COVID-19: Naše skladište nije pogođeno. Rok isporuke je 1 do 3 radna dana.

Hydrology 9

Ocjenjivanje:
4.25

1.599 kn 1.799 kn Ušteda: 200 kn

SKU
ignore-this-71
Najnovija verzija! (2020.12)
TightVac MiniVac održava svježinu bilja i ne propušta mirise
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kn 70 kn

Originalni TightVac MiniVac najbolji je način za pohranu vašeg bilja! Umetnite bilje, zatvorite poklopac i pritisnite gumb da biste izvukli zrak. Bilje će ostati svježe, a TightVac MiniVac neće propuštati mirise. Za otvaranje ponovno pritisnite gumb i otvorite poklopac.

TightVac MiniVac ima kapacitet od 0,12 L, što odgovara otprilike 10 do 30 grama bilja, ovisno o gustoći. Zahvaljujući inovativnom dizajnu TightVac MiniVac je čvrst, potpuno hermetičan i vodootporan.

Hydrology 9 - Akrilna staklena cilindrična cijev
Hydrology 9 - Akrilna staklena cijev
75 kn 100 kn

Akrilna staklena cijev izdržljivija je od Borosilikatne staklene cijevi koja dolazi s uređajem i odličan je dodatak za Hydrology 9. Toplo preporučujemo da nabavite ovaj dodatak za prilike kada svoj Hydrology 9 nosite sa sobom izvan kuće.

Cijev je duga 7 cm i promjera 4,5 cm.

Namijenjena za korištenje s: Hydrology 9.

Hydrology 9 - Borosilikatna staklena cilindrična cijev
Hydrology 9 - Borosilikatna staklena cijev
85 kn 115 kn

Trebate zamijeniti Borosilikatnu staklenu cijev koja dolazi uz vaporizer Hydrology 9? U tom je slučaju ovaj zamjenski dio za vas.

Duga je 7 cm i promjera 4,5 cm.

Namijenjena za korištenje s: Hydrology 9.

Hydrology 9 - Stakleni usnik i aluminijski poklopac
Hydrology 9 - Stakleni usnik i aluminijski poklopac
225 kn 300 kn

Trebate novi Stakleni usnik i aluminijski poklopac za svoj Hydrology 9? Nabavite ovaj zamjenski dio.

Uključuje:

 • Stakleni usnik (1)
 • Aluminijski poklopac (1)

Namijenjeni za korištenje s: Hydrology 9.

Značajke

 • Napredna hidraulična tehnologija
 • Iskustvo slično korištenju bonga
 • Glatka para puna okusa
 • Ugrađeni alat za miješanje
 • Moćna baterija
 • Precizno praćenje temperature
 • Jednostavan za korištenje

Kome je Hydrology 9 namijenjen?

Hydrology 9 hvaljen je kao jedan od tehnološki najnaprednijih vaporizera na današnjem tržištu i odličan je izbor za iskusne korisnike koji žele pomaknuti granice svojeg iskustva. Stvaranje ovog vaporizera popraćeno je temeljitim istraživanjem da bi se replicirao osjećaj korištenja bonga i zagarantirala najbolja moguća para. On koristi jedinstveni hidraulični sustav izrađen od materijala najviše kvalitete u kombinaciji s futurističkim dizajnom zbog kojih se ovaj uređaj zaista ističe među drugim vaporizerima.

Inovativna vodena filtracija

Hydrology 9 opremljen je složenim hidrauličnim sustavom koji uz pomoć vode učinkovito rashlađuje paru nakon što proizvede aromatične oblake. Takav je sustav filtracije odabran da bi se rekreirao okus i osjećaj koji daje bong, pa ovaj uređaj u odnosu na druge prijenosne vaporizere pruža zaista jedinstveno iskustvo.

Iako se baš ne može reći da je džepne veličine, svejedno je prijenosan i lako ga je nositi sa sobom bez da brinete o neočekivanom curenju. Iako njegov sustav sadrži vodu, cijela struktura ovog vaporizera dizajnirana je tako da bude 100 % otporan na izlijevanje.

Konzistentna raspodjela topline

Za razliku od mnogih drugih vaporizera s kojima je teško tijekom sesije promiješati bilje da biste osigurali ravnomjernu vaporizaciju, Hydrology 9 sav posao obavlja za vas. Ovaj uređaj ima ugrađeni alat za miješanje od nehrđajućeg čelika koji je otporan na toplinu i integriran u donji dio komore. To vam omogućuje učinkovito miješanje bilja uz minimalan trud, a pomaže i u smanjenju otpada i izvlačenju maksimuma iz bilja, svaki put.

Precizno praćenje temperature 

Hydrology 9 opremljen je naprednim procesorom u obliku mikročipa koji kontrolira i održava optimalnu temperaturu. Nakon što odaberete željenu razinu temperature, ovaj ugrađeni procesor precizno prati temperaturu uređaja i održava je na istoj razini. Budući da u milisekundi podešava toplinu da bi spriječio bilo kakvo odstupanje, jamačno ćete iskusiti potpuno konzistentnu temperaturu tijekom cijele sesije – bez da o tome morate razmišljati ili sami prilagođavati postavke.

Jednostavan za korištenje

Iako je Hydrology 9 opremljen sustavom koji zvuči komplicirano, vrlo ga je jednostavno koristiti! Za aktiviranje procesa zagrijavanja jednostavno brzo tri puta zaredom pritisnite gumb za paljenje. Da biste pratili proces zagrijavanja, sve što trebate učiniti je pogledati svjetlosni kontrolni sustav.

Za zagrijavanje mu treba samo 60 sekundi, a kada dosegne najnižu temperaturu upalit će se plavo LED svijetlo. Različite boje svijetla signaliziraju različite stupnjeve temperature, a praktični LED zaslon prikazuje precizna očitanja statusa baterije. Baterija je ugrađena i ima kapacitet od 200 mAh, a trajati može do impresivnih 15 sesija.

Jamstvo

Svi vaporizeri Hydrology 9 koje prodaje MagicVaporizers, ovlašteni distributer za tvrtku Cloudious 9, potpuno su autentični i podržani 2-godišnjim jamstvom.

Hydrology 9

Sadržaj

 • Vaporizer Hydrology 9
 • USB kabel
 • Alat za pakiranje
 • Četkice za čišćenje (2)
 • Filteri (2)
 • Brtveni prsteni (2)
 • Upute za korištenje
Hydrology 9

Tehnički podaci

Više informacija
Veličina: 4,5 x 17,6 cm
Težina: 413 g
Zagrijavanje: Kondukcija
Vrijeme zagrijavanja: 60 sekundi
Izvor napajanja: Baterija (2000 mAh)
Temperatura: 170 °C do 210 °C
Proizvođač: Cloudious 9
Jamstvo: 2 godine
Država proizvođača: Kina
Recenzirate:Hydrology 9
Ocjenjivanje