DaVinci IQ2

Ocjenjivanje:
4.35

2.299 kn

SKU
ignore-this-59
Besplatna dostava
TightVac MiniVac održava svježinu bilja i ne propušta mirise
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kn 70 kn

Originalni TightVac MiniVac najbolji je način za pohranu vašeg bilja! Umetnite bilje, zatvorite poklopac i pritisnite gumb da biste izvukli zrak. Bilje će ostati svježe, a TightVac MiniVac neće propuštati mirise. Za otvaranje ponovno pritisnite gumb i otvorite poklopac.

TightVac MiniVac ima kapacitet od 0,12 L, što odgovara otprilike 10 do 30 grama bilja, ovisno o gustoći. Zahvaljujući inovativnom dizajnu TightVac MiniVac je čvrst, potpuno hermetičan i vodootporan.

Ova Baterija savršena je ako želite rezervnu bateriju za svoj DaVinci IQC / IQ2
DaVinci IQ2 - Baterija
90 kn 120 kn

Trebate zamijeniti Bateriju za DaVinci IQC / IQ2 ili želite nabaviti rezervnu? Onda je ova 18650 baterija od 3500 mAh upravo ono što vam treba.

Namijenjena za korištenje s: DaVinci IQ2 i DaVinci IQC.

DaVinci - Punjač baterija
DaVinci - Punjač baterija
265 kn 355 kn

Istovremeno napunite više baterija da nikada ne biste trebali prekidati sesiju zbog praznih baterija. S ovim Punjačem baterija možete napuniti obje baterije tipa 18650 i 18350.

Namijenjen za korištenje s: DaVinci IQ2 i DaVinci MIQRO.

Pripremite svoje bilje i zadržite čistoću svojeg DaVinci IQC / IQ2-a uz ove Kapsule za doziranje
DaVinci IQ2 - Kapsule za doziranje
165 kn 220 kn

Vaporizirajte u pokretu i zadržite čistoću svojeg uređaja uz Kapsule za doziranje za DaVinci IQC / IQ2. U svaku kapsulu stane otprilike 0,2 g bilja ili koncentrata.

Uključuje:

 • Kapsule za doziranje (6)
 • Silikonski poklopci za kapsule za doziranje (6)

Namijenjene za korištenje s: DaVinci IQ2 i DaVinci IQC.

Držač je istog oblika kao jedinica DaVinci IQ i može pohraniti do 6 kapsula za doziranje.
DaVinci - Držač kapsula za doziranje
255 kn 340 kn

Pohranite svoje kapsule za doziranje sa stilom u DaVincijev Držač kapsula za doziranje. Držač je istog oblika kao jedinica DaVinci IQ i može pohraniti do 6 kapsula za doziranje. Idealan je za putovanja ili izlaske na koje želite ponijeti napunjene kapsule za doziranje!

Kućište je izrađeno od pjeskarenog anodiziranog aluminija, a dimenzije su mu 6,8 x 3,6 x 2,1 cm.

Uključuje:

 • Držač kapsula za doziranje
 • Kapsule za doziranje (6)
 • Silikonski poklopci za kapsule za doziranje (6)
 • Alat za punjenje

Namijenjen za korištenje s: DaVinci IQ2 i DaVinci IQC.

DaVinci - Soft Case
DaVinci - Mekana futrola
105 kn 145 kn

Ponesite vaporizer DaVinci sa sobom gdje god pošli! Ova Mekana futrola ima zatvarač koji ne propušta mirise i džepove za dodatke, što je čini savršenom za nošenje vaporizer DaVincija izvan kuće.

Namijenjena za korištenje s: DaVinci IQ2 i DaVinci IQC.

DaVinci IQ2 - Flavour Chamber
DaVinci IQ2 - Flavour Chamber
70 kn 90 kn

The Flavour Chamber is an accessory to the DaVinci IQ2 vaporizer that allows users not only a fuller vaping experience but also introduces new flavours and methods.

The heat from your bowl won’t mix with whatever it is you choose to put inside for enhanced taste sensations, making this accessory a great addition to the IQ2.

This is a big deal for people who like to experiment with different vape flavors. Pre-loading multiple chambers means you can quickly change from one flavour into another without having to clean or refill your device each time.

Intended for use with: DaVinci IQ2.

DaVinci IQC / IQ2 - Silicone Cover
DaVinci IQC / IQ2 - Silicone Cover
75 kn 100 kn

This Silicone Cover will protect your Davinci IQC or IQ2 from scratches and bumps. It also serves as heat protection, and the smart design ensure that the device can be used with it on!

Intended for use with: DaVinci IQ2 i DaVinci IQC.

