DynaVap M 2021

Ocjenjivanje:
4.65

599 kn

SKU
ignore-this-61
Besplatna dostava
TightVac MiniVac održava svježinu bilja i ne propušta mirise
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kn 70 kn

Originalni TightVac MiniVac najbolji je način za pohranu vašeg bilja! Umetnite bilje, zatvorite poklopac i pritisnite gumb da biste izvukli zrak. Bilje će ostati svježe, a TightVac MiniVac neće propuštati mirise. Za otvaranje ponovno pritisnite gumb i otvorite poklopac.

TightVac MiniVac ima kapacitet od 0,12 L, što odgovara otprilike 10 do 30 grama bilja, ovisno o gustoći. Zahvaljujući inovativnom dizajnu TightVac MiniVac je čvrst, potpuno hermetičan i vodootporan.

Deluxe DynaKit za vaporizere DynaVap ima sve što vam treba da svoj vaporizer održite u vrhunskom stanju.
DynaVap - DynaKit: Deluxe
255 kn 340 kn

DynaKit: Deluxe od DynaVapa pun je zamjenskih dijelova i proizvoda za čišćenje uz koje možete održati vrhunsko stanje svojeg vaporizera DynaVap. Čišćenje vaporizera vrlo je isplativo i poboljšava okus pare vašeg VapCapa.

U ovaj su set uključeni Cyclone II Triple Torch, vjetrootporni upaljač savršen za zagrijavanje vaporizera DynaVape, debeli usnik, tri titanijska difuzera za filtraciju zraka, DynaMag za rukovanje vrućim čepom bez dodirivanja, mali SnapStash za pohranu bilja i dvije cijevi za pohranu za prijenos vašeg vaporizera.

Za održavanje vaporizera DynaVap s ovim setom dobivate DynaWax, pet pamučnih čistača cijevi i dva različita seta O-prstena.

Uključuje:

 • Cyclone II Triple Torch (prazan) (1)
 • Plosnati usnik(1)
 • Titanijski CCD (3)
 • DynaMag (1)
 • SnapStash (mali) (1)
 • Cijevi za pohranu (2)
 • DynaWax (1)
 • Pamučne čistače cijevi (5)
 • Kondenzatorski O-prsteni (3)
 • Visokotemperaturni O-prsteni (5)

DynaKit: Deluxe kompativilan je sa sljedećim vaporizerima DynaVap:

Indukcijski grijač DynaTec Apollo 2 za DynaVap savršen je za zagrijavanje VapCapa kod kuće.
DynaVap - DynaTec Apollo 2 indukcijski grijač
895 kn 1.195 kn

DynaVap je revolucionirao zagrijavanje VapCapa s novim indukcijskim grijačem DynaTec Apollo 2! Korištenje indukcijskog grijača potpuno je drugačiji način zagrijavanja DynaVap VapCapa jer ne zagrijava vaš materijal plamenom, već koristi zaštićenu zavojnicu za zagrijavanje. DynaTec Apollo 2 raditi sa završetcima od nehrđajućim čelika i titanija. Temperaturu za vaporiziranje postiže za samo 5 do 8 sekundi.

Prekidač je ugrađen u komoru tako da se grijač aktivira samim umetanjem DynaVap VapCapa, što signalizira crveno svjetlo, a na vrhu je i magnet za brže hlađenje nakon upotrebe koji doprinosi štednji materijala.

U usporedbi s upotrebom plamena, grijač radi na nižoj temperaturi. Zbog toga je savršen za one kojima je prioritet okus i one koji vole niže temperature. Ako preferirate vruću paru, vaporizer ostavite u grijaču još sekundu ili dvije nakon klika.

Značajka automatskog isključivanja zbog sigurnosti ograničava zagrijavanje na najviše 15 sekundi odjednom. DynaVap nudi 12-mjesečno jamstveno razdoblje u slučaju problema s uređajem.

Indukcijski grijač DynaTec Apollo 2 učinit će vaš DynaVap VapCap lakšim za korištenje, praktičnijim i poboljšati okus - što još možete tražiti?

Uključuje:

 • Indukcijski grijač DynaVap DynaTec Apollo 2
 • Izvor napajanja
 • Europski utikač
 • Upute za korištenje

Namijenjen za korištenje s: DynaVap M 2021 i DynaVap Omni 2021.

Uživajte u prijenosnom indukcijskom zagrijavanju uz indukcijski grijač DynaTec Orion proizveden posebno za vaporizere DynaVap.
DynaVap - DynaTec Orion V2 indukcijski grijač
1.400 kn 1.870 kn

Indukcijski grijač DynaVap DynaTec Orion je iznimno lagan i prijenosan sustav za zagrijavanje proizveden upravo za vaporizere DynaVap. Uživajte u aromatičnoj, konzistentnoj pari svojeg DynaVap VapCapa gdje god pošli! Baterija ima kapacitet od 1000 mAh, što je u prosjeku dovoljno za 50 zagrijavanja. Radi sa završetcima od titanija i nehrđajućeg čelika.

