COVID-19: Raktárunkat ez nem érinti. Szállítási határidő 1-3 munkanap.
Najniže cijene
Isporuka drugi dan
Autorizirani distributer
Besplatna dostava za vaporizere

Najbolja trgovina za vaporizere u Europi

Besplatna i brza dostava svih vaporizera za narudžbe iznad 400 kn.


Vjerujemo da naši kupci ne bi trebali plaćati dostavu kako bi imali najbolje moguće iskustvo online kupovine.

Iz tog razloga nudimo besplatnu dostavu za bilo koju narudžbu unutar Europe koja prelazi 400 kn. Odredišta izvan Europe obično nisu kvalificirana za našu besplatnu dostavu (ali ne škodi pitati!).

Ako vaša zemlja nije u EU, umjesto besplatne dostave ponudit ćemo vam smanjenu cijenu dostave.

 

Uobičajeno je vrijeme isporuke s UPS-om u EU 1–5 radnih dana, a izvan EU 4–7 radnih dana, dok je prosjek 1–3 radna dana.

Više o usluzi dostave UPS-om možete pročitati ovdje.

 

Naplata i dostava

Profesionalno pakiramo sve pošiljke u obične smeđe kutije bez naznaka njihovog sadržaja ili naziva naše web stranice kako bismo osigurali vašu privatnost. Adresa pošiljatelja na paketu bit će navedena kao „Anything Worldwide AB“, a u slučaju dostave u zemlje koje zahtijevaju deklaraciju vaporizeri će biti označeni kao „oprema za grijanje“. Poduzeli smo i dodatne potrebne korake kako bismo osigurali vašu privatnost na svim razinama, pa će tako pod opisom troška na vašem računu stajati „Anything Worldwide AB“, bilo da plaćate putem PayPala, kreditne kartice ili drugog dostupnog načina plaćanja.

Nakon što pošaljemo vašu pošiljku, poslat ćemo vam informacije o praćenju paketa putem e-maila koje će vam omogućiti da pošiljku pratite dok putuje iz našeg skladišta do vašeg praga.

 

MagicVaporizers glavni je ovlašteni distributer


Naručivanjem od nas kao glavnog ovlaštenog distributera možete biti sigurni da: 
1. ćete zaprimiti najnovije, nadograđene verzije svih vaporizera. Redovito obnavljamo zalihe s novim verzijama s malim nadogradnjama, no one obično nisu navedene na stranici.
2. ćete zaprimiti originalan i kvalitetan proizvod na tržištu koje je prepuno jeftinih, manje funkcionalnih kopija.
3. ćete imati puno jamstvo proizvođača koje uređaj pokriva na period od minimalno 1 godine.
4. ćete imati pouzdanu korisničku podršku koja zna kako proizvod funkcionira i ima direktnu vezu s proizvođačem u slučaju da situacija zahtjeva daljnje navođenje.
5. su svi proizvodi dostupni i spremni za isporuku. To nam omogućuje da eliminiramo zastoje između narudžbe i isporuke.
6. kupujete od pouzdane i financijski stabilne tvrtke koja ima dozvolu za poslovanje i trgovanje te poštuje sve svoje porezne obveze.

 

Kvalitetna selekcija vaporizera

Mi smo ovlašteni distributer svih brandiranih vaporizera koje prodajemo te nudimo najbolji izbor vaporizera na tržištu koje je preplavljeno mnogim jeftinim kopijama i nekvalitetnim proizvodima. Provodimo opsežna istraživanja kako bismo pronašli najbolje vaporizere prije nego što ih odučimo prodavati, a svaki model koji prodajemo osim toga smo osobno testirali. Ponosimo se svojim znanjem o vaporizerima i zbog svojeg smo iskustva i razrađenog pristupa u mogućnosti odabrati najbolje vaporizere koji garantirano traju.

 

Trenutno je dostupno:

12 brandova – deseci stilova – preko 300 jedinstvenih proizvoda dostupnih u našem skladištu za trenutačnu isporuku!

 

100 % najbolje cijene

Vjerujemo da naši kupci trebaju moći računati na to da od nas uvijek dobivaju najbolju vrijednost. Ako nađete drugu europsku trgovinu koja po nižoj cijeni nudi vaporizer koji želite kupiti, ponudit ćemo vam istu. Kontaktirajte službu za korisnike kako biste saznali više.

 

Sve je dostupno

U našem se skladištu trenutno nalazi preko 300 vaporizera i raznih dodataka. Ako artikl možete staviti u košaricu, to znači da je dostupan za trenutačnu isporuku. Stopa ispunjenja naših narudžbi prelazi 99,9 % pa možete biti sigurni da ćete proizvod koji ste naručili i zaprimiti.

 

Usluga

Vjerujemo da će, ako našim klijentima pružimo izvrsno iskustvo kupovine, rast prodaje u konačnici doći sam od sebe. Zato umjesto da se fokusiramo na maksimiziranje profita, usredotočeni smo na maksimiziranje usluge koju pružamo.

 

Privatnost

MagicVaporizers.hr poštuje vašu privatnost i obvezuje se da ju štiti. Za više detalja, pročitajte našu Izjavu o privatnosti.