Hydrology 9 NX

Ocjenjivanje:
Hydrology 9 NX 4.7 5

299 €

SKU
ignore-this-90
Besplatna dostava
Pogledajte više mrvilica
Prikaži više dodataka

Značajke

 • Najnovija verzija (2024.05)
 • Atraktivan dizajn i tijelo od anodiziranog aluminija
 • Integrirana vodena filtracija
 • Izmjenjive grijaće komore za bilje i koncentrate
 • Velik raspon temperature (Bilje: 180 °C - 235 °C. Koncentrati: 290 °C - 410 °C)
 • Magnetski USB priključak za punjenje
 • Izmjenjiva baterija od 1900 mAh
 • Jednostavan pristup radi čišćenja

Kome je Hydrology 9 NX namijenjen?

Hydrology 9 NX je vaporizer s dvostrukom namjenom dizajniran s naglaskom na funkcionalnost i užitak korištenja. Nova poboljšanja uključuju zasebne komore za bilje i koncentrate. Svaki je detalj pažljivo osmišljen, uključujući savršeno odgovarajuće dijelove izrađene od visokokvalitetnih materijala, kao i magnetske dijelove koji olakšavaju punjenje i čišćenje.

Ako tražite vaporizer za sve, koji može vaporizirati sve od bilja do koncentrata, Hydrology 9 NX je ono što tražite. Ima ugrađeni sustav vodene filtracije i mogućnosti hlađenja koje će vam godinama pružati glatku i ukusnu paru.

Dizajn otporan na izlijevanje

Hydrology 9 NX dolazi sastavljen, no trebat ćete odvrnuti gornji dio kako biste ga napunili vodom. Dizajn otporan na izlijevanje sprječava prodiranje vode do električnih komponenti.

Komora za zagrijavanje bilja

Hibridna grijaća komora za bilje Hydrologyja 9 NX jamči ravnomjerno i temeljito vaporiziranje vašeg bilja. Ova dedicirana komora koristi tehnologiju dvoslojnog zagrijavanja što znači da kombinira konvekcijsko i kondukcijsko zagrijavanje kako biste svaki put uživali u potentnoj i ukusnoj pari!

Komora za zagrijavanje koncentrata

Potpuno nova komora za koncentrate ima revolucionarnu tehnologiju zagrijavanja i u njoj možete koristiti posudu od kvarcnog stakla ili keramike, ovisno o željenoj temperaturi. Ovakav sustav zagrijavanja jamči učinkovito generiranje topline i ravnomjerno pokrivanje svih djelića posude.

Podesivi brojčanik za temperaturu

Hydrology 9 NX ima senzor koji prepoznaje temperaturu grijaće komore i automatski prilagođava razinu temperature postavkama za koncentrate i bilje.

Željenu temperaturu možete promijeniti okretanjem brojčanika na dnu Hydrologyja 9 NX. Nudi vam se 6 različitih opcija: 180 °C do 235 °C za bilje i 290 °C do 410 °C za koncentrate poput ulja i voskova.

Razinu temperature signaliziraju plava (najniža), svijetlo-plava, žuta, ljubičasta, crvena i bijela (najniža). Ovaj sustav boja pojednostavljuje uvid u podešenu temperaturu i njezino prilagođavanje bez gledanja u ekran.

Hydrology 9 NX zadržava se na postavljenoj temperaturi dvije minute, a zatim prelazi u stanje čekanja prije nego što se automatski ugasi nakon 10 minuta.

Izmjenjiva baterija

Još jedno poboljšanje u odnosu na originalni Hydrology 9 je baterija koja je sada snažnija (1900 mAh) i koju je moguće zamijeniti. Izmjenjiva baterija omogućuje vam dvostruko dulji rad uređaja ako nabavite rezervne baterije. Preporučljivo je odmah na početku kupiti još jednu bateriju ako svoj 9 NX planirate nositi na duga putovanja na kojima nemate pristup utičnicama.

Tijekom našeg testiranja utvrdili smo da s potpuno napunjenom baterijom možete odraditi od 5 do 7 sesija vaporizacije bilja i oko 10 do 12 sesija vaporizacije koncentrata.

Magnetski USB priključak za punjenje

Ova nova verzija vaporizera Hydrology 9 uključuje poboljšani punjač koji sada ima magnetsku vezu zbog koje je povezivanje lakše nego ikada prije. Priključeni punjač treperit će crveno dok se baterija ne napuni do kraja, otprilike sat vremena nakon početka punjenja. Tada će svjetlo postati zeleno, pa ćete odmah znati da je spreman za korištenje!

Uključeni alati za čišćenje

Čišćenje vaporizera lak je posao ako imate kvalitetne alate za čišćenje koje u ovom slučaju dobivate uz uređaj. Četkicom je lako dubinski očistiti sve dijelove ovog uređaja, zbog čega će dugo raditi kako treba!

Jamstvo

Svi Hydrology 9 NX vaporizeri koje prodaje MagicVaporizers, ovlašteni distributer proizvoda tvrtke Cloudious 9, potpuno su autentični i podržani 2-godišnjim jamstvom.

Priručnik za korištenje

Hydrology 9 NX

Sadržaj

 • Vaporizer Hydrology 9 NX
 • Silikonska presvlaka
 • Set za magnetsko punjenje
 • Komora za zagrijavanje bilja
 • Komora za zagrijavanje koncentrata
 • Posuda od kvarcnog stakla
 • Keramička posuda
 • Magnetski poklopac za usnik
 • Alati za miješanje
 • Alati za čišćenje
 • Upute za korištenje
Hydrology 9 NX

Tehnički podaci

Više informacija
Veličina: 4.5 × 4.5 × 17.5 cm
Težina: 413 g
Zagrijavanje: Hibridno (konvekcija+kondukcija)
Vrijeme zagrijavanja: 30 sekundi
Izvor napajanja: Baterija (1900 mAh)
Temperatura: Bilje: 180 °C - 235 °C / Koncentrati: 290 °C - 410 °C
Proizvođač: Cloudious 9
Jamstvo: 2 godine
Država proizvođača: Kina
Učitavanje...
Napišite vlastitu recenziju za Hydrology 9 NX