Vaporizer Vapman

Ocjenjivanje:
Vaporizer Vapman 5 5

173 €

SKU
ignore-this-101
Besplatna dostava
Kit:
Pogledajte više mrvilica

Značajke

 • Najnovija verzija (2023.05)
 • Od talijanskog maslinovog drva
 • Bez kablova i baterija – zagrijavanje pomoću upaljača
 • Pozlaćena grijaća komora od bakra
 • Zaštitni mineralni sloj (samo verzija Classic)
 • Više usnika na odabir
 • Jednostavan za korištenje – do pare za manje od 30 sekundi
 • Jedinstven oblik zdjele za ravnomjernu raspodjelu topline
 • Ekološki prihvatljiv

Kome je vaporizer Vapman namijenjen?

Vapman kombinira elemente tradicionalnog talijanskog majstorstva s modernim švicarskim dizajnom. Vanjski dio od maslinovog drva daje mu zapanjujuću ljepotu, a zahvaljujući genijalnom izradi također je učinkovit i jednostavan za korištenje.

Budući da se zagrijava ručno, sve što vam treba je Vapman, upaljač i vaše bilje, zbog čega je idealan za aktivnosti na otvorenom, posebno planinarenje i šetnje prirodom. Ako tražite svestrani vaporizer kojeg je lako nositi sa sobom i pripremiti, bez baterija i kablova, vaporizer Vapman savršen je za vas.

Koja je razlika između modela Vapman Classic i Vapman Pure?

Vapman Classic ima poseban premaz od tinjaca, potpuno bezopasnog minerala koji se već godinama koristi u kulinarstvu, koji djeluje kao učinkovit reflektor topline i sprječava karbonizaciju drva. Premaz povećava učinkovitost i održava vaš Vapman lijepim kao onog dana kada ste ga dobili.

Pozlaćena grijaća komora od bakra

Pozlaćena grijaća komora od bakra oblikovana je do savršenstva, a rezultat su sjajna vodljivost topline i brza, ravnomjerna vaporizacija. Ugrađene mjedene mlaznice grijaće komore sprječavaju udisanje butana dok u komoru dovode svježi zrak.

Izrađen od talijanskog maslinovog drva

Prsten za držanje koji okružuje grijaću komoru izrađen je od maslinovog drva, ekološki prihvatljivog materijala koji dolazi iz Italije gdje se Vapman proizvodi. Utvrđeno je da je drvo savršen materijal za vaporizere jer apsorbira toplinu i ne predstavlja nikakav rizik, a istovremeno je održivo i prekrasno!

Elegantan dizajn jamči sigurnu upotrebu i udobno rukovanje; zbog toga se možete usredotočiti na duboke udisaje bez da brinete da ćete se opeći na vruće metalne ili plastične komponente.

Podesiva gustoća pare

Središnji dio, koji se stavlja na vrh grijaće komore i na koji se pričvršćuje usnik, također je izrađen od maslinovog drva i ima tri optimalno pozicionirana otvora koji dovode svježi zrak. Za još gušće oblake pare, prstima prekrijte jedan ili više otvora.

Filter i prsten za zaštitu od topline nalaze se ispod središnjeg dijela i lako ih je ukloniti radi dubinskog čišćenja.

Dostupni usnici

Pri kupovini Vapmana birate usnik. Na raspolaganju vam je pet različitih materijala:

P.O.M plastika

P.O.M plastika (poliacetal) odavno je prvi izbor entuzijasta koji u svojem hobiju žele uživati bez da brinu o staklu koje se može slomiti ili drugim krhkim materijalima koji se često koriste za usnike. Budući da je izdržljiv, otporan na visoke temperature do 120 °C i lako se čisti, ovaj će vam usnik dugo služiti.

Inox

Inox je vrhunski nehrđajući čelik sjajne obrade. Ovaj je usnik prošao nekoliko faza proizvodnje kako bi dosegao ovu kvalitetu koja omogućuje učinkovito čišćenje i maksimalnu higijenu za korisnike koji žele najbolje od svega: jednostavno čišćenje bez kompromisa oko kvalitete!

Maslinovo drvo

Drvo je sjajan materijal za dršku i središnji dio, ali odličan je i za usnik. Maslinovo drvo impresionira svojom malom težinom koja omogućuje jednostavnu konzumaciju pare iz Vapmana i najaromatičnije iskustvo!

Titanij

Kralj među metalima, titanij, snažan je i lagan. Izrazito king of metals, titanium, is strong and lightweight. Izrazito je higijenski i zadovoljava sve druge zahtjeve. Ljepota Vapmana vidljiva je u obradi površine koja odgovara njegovom dizajnu. 

Ručno rađeno borosilikatno staklo

Borosilikatno staklo izrazito je higijenski materijal koji ne sadrži štetne kemikalije i ne utječe na okus. Također ne prima boju, mirise i može se u potpunosti reciklirati! Dulji parni put i rashlađujući efekt stakla znače da dobivate još ugodniju i hladniju paru.

Usnik od borosilikatnog stakla nije uključen ni u jedan paket i mora se kupiti zasebno.

Kako koristiti Vapman

 1. Odvrnite gornji dio u smjeru suprotnom od kazaljke na satu kako bi pristupili komori.
 2. Napunite komoru biljem (sa ili bez pomoći lijevka).
 3. Vratite gornji dio.
 4. Okrenite Vapman na stranu i upaljačem zagrijte zlatnu komoru za zagrijavanje.
 5. Vratite ga nakon nekoliko sekundi i uživajte u pari inhaliranjem kroz usnik.

Temperatura na koju će se zagrijati vaše bilje ovisi o tome koliko dugo zagrijavate komoru. Ako je para jaka i vruća znači da ste je grijali predugo, a ako nema dovoljno okusa, zagrijte je još malo. Nakon nekog vremena otkrit ćete vlastite preferencije.

Kada više ne bude okusa, provjerite stanje bilja. Kada bilja više ne bude i osjetite hrđav miris, bilje više ne sadrži aktivne sastojke i možete ga ukloniti. 

Ekološki prihvatljiv

Budući da Vapman za zagrijavanje koristi upaljač, ne trebaju mu električne komponente niti baterije, pa je izrazito ekološki prihvatljiv! Osim toga, sve dijelove Vapmana možete zamijeniti, pa će vas uz održavanje služiti zauvijek.

Jamstvo

Svi vaporizeri Vapman koje prodaje MagicVaporizers, ovlašteni distributer proizvoda tvrtke Vapman, autentični su i podržani 2-godišnjim jamstvom ograničenim na normalnu upotrebu.

Vaporizer Vapman

Sadržaj

 • Vaporizer Vapman 
 • Usnik [poliacetal, inox, drvo ili titanij]
 • Lijevak za punjenje
 • Futrola od konoplje
 • Upaljač
 • Četkica za čišćenje
 • Odvijač
 • Drvena kutija
 • Upute za korištenje
Vaporizer Vapman

Tehnički podaci

Više informacija
Veličina: 6.2 × 6.2 × 4.1 cm
Težina: 20 g
Zagrijavanje: Kondukcija
Vrijeme zagrijavanja: 5 do 30 sekundi
Izvor napajanja: Upaljač
Proizvođač: Vapman
Jamstvo: 2 godine
Država proizvođača: Italija
Učitavanje...
Napišite vlastitu recenziju za Vaporizer Vapman