DaVinci - Stainless Steel Dosage Capsules (6)
DaVinci IQC / IQ2 - Stainless Steel Dosage Capsules
165 kn 220 kn

The Stainless Steel Dosage Capsules are great accessories to your DaVinci vaporizer and can be used to quickly reload material, measure out doses, or just keep the oven cleaner.

The capsules hold up to 0,3 g of herb or concentrate, and due the thermal properties of steel they will heat up 16% faster than the ceramic dosage capsules!

Includes:

 • Stainless steel dosage capsules (6)
 • Silicone covers to dosage capsules (6)

Intended for use with: DaVinci IQ2 i DaVinci IQC.

DaVinci - Dosage Grinder
DaVinci - Dosage Grinder
390 kn 520 kn

The Dosage Grinder from DaVinci is a unique grinder that not only grinds, but can also funnel the grinded herbs into the capsules. This high quality aluminum device has been crafted from the finest materials and only takes a few seconds to grind up your herbs into perfect consistency while filtering them through to the DaVinci stainless steel capsules or ceramic capsules (sold separately).

Using the dosage grinder to fill up the capsules is the easiest and cleanest way. Each capsule can hold up to 0,2 g of herbs, so if you load the grinder with 1,2 g of herbs you can fill six capsules simultaneously. You can also choose to use it as a normal grinder if you don't add the capsules to the bottom part.

Intended for use with: Arizer XQ2DaVinci IQ2 i DaVinci IQC.

Olakšajte vaporiziranje voskova i ulja s ovim Setom za koncentrate za DaVinci IQC / IQ2
DaVinci IQ2 - Set za koncentrate
85 kn 115 kn

Vaporizirajte koncentrate (voskove i ulja) u svom vaporizeru DaVinci IQC / IQ2 uz pomoć ovog Seta za koncentrate. Set uključuje diskove za koncentrate i pamučne jastučiće na koje možete staviti svoj najdraži koncentrat pa ih smjestiti u kapsulu za doziranje.

Uključuje:

 • Diskovi za koncentrate (6)
 • Pamučni jastučići (6)

Namijenjen za korištenje s: DaVinci IQ2 i DaVinci IQC.

Pomoću ovog Adaptera za vodenu lulu spojite svoj DaVinci IQ2 na vodenu lulu, bubbler ili bong
DaVinci IQ2 - Adapter za vodenu lulu
75 kn 100 kn

Uz Adapter za vodenu lulu vaš DaVinci IQ2 postaje kompatibilan s vodenim lulama i bubblerima. Ovaj adapter odgovara svakom vodenom alatu sa ženskim navojem od 10 mm. Možete ga koristiti i kao produljeni usnik.

Namijenjen za korištenje s: DaVinci IQ2.

Ovaj Usnik identičan je onome koji dolazi uz DaVinci IQ2 i odličan je ako trebate zamijeniti originalni ili želite dodatni usnik
DaVinci IQ2 - Usnik
50 kn 70 kn

Ovaj Usnik zamjenski je dio za DaVinci IQ2 koji služi kao zamjena ili rezerva za originalni usnik. Izrađen je od visokokvalitetnog cirkonija i identičan je usniku koji dolazi uz uređaj.

Namijenjen za korištenje s: DaVinci IQ2.

Biser ravnomjerno raspoređuje toplinu unutar peći DaVinci IQ2-a
DaVinci IQ2 - Biser
50 kn 70 kn

Biser je malen, ali ima važnu funkciju jer raspoređuje toplinu unutar peći i osigurava ravnomjerno vaporiziranje bilja. Ovaj je Biser identičan originalnom koji dolazi uz uređaj.

Namijenjen za korištenje s: DaVinci IQ2.

On Balance Champion je džepna vaga koja može izvagati do 500 g s preciznošću od 0,1 g
Džepna vaga - 1000 x 0,1 g
140 kn 190 kn

Originalna Džepna vaga On Balance već je dugi niz godina hvaljena zbog svoje preciznosti i pouzdanosti. Savršena je za vaganje bilja i koncentrata! On Balance Champion važe do 1000 grama s preciznošću od 0,1 gram. Stane u većinu džepova i možete je ponijeti sa sobom bilo kuda! 

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Preciznost: 0,1 g, 0,01 oz
Mjerne jedinice: g, oz, dwt, ozt
Automatsko gašenje: 60 sekundi
Baterije: 2x AAA baterije (uključene)
Dimenzije: 118 x 80 x 20 mm
Težina: 140 g

Značajke

 • Najnovija verzija! (2021.09)
 • Kapsula za doziranje
 • Može vaporizirati bilje, vosak i ulje
 • Pet podesivih razina protoka zraka
 • Zamjenjiva baterija
 • Kratko vrijeme zagrijavanja (manje od minute)
 • 1 sat rada po punjenju (6 do 8 sesija)
 • Opcije Smart Path i potpuno digitalne postavke temperature
 • Načini rada Boost i Stealth
 • 10-godišnje jamstvo

Kome je DaVinci IQ2 namijenjen?