Ne morate brinuti o bilo kakvim tipkama jer indukcijski grijač Orion sam prepoznaje je li VapCap umetnut. Za početak korištenja jednostavno umetnite DynaVap VapCap u komoru dok narančasta lampica ne počne treperiti i dok se ne oglasi klik koji signalizira da se uređaj zagrijao (ili brojite treptaje). Za samo četiri do šest sekundi vaš će se materijal zagrijati do savršenstva i biti spreman proizvoditi bogatu, ukusnu paru. Značajka automatskog isključivanja ograničava zagrijavanje na najviše 10 sekundi odjednom.

U uključenu futrolu s patentnim zatvaračem stane ne samo Orion nego i USB-C kabel za punjenje, uključeni SnapStash i VapCapovi koje možete sigurno pohraniti.

Indukcijski grijač DynaTec Orion dizajniran je i sastavljen u SAD-u i dolazi s 1-godišnjim jamstvom. 

Uključuje:

 • Indukcijski grijač DynaVap DynaTec Orion
 • Futrolu s patentnim zatvaračem DynaVap DynaTec
 • USB-C kabel za punjenje
 • SnapStash (mali)
 • Upute za korištenje

Namijenjen za korištenje s: DynaVap M 2021 i DynaVap Omni 2021.

Vertigo Cyclone II Triple Torch je povoljan plinski upaljač s prozirnim spremnikom za plin.
Cyclone II Triple Torch
85 kn 115 kn

Vertigo Cyclone II Triple Torch plinski upaljač s trostrukim plamenom jedan je od najpovoljnijih plinskih upaljača na tržištu. Opremljen je velikim prozirnim spremnikom za plin pa ćete uvijek znati koliko vam je plina preostalo i jednostavno i pravovremeno napuniti upaljač. Zbog zaobljenog dizajna sjajno leži u ruci, a okretanjem brojčanika na dnu upaljača lako podešavate veličinu plamena. Plamen je otporan na vjetar i gori i na 3500 metara nadmorske visine.

Napunite ga butanom prije korištenja (nije uključen). Upaljač nemojte čistiti alkoholom jer on može nagristi plastiku i prouzročiti curenje plina.

 

DynaStash je idealan dodatak za pohranu DynaVap VapCap (i materijala!).
DynaVap - DynaStash (Orah)
310 kn 415 kn

DynaStash je savršen dodatak za vaporizere DynaVap. Ima veliki odjeljak u koji stane izdašna količina bilja, što pojednostavljuje punjenje vašeg DynaVapa. Sve što trebate učiniti je utisnuti DynaVap u materijal, zaokrenuti ga, i spremni ste za vaporiziranje!

Ovaj dodatak također sadrži dodatan odjeljak za pohranu DynaVapa, pa sve što vam treba (osim izvora topline) imate na jednom mjestu. Na vrhu DynaStasha nalazi se snažan magnet koji možete iskoristiti za pohranu DynaVapa kada ga ne koristiti ili za hlađenje uređaja između uvlačenja.

Namijenjen za korištenje s: DynaVap M 2021.

Održavajte svoj DynaVap u najboljem stanju uz Set za održavanje DynaKit.
DynaVap - DynaKit: Održavanje
85 kn 115 kn

DynaKit: Održavanje pomaže s lakim i učinkovitim čišćenjem vašeg vaporizatora DynaVapa. Uključeni DynaWax služi za lubrikaciju O-prstena.

Budući da su O-prsteni maleni i lako ih je izgubiti, ovaj set uključuje osam dodatnih prstena. DynaKit set za održavanje uključuje dvije vrste O-prstena; kondenzacijske i visokotemperaturne.

Uključuje:

 • DynaWax (1)
 • Pamučne čistače za cijevi (5)
 • Kondenzatorske O-prstene (3)
 • Visokotemperaturne O-prstene (5)

Set je kompatibilan sa sljedećim DynaVapovim modelima:

S DynaCoilom možete vaporizirati koncentrate u svom vaporizeru DynaVap.
DynaVap - DynaCoil
165 kn 220 kn

DynaVap DynaCoil dizajniran je za vaporiziranje vaših omiljenih koncentrata ili drugih ljepljivih supstanci u vaporizeru DynaVap. Sve što trebate učiniti da biste ga počeli koristiti je ukloniti filter za bilje iz čepa, umetnuti DynaCoil, koncentrate staviti direktno u ovaj dodatak, zagrijati vaporizer i uživati!

