DynaVap - DynaTec Orion V2 indukcijski grijač

235 €

SKU
SKU3017
Primite obavijest putem e-maila čim proizvod ponovno bude na zalihi

Indukcijski grijač DynaVap DynaTec Orion je iznimno lagan i prijenosan sustav za zagrijavanje proizveden upravo za vaporizere DynaVap. Uživajte u aromatičnoj, konzistentnoj pari svojeg DynaVap VapCapa gdje god pošli! Baterija ima kapacitet od 1000 mAh, što je u prosjeku dovoljno za 50 zagrijavanja. Radi sa završetcima od titanija i nehrđajućeg čelika.

Ne morate brinuti o bilo kakvim tipkama jer indukcijski grijač Orion sam prepoznaje je li VapCap umetnut. Za početak korištenja jednostavno umetnite DynaVap VapCap u komoru dok narančasta lampica ne počne treperiti i dok se ne oglasi klik koji signalizira da se uređaj zagrijao (ili brojite treptaje). Za samo četiri do šest sekundi vaš će se materijal zagrijati do savršenstva i biti spreman proizvoditi bogatu, ukusnu paru. Značajka automatskog isključivanja ograničava zagrijavanje na najviše 10 sekundi odjednom.

U uključenu futrolu s patentnim zatvaračem stane ne samo Orion nego i USB-C kabel za punjenje, uključeni SnapStash i VapCapovi koje možete sigurno pohraniti.

Indukcijski grijač DynaTec Orion dizajniran je i sastavljen u SAD-u i dolazi s 1-godišnjim jamstvom. 

Uključuje:

  • Indukcijski grijač DynaVap DynaTec Orion
  • Futrolu s patentnim zatvaračem DynaVap DynaTec
  • USB-C kabel za punjenje
  • SnapStash (mali)
  • Upute za korištenje

Namijenjen za korištenje s: DynaVap MDynaVap M+ (Plus)DynaVap Omni i DynaVap VonG (i): Titanium.