Ako tražite prijenosni vaporizer s najnovijom tehnologijom koji može vaporizirati i bilje i koncentrate, trebali biste u obzir uzeti DaVinci IQ2. Nešto je veći od svojeg prethodnika DaVinci IQ-a, ali dolazi s nekim novim korisnim značajkama poput podesivih razina protoka zraka i kontrole doziranja koja je savršena za one koji uređaj koriste za medicinske potrebe i trebaju precizne doze. Baterija je zamjenjiva i traje do 8 sesija po punjenju, što znači da je ovaj uređaj odličan izbor za one koji cijene prenosivost i vaporiziranje u pokretu.

Kontrola doziranja

Kontrola doziranja najnovija je inovacija tvrtke DaVinci Technologies, a daje vam punu kontrolu nad količinom materijala koji želite vaporizirati. Radi se o vrlo važnoj značajki ako želite konzistentne rezultate sa svakom sesijom. Jednostavno unesite potenciju vrste materijala i količinu bilja ili koncentrata koje ste stavili u peć, a DaVinci IQ2 će pratiti i prijaviti dozu po uvlačenju i sesiji. Ako pristupite aplikaciji [trenutno samo za Android] možete podesiti čak i maksimalnu dozu, pa će se kada je dosegnete oglasiti alarm.

Podesivi protok zraka

DaVinci IQ2 omogućuje vam podešavanje protoka zraka s novim sustavom Air Dial™ kojim birate željenu gustoću pare. Povećajte protok zraka ako preferirate hladnu, a smanjite ga ako preferirate gušću paru. Na brojčaniku se nalazi sveukupno pet postavki s kojima možete eksperimentirati i pronaći vrstu pare koja vam najviše odgovara.

Maksimum okusa

Potrebno je manje od minute da se DaVinci IQ2 zagrije, pa nikada nećete morati dugo čekati da biste započeli sesiju. Umetnite kapsulu za doziranje (do 0,2 g) ili svoj materijal stavite direktno u podesivu peć (do 0,5 g) i započnite proces zagrijavanja. Para prolazi kroz keramički zračni put koji u kombinaciji s peći obloženom cirkonijom i staklom osigurava izvanrednu čistoću i okus.

Zamjenjiva baterija

DaVinci IQ2 opremljen je Li-Ion 18650 baterijom od 3500 mAh, istim tipom baterije koji se nalazi u DaVinci IQ-u. Potpuno napunjena baterija osigurava dobrih sat vremena korištenja, odnosno otprilike 6 do 8 sesija. Budući da se baterija može izvaditi, lako je možete zamijeniti rezervnom ako želite da vam sesije traju još dulje. Bateriji je za punjenje putem USB-a potrebno 6 sati, ali s vanjskim punjačem (nije uključen) napunit će se za samo 3.

Funkcije

Postoje dva načina rada koji se aktiviraju pritiskom na gumbe i tako prilagođava rad DaVincija IQ2:

 • Stealth mode - prigušuje LED lampice na prednjoj strani uređaja za veću diskreciju.
 • Boost mode - brzo pojačava temperaturu u peći do 220 °C.

Za namještanje temperature DaVincija IQ2 također postoje dvije opcije:

 • Precision mode - odaberite željenu temperaturu i DaVinci IQ2 će je održavati.
 • Smart path - postupno podiže temperaturu i omogućuje odabir između četiri unaprijed postavljena puta ili vaših vlastitih postavki koje možete podesiti kroz aplikaciju.

Jamstvo

Svi vaporizeri DaVinci IQ2 koje prodaje tvrtka MagicVaporizers, ovlašteni distributer za tvrtku DaVinci, potpuno su autentični i podržani 10-godišnjim jamstvom na uređaj i 1-godišnjim jamstvom na bateriju.

Priručnik za korištenje

DaVinci IQ2

Sadržaj

 • Vaporizer DaVinci IQ2
 • Baterija
 • Usnik od 10 mm
 • USB kabel za punjenje
 • Alat za punjenje
 • Kapsula za doziranje
 • Disk za koncentrate
 • Pamučni jastučići (9)
 • Alkoholne maramice (9)
 • Upute za korištenje
DaVinci IQ2

Tehnički podaci

Više informacija
Veličina: 4,5 × 2,5 × 9,2 cm
Težina: 159 g
Zagrijavanje: Kondukcija
Vrijeme zagrijavanja: 60 sekundi
Izvor napajanja: Baterija (3500 mAh)
Temperatura: 121 °C do 221 °C
Proizvođač: DaVinci
Jamstvo: 10 godina
Država proizvođača: Kina
Napišite vlastitu recenziju za DaVinci IQ2
Recenzirate:DaVinci IQ2
Ocjenjivanje