Imajte na umu da DynaCoil dolazi zavijen i ne smije se odvijati iz bilo kojeg razloga.

Namijenjen za korištenje s: DynaVap M 2021 i DynaVap Omni 2021.

Iskoristite Plosnati usnik za spajanje svojeg DynaVapa na vodenu lulu (14 mm).
DynaVap - Plosnati usnik
30 kn 40 kn

Plosnati usnik za DynaVap odgovara završetku svih DynaVapovih modela. Možete ga koristiti kao dodatni usnik za prijatelje ili kao adapter za vodenu lulu. Odgovara svim ženskim 14-milimetarskim priključcima, pa svoj vaporizer DynaVap lako možete hladiti vodom.

Imajte na umu da ovaj Plosnati usnik ne odgovara otvoru DynaStasha i da ga morate ukloniti prije nego što DynaVap pohranjujete u DynaStash.

Namijenjen za korištenje s: DynaVap M 2021 i DynaVap Omni 2021.

Filteri od nehrđajućeg čelika za DynaVap održavaju paru čistom i ukusnom.
DynaVap - Filteri od nehrđajućeg čelika (3-pack)
40 kn 55 kn

Filteri od nehrđajućeg čelika stavljaju se između komore i vrha VapCapa da bi para ostala čista i lišena sitnih čestica bilja. Ovi filteri kompatibilni su s vrhovima od titanija i nehrđajućeg čelika. 

Uključuje:

 • Filtere od nehrđajućeg čelika (3)

Namijenjeni za korištenje s: DynaVap M 2021 i DynaVap Omni 2021.

DynaVapov Captive Cap za niske temperature ima jedinstveni logo da biste ga lakše razlikovali od standardnog Captive Capa.
DynaVap - Captive Cap za niske temperature
165 kn 220 kn

DynaVapov Captive Cap za niske temperature pruža potpuno novo iskustvo vaporiziranja s DynaVap VapCapom. Klika ranije u ciklusu zagrijavanja i time čini vrijeme zagrijavanja konzistentnijim i omogućuje vaporiziranje bilja uz manji rizik od sagorijevanja, pružajući usput kompleksnije arome. Captive Cap za niske temperature također ima jedinstveni logo da biste ga lakše razlikovali od standardnog Captive Capa.

DynaVapov Captive Cap za niske temperature dizajniran je za DynaVap VapCap M, ali odgovara svim VapCapovima. Ako želite hladniju paru ili iz svojeg bilja želite izvući više okusa, ovo je odličan dodatak za vas.

Namijenjen za korištenje s: DynaVap M 2021 i DynaVap Omni 2021.

DynaVapov Captive Cap pospješuje raspodjelu protoka zraka.
DynaVap - Captive Cap
165 kn 220 kn

Novi DynaVapov Captive Cap zadržava čep na mjestu i istovremeno ravnopravnije raspodjeljuje protok zraka. Ako vam se čep ikada pomaknuo s DynaVapa tijekom zagrijavanja, znat ćete cijeniti ovaj novi dizajn. "Klik" koji čujete kada se vaporizer zagrijao ili rashladio specifičniji je i lakše ga je čuti.

DynaVapov Captive Cap dizajniran je za DynaVap VapCap M, ali odgovara svim VapCapovima. Ako tražite zamjenski čep ili jednostavno želite nešto novo, ovaj Captive Cap odlična je opcija.

Namijenjen za korištenje s: DynaVap M 2021 i DynaVap Omni 2021.

On Balance Champion je džepna vaga koja može izvagati do 500 g s preciznošću od 0,1 g
Džepna vaga - 1000 x 0,1 g
140 kn 190 kn

Originalna Džepna vaga On Balance već je dugi niz godina hvaljena zbog svoje preciznosti i pouzdanosti. Savršena je za vaganje bilja i koncentrata! On Balance Champion važe do 1000 grama s preciznošću od 0,1 gram. Stane u većinu džepova i možete je ponijeti sa sobom bilo kuda! 

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Preciznost: 0,1 g, 0,01 oz
Mjerne jedinice: g, oz, dwt, ozt
Automatsko gašenje: 60 sekundi
Baterije: 2x AAA baterije (uključene)
Dimenzije: 118 x 80 x 20 mm
Težina: 140 g

Značajke vaporizera DynaVap M 2021 

 • Najnovija verzija! (2021.09)
 • Izrađen od nehrđajućeg čelika
 • Savršen za mikrodoziranje
 • Jedinstveni čep
 • Hibridno zagrijavanje
 • Ambalaža koja se može u potpunosti reciklirati
 • Dizajniran i proizveden u SAD-u

Kome je DynaVap M 2021 namijenjen?

