PAX 2 Vaporizer, Vaporizer PAX 3.

Poklopci za PAX dolaze u kompletu od dva primjerka.
PAX - Poklopci (2-pack)
40 kn 55 kn

Ovi vinilni Poklopci za PAX tvrtke Delta 3D Studios savršene su veličine da ih nataknete na oba kraja vaporizera PAX. Oni prikrivaju mirise i ublažavaju padove. Poklopci neće ometati punjenje vaporizera, ali ne možete ih koristiti dok koristite PAX. 

Imajte na umu da poklopci čvrsto prijanjaju i prvi put će ih možda biti teško nataknuti. Vinil će se s vremenom raširiti (možete koristiti i sušilo za kosu da biste omekšali materijal prije prvog korištenja). poklopce će biti puno lakše stavljati i skidati nakon nekoliko tjedana korištenja. NEMOJTE ih čistiti izopropanolom jer opetovano izlaganje može oštetiti vinil.

Uključuje:

 • Poklopce za PAX (2)

Namijenjen za korištenje s: PAX 2 Vaporizer, Vaporizer PAX 3.

Adapter za vodenu lulu možete čistiti vrućom vodom ili izopropanolom.
PAX - Adapter za vodenu lulu
165 kn 220 kn

Želite se spojiti svoj vaporizer PAX na vodeni alat? Nabavite ovaj Adapter za vodenu lulu tvrtke Delta 3D Studios koji je posebno dizajniran da odgovara usniku vaporizera PAX. Ovaj adapter radi s 14 i 18-milimetarskim ženskim navojima za dodatke.

Korištenje adaptera za vodenu lulu da biste svoj PAX povezali na vodeni alat najlakši je način da značajno poboljšate svoje iskustvo vaporiziranja. Izrađen je od jake silikonske gume, pa ga čistiti možete vrućom vodom ili izopropanolom.

Namijenjen za korištenje s: PAX 2, Vaporizer PAX 3.

Lijevak za punjenje proizvod je tvrtke Delta 3D Studios i izrađen od plastike.
PAX - Lijevak za punjenje
60 kn 85 kn

Lijevak za punjenje tvrtke Delta 3D Studios namijenjen je vaporizerima brenda PAX i omogućuje vam da bilje umetnete direktno u PAX-ovu grijaću komoru. Lijevak za punjenje savršeno odgovara uređaju i sprječava prosipanje bilja.

Namijenjen za korištenje s: PAX 2, Vaporizer PAX 3.

Održite svoj PAX u besprijekornom stanju s ovim Setom za održavanje
PAX - Set za održavanje
105 kn 145 kn

PAX set za održavanje sadrži sve alate koji vam trebaju za održavanje besprijekornog stanja svog vaporizera PAX. Četkicu i čistače cijevi koristite da biste uklonili ostatke iz parnog puta i održali paru čistom i ukusnom.

Uključuje:

 • Duga četkica (1)
 • Čistači cijevi (10)
 • Filteri (3)

Namijenjeno za korištenje s: PAX 2 Vaporizer, Vaporizer PAX 3.

PAX - Dodatni filteri
PAX - Filteri
70 kn 90 kn

Trebate zamijeniti filtere za svoj vaporizer PAX ili želite rezervne? Nabavite ovaj set od 3 Filtera. Filteri sprječavaju nakupljanje taloga u peći i treba ih redovito mijenjati.

Uključuje:

 • Filtere (3)

Namijenjeno za korištenje s: PAX 2 Vaporizer, Vaporizer PAX 3.

PAX - Poklopac za peć
PAX - Poklopac za peć
90 kn 120 kn

Trebate zamijeniti poklopac za peć koji dolazi s vaporizerom PAX ili želite rezervni? Za vas je u tom slučaju ovaj Poklopac za peć.

Namijenjen za korištenje: PAX 2 Vaporizer, Vaporizer PAX 3.

S Poklopac za polovično napunjenu peć za vaporizere PAX možete vaporizirati manje bilja po sesiji
PAX - Poklopac za polovično napunjenu peć
85 kn 115 kn

Poklopac za polovično napunjenu peć duboki je poklopac za peć koji omogućuje vaporiziranje manje količine bilja po sesiji. Mijenja donji poklopac vašeg uređaja i smanjuje kapacitet peći za 50 %.

Namijenjen za korištenje s: PAX 2 Vaporizer, Vaporizer PAX 3.

PAX - Plosnati usnik
PAX - Plosnati usnici
85 kn 115 kn

Trebate zamijeniti plosnate usnike koji dolaze s vaporizerom PAX ili želite rezervne? Nabavite ovaj zamjenski set Plosnatih usnika.

Uključuje:

 • Plosnate usnike (2)

Namijenjen za korištenje s: PAX 2 Vaporizer, Vaporizer PAX 3.

PAX - Izdignuti usnici
PAX - Izdignuti usnici
85 kn 115 kn

Trebate zamijeniti izdignuti usnik koji dolazi s vaporizerom PAX ili želite rezervni? Nabavite ovaj zamjenski set Izdignutih usnika.

Uključuje:

 • Izdignute usnike (2)

Namijenjeni za upotrebu s: PAX 2 Vaporizer, Vaporizer PAX 3.

On Balance Champion je džepna vaga koja može izvagati do 500 g s preciznošću od 0,1 g
Džepna vaga - 1000 x 0,1 g
140 kn 190 kn

Originalna Džepna vaga On Balance već je dugi niz godina hvaljena zbog svoje preciznosti i pouzdanosti. Savršena je za vaganje bilja i koncentrata! On Balance Champion važe do 1000 grama s preciznošću od 0,1 gram. Stane u većinu džepova i možete je ponijeti sa sobom bilo kuda! 

