DynaVap - DynaTec Apollo 2 indukcijski grijač

149 €

SKU
SKU3018
Primite obavijest putem e-maila čim proizvod ponovno bude na zalihi

DynaVap je revolucionirao zagrijavanje VapCapa s novim indukcijskim grijačem DynaTec Apollo 2! Korištenje indukcijskog grijača potpuno je drugačiji način zagrijavanja DynaVap VapCapa jer ne zagrijava vaš materijal plamenom, već koristi zaštićenu zavojnicu za zagrijavanje. DynaTec Apollo 2 raditi sa završetcima od nehrđajućim čelika i titanija. Temperaturu za vaporiziranje postiže za samo 5 do 8 sekundi.

Prekidač je ugrađen u komoru tako da se grijač aktivira samim umetanjem DynaVap VapCapa, što signalizira crveno svjetlo, a na vrhu je i magnet za brže hlađenje nakon upotrebe koji doprinosi štednji materijala.

U usporedbi s upotrebom plamena, grijač radi na nižoj temperaturi. Zbog toga je savršen za one kojima je prioritet okus i one koji vole niže temperature. Ako preferirate vruću paru, vaporizer ostavite u grijaču još sekundu ili dvije nakon klika.

Značajka automatskog isključivanja zbog sigurnosti ograničava zagrijavanje na najviše 15 sekundi odjednom. DynaVap nudi 12-mjesečno jamstveno razdoblje u slučaju problema s uređajem.

Indukcijski grijač DynaTec Apollo 2 učinit će vaš DynaVap VapCap lakšim za korištenje, praktičnijim i poboljšati okus - što još možete tražiti?

Uključuje:

  • Indukcijski grijač DynaVap DynaTec Apollo 2
  • Izvor napajanja
  • Europski utikač
  • Upute za korištenje

Namijenjen za korištenje s: DynaVap MDynaVap M+ (Plus)DynaVap Omni i DynaVap VonG (i): Titanium.