VapCap M 2021 tvrtke DynaVap savršen je za sve one koji traže vaporizer koji je jednostavan za korištenje, nudi ručno kontroliranje i ima praktički neuništivu građu. Jednostavan dizajn pouzdano stvara ukusnu paru i omogućuje potajne sesije vaporiziranja i u situacijama u kojima bi drugi vaporizeri privukli neželjenu pažnju.

Što novo donosi izdanje "M"?

Kako bi osigurao maksimalno bogat okus, DynaVap M 2021 zadržao je svoju građu od nehrđajućeg čelika medicinske kvalitete, ali sada ima i novi "Captive Cap" s dva mala udubljenja na kraju kako bi čep sigurno ostao na mjestu bez da to utječe na protok zraka.

Novo je i to što veličinu zdjele možete prilagoditi smanjivanjem za 50 %, što je idealno za mikrodoziranje. Ako ste ljubitelj rashlađene pare, cijenit ćete i poboljšani stožasti usnik koji vam omogućuje brzo i jednostavno spajanje na vodeni alat.

Na kraju, DynaVap je također napustio plastičnu ambalažu i sada VapCap M 2021 isporučuje u kartonskom pakiranju koje se može u potpunosti reciklirati ili koristiti kao futrola.

Ručna kontrola

DynaVap M 2021 možete zagrijati praktički bilo kojim vanjskim izvorom topline, npr. upaljačem ili indukcijskim grijačem. Zahvaljujući njegovom genijalnom dizajnu, ovaj uređaj trenutno izvlaći snažnu i ukusnu paru iz malenih količina bilja. Kada DynaVap dosene minimalnu temperaturu potrebnu za proizvodnju pare, "čep" proizvede zvučni klik.

S ručnim zagrijavanjem DynaVapa M u potpunosti kontrolirate gustoću pare. Ovisno o mjestu na kojem zagrijavate čep možete stvoriti brzu i laganu paru ili gustu i tešku paru. Svako je uvlačenje puno snage i okusa unatoč maloj zdjeli ovog vaporizera.

Prilagodiva veličina zdjele

Ako želite prilagoditi svoju potrošnju bilja, cijenit ćete to što zdjela DynaVapa M 2021 ima dvije postavke - za 0,1 grama i 0,05 grama. Savršeno za mikrodoziranje! Zdjela od nehrđajućeg čelika iznenađujuće je učinkovita, čak i s malim količinama bilja. Također se brzo puni, tako da lako možete produžiti vaporiziranje novom sesijom.

Cijelu zdjelu bilja možete vaporizirati u samo 1 do 2 uvlačenja, ali čak i ako ne dovršite u jednoj sesiji, istoj se zdjeli bilja možete vratiti kasnije jer DynaVap M 2021 ne zagrijava materijal između uvlačenja.

Praktičan za korištenje u pokretu

DynaVap M 2021 dugačak je 9 centimetara i težak samo 19 grama, što ga čini jednim od najmanjih vaporizera na tržištu. Zbog toga je idealan ne samo za festivale i kampiranja nego i za svakog putnika - sve što vam treba su upaljač i bilje. Nijedan drugi prijenosni vaporizer bilja ne nudi toliko trenutnu i snažnu paru po tako prihvatljivoj cijeni.

Kako ga koristiti?

DynaVap M 2021 možete napuniti dodavanjem bilja u završetak ili pritiskanjem završetka u bilje. Prstom uklonite višak bilja i stavite čep.

Nakon što se zdjela napuni, zagrijte čep upaljačem ili indukcijskim grijačem dok ne začujete čuveni DynaVapov "klik" koji vam daje do znanja da je uređaj spreman za upotrebu. Protok zraka možete kontrolirati pokrivanjem dovoda zraka pri uvlačenju i tako dobiti gušću paru ili ga ostaviti otkrivenim za lakše i glađe uvlačenje.

Jamstvo

Svi vaporizeri DynaVap M 2021 koje prodaje MagicVaporizers, ovlašteni distributer DynaVapovih proizvoda, autentični su i podržani 2-godišnjim jamstvom ograničenim na normalnu upotrebu.

DynaVap M 2021

Sadržaj

 • Vaporizer DynaVap VapCap M 2021
 • Ambalaža koja se može reciklirati
DynaVap M 2021

Tehnički podaci

Više informacija
Veličina: 9,2 x 1,2 x 1,2 cm
Težina: 20 g
Zagrijavanje: Hibridno (konvekcija+kondukcija)
Vrijeme zagrijavanja: 12 sekundi
Izvor napajanja: Upaljač ili indukcija
Temperatura: 150 °C do 230 °C
Proizvođač: DynaVap
Jamstvo: 2 godine
Država proizvođača: SAD
Write your own review about DynaVap M 2021
Recenzirate:DynaVap M 2021
Ocjenjivanje