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Preciznost: 0,1 g, 0,01 oz
Mjerne jedinice: g, oz, dwt, ozt
Automatsko gašenje: 60 sekundi
Baterije: 2x AAA baterije (uključene)
Dimenzije: 118 x 80 x 20 mm
Težina: 140 g

Značajke

 • Najnovija verzija! (2021.09)
 • Džepne veličine
 • Kratko vrijeme zagrijavanja (10 do 20 sekundi)
 • Popratna aplikacija za pametni telefon
 • Kompatibilan s biljem, voskovima i uljima
 • Vibracijski signal
 • Brzo punjenje (1 sat)
 • 10-godišnje jamstvo

Kome je PAX 3 namijenjen?

Ako tražite elegantan, ali snažan vaporizer koji je istovremeno jednostavan za korištenje i nevjerojatno moćan, PAX 3 je uistinu izvanredna opcija za vas. U njegovu su kompaktnu džepnu veličinu upakirane ogromne performanse, a popratna aplikacija omogućuje vam prilagođavanje svakog aspekta vaših sesija. PAX 3 jednostavno impresionira i zbog svoje je male veličine i kompaktnog dizajna idealan za korištenje izvan kuće.

Kratko vrijeme zagrijavanja

S više nego dvostruko većom količinom snage zagrijavanja od svog prethodnika, PAX 3 se u potpunosti zagrijava u samo 10 do 20 sekundi, ovisno o odabranoj postavci temperature. Njegove učinkovite i pouzdane performanse možete početi koristiti gotovo trenutno, što znači da nikada neće dugo čekati da biste započeli sesiju.

Diskretna veličina i moderan dizajn

PAX 3 stane u većinu džepova i diskretno leži u dlanu, pa je savršen za upotrebu izvan kuće. Njegov glatki matirani završni sloj nudi osvježavajuću alternativu mnogim drugim vaporizerima na tržištu, pojačava njegovu diskretnost i tako pruža više mogućnosti na mjestima gdje bi vidljiviji sjaj privukao neželjenu pozornost. Na vanjskoj strani pronaći ćete i LED indikatore koji vas obavještavaju o trenutnoj temperaturi i stanju baterije.

Kompletan set

S kompletnim setom dobivate i praktični uložak za koncentrate koji vam omogućuje da bez napora naizmjenično vaporizirate bilje i koncentrate. Zahvaljujući učinkovitom sustavu zagrijavanja PAX-a 3, ovaj uređaj može temeljito vaporizirati obje vrste materijala bez ikakvog narušavanja kvalitete ili okusa.

Set sadrži i poklopac za polovično napunjenu komoru koji omogućuje da u peć stavite samo polovinu uobičajene količine bilja i pritom dobijete paru kakvu biste očekivali s potpuno napunjenom peći.

Korisne značajke

Najmodernija tehnologija koju sadrži PAX 3 koristi nekoliko senzora koji poboljšavaju vaše cjelokupno iskustvo vaporiziranja. Kada se uređaj potpuno zagrije do vaše odabrane temperature, kratka vibracija daje vam do znanja da je spreman početi generirati ukusnu paru.

Još bolje, ugrađeni senzori pokreta osiguravaju stvaranje maksimalne topline samo kada vaporizer prinesete usnama. Uređaj usporava proces zagrijavanja, zagrijava se samo kada vam je to potrebno i tako značajno štedi bateriju.

Aplikacije za pametne telefone

Popratna aplikacija za PAX 3 korisna je značajka koja vam pomaže prilagoditi sesije bez da zapravo dodirnete sam uređaj. Aplikacija je dostupna na uređajima Apple i Android i može se koristiti za precizno podešavanje temperature, promjenu boje LED zaslona, pa čak i zaključavanje uređaja kako biste znali da se neće slučajno aktivirati. Upotreba ove aplikacije također je potpuno neobvezna, tako da možete izvući maksimum iz svog PAX-a 3 čak i ako niste obožavatelj aplikacija za pametne telefone - izbor je na vama!

Napomena: Apple je od studenog 2019. ograničio preuzimanje aplikacija za vaporiziranje preko trgovine App Store, pa nećete moći kontrolirati svoj PAX 3 putem iPhone telefona ako niste ranije preuzeli PAX aplikaciju. Ipak, možete koristiti web aplikaciju i uređajem upravljati ga putem računala.

Jamstvo

Svi vaporizeri PAX 3 koje prodaje MagicVaporizers, ovlašteni distributer za proizvode tvrtke PAX Labs, autentični su i podržani 10-godišnjim jamstvom ograničenim na normalnu upotrebu.

Priručnik za korištenje

Vaporizer PAX 3

Sadržaj

 • Vaporizer PAX 3
 • Plosnati usnik
 • Izdignuti usnik
 • Poklopac za standardnu peć
 • Kabel za punjenje
 • Postaja za punjenje
 • Set za održavanje
 • Uložak za koncentrate (Kompletan set)
 • za polovično napunjenu peć (Kompletan set)
 • Filteri (3) (Kompletan set)
 • Višenamjenski alat (Kompletan set)
 • Upute za korištenje
Vaporizer PAX 3

Tehnički podaci

Više informacija
Veličina: 2,1 × 1,9 × 9,8 cm
Težina: 142 g
Zagrijavanje: Kondukcija
Vrijeme zagrijavanja: 20 sekundi
Izvor napajanja: Baterija (3500 mAh)
Temperatura: 182 °C do 215 °C
Proizvođač: PAX
Jamstvo: 10 godina
Država proizvođača: Kina
Write your own review about Vaporizer PAX 3
Recenzirate:Vaporizer PAX 3
Ocjenjivanje