COVID-19: Raktárunkat ez nem érinti. Szállítási határidő 1-3 munkanap.
Najniže cijene
Isporuka drugi dan
Autorizirani distributer
Besplatna dostava za vaporizere

Često postavljana pitanja o vaporizerima

Naš stručni tim voli odgovarati na pitanja, pogotovo kada se radi o vaporizerima.

Neka pitanja stalno slušamo pa smo sastavili popis kako bi odgovori svima bili dostupni. Ako ovdje ne vidite svoje pitanje, jednostavno nam ga postavite na stranici Službe za korisnike. Jedan od naših stručnjaka rado će odgovoriti na sva vaša pitanja i riješiti sve vaše nedoumice.

 

1. Što je vaporizer?

Vaporizer je uređaj koji zagrijava aromaterapijske mješavine na temperaturu na kojoj one ispuštaju arome u paru.

 

2. Za što se vaporizeri koriste?

Vaporizeri se koriste za zagrijavanje različitih vrsta aromaterapijskih mješavina i oslobađanje aromatičnih para. Kroz povijest i diljem svijeta eterična ulja eukaliptusa, ružmarina, kamilice, jasmina, matičnjaka, ruže, kadulje i timijana koriste se u parfemima i mirisnim mješavinama zbog svojih blagotvornih učinaka na tijelo i um.

 

3. Dolaze li vaši vaporizeri koji su proizvedeni izvan Europe s europskim adapterima?

Da! Uz one uređaje za koje je to potrebno dobit ćete adapter koji odgovara standardima svih europskih država.

 

4. Mogu li naručiti pojedinačne zamjenske/dodatne dijelove?

Da, naravno. Održavanje vaporizera čistim, odnosno obnavljanje prljavih ili oštećenih dijelova najbolji je način promicanja najduljeg mogućeg životnog vijeka vašeg uređaja. Nudimo puni asortiman zamjenskih i dodatnih dijelova za svaki proizvod koji prodajemo.

 

5. Kakvu vrstu održavanja ovi uređaji obično traže?

Sprječavanje nakupljanja ostataka najvažniji je dio svakodnevnog održavanja vaporizera. Svaki uređaj zahtjeva različitu vrstu brige, ali većina ih ima filtere koje je lako zamijeniti, a mnogi naši vaporizeri osim toga dolaze sa setovima za čišćenje koji pomažu da održite čistu aromu pare. Uz malo nježnosti i pažnje, vaš će vaporizer ostati čist i zauzvrat vam godinama pružati čistu, bogatu paru.

 

6. Mogu li se moji sastojci u mom vaporizeru zapaliti?

U pravilu ne. Ipak, neki vaporizeri imaju vrlo širok raspon temperature pa se na najvišim temperaturama neki osjetljivi aromaterapijski sastojci mogu zapaliti. Drugi vaporizeri, poput Volcanoa, dizajnirani su tako da ne mogu doseći temperature iznad 230 °C, čime je eliminirana ta mogućnost. Uvijek budite oprezni kako biste osigurali da temperatura vašeg uređaja nije postavljena na razinu višu od maksimalne temperature za vaporiziranje.

 

7. Koju temperaturu trebam odabrati?

Dok ne postoji univerzalna savršena temperatura za sve vaporizere i vrste materijala, znat ćete da je postavka temperature ispravna kada uočite delikatnu, prozirno-bijelu maglu. Jedva vidljiva para često ukazuje na to da temperatura nije dovoljno visoka ili da je ekstrakcija završena pa je vrijeme za ponovno punjenje komore. Najbolji način da nađete svoju omiljenu temperaturu je da počnete s niskim temperaturama te polako napredujete dok ne okusite željene arome.

 

8. Koliko se čeka dostava?

Uobičajeno vrijeme dostave UPS-om unutar EU iznosi 1–4 radna dana, odnosno 4–6 radnih dana izvan EU. 

 

U pravilu sve narudžbe isporučujemo u roku od 24 sata od njihovog zaprimanja. Ako koristite našu ponudu besplatne dostave, možete očekivati da će vaša pošiljka stići u samo 3 radna dana. Iako obrada plaćanja ponekad može usporiti isporuku, više od 80 % naših narudžbi isporučuje se u roku od 5 dana od kupovine. Imajte na umu da narudžbe zaprimljene vikendom neće nužno biti isporučene do sljedećeg radnog dana.

 

Više o dostavi možete pročitati na našoj stranici o Dostavi.

 

9. Gdje dostavljate pošiljke?

Naše proizvode dostavljamo u cijelu Europu.