IOLITE WISPR 2

Ocjenjivanje:
4.65

999 kn

SKU
ignore-this-26
Primite obavijest putem e-maila čim proizvod ponovno bude na zalihi
TightVac MiniVac održava svježinu bilja i ne propušta mirise
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kn 70 kn

Originalni TightVac MiniVac najbolji je način za pohranu vašeg bilja! Umetnite bilje, zatvorite poklopac i pritisnite gumb da biste izvukli zrak. Bilje će ostati svježe, a TightVac MiniVac neće propuštati mirise. Za otvaranje ponovno pritisnite gumb i otvorite poklopac.

TightVac MiniVac ima kapacitet od 0,12 L, što odgovara otprilike 10 do 30 grama bilja, ovisno o gustoći. Zahvaljujući inovativnom dizajnu TightVac MiniVac je čvrst, potpuno hermetičan i vodootporan.

On Balance Champion je džepna vaga koja može izvagati do 500 g s preciznošću od 0,1 g
Džepna vaga - 1000 x 0,1 g
140 kn 190 kn

Originalna Džepna vaga On Balance već je dugi niz godina hvaljena zbog svoje preciznosti i pouzdanosti. Savršena je za vaganje bilja i koncentrata! On Balance Champion važe do 1000 grama s preciznošću od 0,1 gram. Stane u većinu džepova i možete je ponijeti sa sobom bilo kuda! 

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Preciznost: 0,1 g, 0,01 oz
Mjerne jedinice: g, oz, dwt, ozt
Automatsko gašenje: 60 sekundi
Baterije: 2x AAA baterije (uključene)
Dimenzije: 118 x 80 x 20 mm
Težina: 140 g

Značajke

 • Najnovija verzija! (2021.09)
 • Zagrijavanje na plin butan
 • Kratko vrijeme zagrijavanja (30 sekundi)
 • Jednostavan za korištenje
 • Lagan sa sklopivim usnikom
 • Jedinstven dizajn
 • Do 2,5 sata vaporiziranja s jednim punjenjem
 • Nadograđeni sustav za butan

Kome je IOLITE WISPR 2 namijenjen?

Ako pri odabiru vaporizera u obzir uzimate i stil i funkcionalnost, WISPR 2 je izvrstan izbor. Opremljen je jedinstvenim kućištem dostupnim u nizu boja koje je istovremeno prepoznatljivo i ugodno oku. Ako cijenite vaporiziranje izvan kuće, cijenit ćete i njegov nadograđeni sustav zagrijavanja na butan koji jamči glatku, aromatičnu paru pri svakoj seansi. Budući da se u potpunosti napaja na plin butan, nikad se ne morate brinuti o statusu baterije ili pronalasku utičnice za punjenje.

Pametan dizajn

Vrhunski moderan dizajn WISPR-a 2 omogućuje vam da fizički vidite razinu butanskog goriva kada uređaj stoji uspravno, što znači da uvijek imate uvid u razinu preostalog plina i da nikada nećete ostati bez goriva. Još jedna praktična značajka njegov je sklopivi silikonski usnik koji se lako može sakriti kada uređaj nije u upotrebi, što WISPR 2 čini jednostavnim za nošenje u gotovo svakom velikom džepu ili torbi.

Brzo zagrijavanje

WISPR 2 postiže u samo 30 sekundi postuže najvišu temperaturu od 210 °C, što ga čini savršenim za brze i spontane sesije kada nemate vremena za gubljenje. Njegov izuzetno učinkovit sustav butanskog grijanja znači da se glatka, gusta para stvara odmah nakon zagrijavanja i da temeljito vaporizira vaše bilje.

Impresivno trajanje

Za ponovno punjenje WISPR-a 2 potrebno je samo 10 sekundi, a nakon punjenja ovaj vaporizer može priuštiti impresivna 2,5 sata neprestanog korištenja. Zahvaljujući nedostatku glomazne baterije iznimno je lagan i savršen za prilike poput kampiranja i festivala. WISPR 2 po niskoj cijeni nudi nevjerojatne performanse i jamačno će impresionirati i početnike i profesionalce.

Jednostavan za korištenje i čišćenje

Zbog odvojivog usnika WISPR 2 je vrlo jednostavno redovito održavati čistim. Izrađen je od vrhunskog silikona, pa neporozna priroda usnika jamči optimalnu higijenu. Ovaj vaporizer mogu koristiti početnici s malo iskustva jer je dizajniran upravo da bi ga bilo jednostavno koristiti - i to je zaista tako. Aktivira se jednim gumbom, nakon čega samo trebate još pričekati 30 sekundi da bi se postigla maksimalna temperatura i spremni ste za početak sesije.

Moderan dizajn

Moderan dizajn WISPR-a 2 ono je što ovaj vaporizer uistinu izdvaja iz konkurencije. Ako tražite nešto malo jedinstvenije od današnjih pojednostavljenih prijenosnih vaporizera s jednoličnim sjajem, uzorak na kućištu WISPR-a 2 estetski je ugodan i izgleda kao uskras kada ga ne koristite.

Jamstvo

Svi vaporizeri IOLITE WISPR 2 koje prodaje MagicVaporizers podržani su 2-godišnjim jamstvom proizvođača ograničenim na normalnu upotrebu.

Priručnik za korištenje

IOLITE WISPR 2

Sadržaj

 • Vaporizer WISPR 2
 • Usnik
 • Putna futrola
 • Alat za održavanje
 • Komora za punjenje
 • Fini mrežasti filter
 • Čistači cijevi (2)
 • Poklopci za usnik (2)
 • Upute za korištenje
IOLITE WISPR 2

Tehnički podaci

Više informacija
Veličina: 8,6 × 2,8 × 7,0 cm
Težina: 126 g
Zagrijavanje: Kondukcija
Vrijeme zagrijavanja: 30 sekundi
Izvor napajanja: Butan
Temperatura: 210 °C
Proizvođač: IOLITE
Jamstvo: 2 godine
Država proizvođača: Irska
Write your own review about IOLITE WISPR 2
Recenzirate:IOLITE WISPR 2
Ocjenjivanje