DaVinci MIQRO

Ocjenjivanje:
4.35

1.149 kn 1.199 kn Ušteda: 50 kn

SKU
ignore-this-57
Besplatna dostava
TightVac MiniVac održava svježinu bilja i ne propušta mirise
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kn 70 kn

Originalni TightVac MiniVac najbolji je način za pohranu vašeg bilja! Umetnite bilje, zatvorite poklopac i pritisnite gumb da biste izvukli zrak. Bilje će ostati svježe, a TightVac MiniVac neće propuštati mirise. Za otvaranje ponovno pritisnite gumb i otvorite poklopac.

TightVac MiniVac ima kapacitet od 0,12 L, što odgovara otprilike 10 do 30 grama bilja, ovisno o gustoći. Zahvaljujući inovativnom dizajnu TightVac MiniVac je čvrst, potpuno hermetičan i vodootporan.

DaVinci MIQRO - Baterija
DaVinci MIQRO - Baterija
85 kn 115 kn

Trebate zamijeniti Bateriju za DaVinci MIQRO ili želite rezervnu? U tom je slučaju ova 18350 baterija od 900 mAh upravo ono što vam treba.

Namijenjena za korištenje s: DaVinci MIQRO.

DaVinci - Punjač baterija
DaVinci - Punjač baterija
265 kn 355 kn

Istovremeno napunite više baterija da nikada ne biste trebali prekidati sesiju zbog praznih baterija. S ovim Punjačem baterija možete napuniti obje baterije tipa 18650 i 18350.

Namijenjen za korištenje s: DaVinci IQ2 i DaVinci MIQRO.

DaVinci MIQRO - Navlaka
DaVinci MIQRO - Navlaka
85 kn 115 kn

Ova Navlaka namijenjena je za DaVinci MIQRO. Navlaku koristite ako vaš MIQRO postane neugodno vruć na dodir ili ako ga želite zaštiti od padova i udaraca.

Namijenjena za korištenje s: DaVinci MIQRO.

DaVinci MIQRO - Mekana futrola
DaVinci MIQRO - Mekana futrola
90 kn 120 kn

Ponesite DaVinci MIQRO sa sobom gdje god pošli! Ova Mekana futrola ima zatvarač koji ne propušta mirise i džepove za dodatke, što je čini savršenom za nošenje DaVincija MIQRO izvan kuće.

Namijenjena za korištenje s: DaVinci MIQRO.

DaVinci MIQRO - Biser
DaVinci MIQRO - Biser
50 kn 70 kn

Biser omogućuje smanjivanje kapaciteta peći DaVincija MIQRO za 50 %, što rezultira efikasnijim vaporiziranjem vašeg bilja. Nabavite rezervni da biste uvijek imali čisti biser pri ruci! 

Uključuje:

 • Biser (1)
 • Držač (1)
 • Vijak (1)

Namijenjen za korištenje s: DaVinci MIQRO.

DaVinci MIQRO - Produženi usnik
DaVinci MIQRO - Produženi usnik
70 kn 90 kn

Produženi usnik izrađen je od cirkonske keramike koja čuva okuse vašeg bilja. Produženi usnik koristite ako je plosnati usnik prevruć za vaše usne. Ovaj produženi usnik također odgovara ženskim navojima od 10 mm, pa spojiti možete i vodenu lulu ili bubbler.

Namijenjen za korištenje s: DaVinci MIQRO.

DaVinci MIQRO - Plosnati usnik
DaVinci MIQRO - Plosnati usnik
45 kn 60 kn

Plosnati usnik izrađen je od cirkonske keramike koja čuva izvrstan okus i ima unutrašnji zračni put koji hladi paru. 

Namijenjen za korištenje s: DaVinci MIQRO.

On Balance Champion je džepna vaga koja može izvagati do 500 g s preciznošću od 0,1 g
Džepna vaga - 1000 x 0,1 g
140 kn 190 kn

Originalna Džepna vaga On Balance već je dugi niz godina hvaljena zbog svoje preciznosti i pouzdanosti. Savršena je za vaganje bilja i koncentrata! On Balance Champion važe do 1000 grama s preciznošću od 0,1 gram. Stane u većinu džepova i možete je ponijeti sa sobom bilo kuda! 

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Preciznost: 0,1 g, 0,01 oz
Mjerne jedinice: g, oz, dwt, ozt
Automatsko gašenje: 60 sekundi
Baterije: 2x AAA baterije (uključene)
Dimenzije: 118 x 80 x 20 mm
Težina: 140 g

Značajke

 • Najnovija verzija! (2021.09)
 • Kompaktan i stane u džep
 • Zagrijavanje do 220 °C
 • Moderan dizajn
 • Dostupan u više boja
 • Zamjenjiva baterija
 • Zagrijavanje u 40 sekundi
 • Podesiva veličina peći
 • Potpuna digitalna kontrola temperature

Kome je DaVinci MIQRO namijenjen?

Ako tražite jednostavan ali efektivan prijenosni vaporizer koji može proizvesti aromatičnu i gustu paru, ozbiljno biste trebali razmisliti o DaVinciju MIQRO. Dizajniran je specifično da bude praktičan i diskretan, pa ga ponijeti možete u gotovo svakom džepu ili torbi kada izađete iz kuće! Zahvaljujući brojnim praktičnim značajkama poput podesive peći, brzog zagrijavanja i različitim postavkama temperature, DaVinci MIQRO garantira zaista jedinstveno iskustvo vaporiziranja.

Kompaktan i diskretan

DaVinci MIQRO slovi za jedan od najmanjih vaporizera na tržištu, pa je izvrstan izbor za one koji vole vaporizirati u pokretu ili izvan kuće. Zahvaljujući malim dimenzijama ovaj uređaj izgleda diskretno i lako ga je sakriti u ruci, pa vaporizirati možete i na mjestima gdje je diskrecija nužna.

Bogat okus

DaVinci MIQRO ima inovativni sustav zagrijavanja dizajniran da bi iz vašeg bilja izvukao njegov suštinski okus i da biste garantirano inhalirali paru koja je i aromatična i gusta. Koristi inovativni zračni put od cirkonija u kombinaciji s keramičkom peći, pa okusi koji se generiraju s oblacima pare ostaju čisti i lišeni toksina. Još bolje, zračni put DaVincija MIQRO osim toga rashlađuje paru prije nego što ona dospije do vaših usana, pa vam je zajamčena maksimalna ugoda sa svakim uvlačenjem.

Razne postavke temperature

Zanimljiva značajka DaVincija MIQRO njegove su razne postavke temperature koje vam omogućuju da sesije prilagodite različitom bilju. Postoje tri načina rada: Boost koji brzo povećava temperaturu, Smart Paths koji postepeno povećava temperaturu i precizna kontrola temperature do 220 °C. Još jedna impresivna značajka DaVincija MIQRO njegovo je vrijeme zagrijavanja od samo 40 sekundi zbog kojih sesije možete započeti u tren.

Podesiva veličina peći

DaVinci MIQRO daje vam mogućnost podešavanja veličine peći za impresivnih 50 %. To vam omogućuje prilagođavanje sesije svojim preferencijama jer veličinu peći možete smanjiti i tako izvući najviše iz svojeg bilja – pogotovo kada ga nemate dovoljno da napunite puni kapacitet. DaVinci MIQRO proizvodi guste oblake pare i garantira savršeno zagrijavanje svakog djelića vašeg bilja zahvaljujući ovoj istaknutoj značajki – podesivoj peći.

Zamjenjiva baterija

Pod uvjetom da imate spremnu potpuno napunjenu bateriju, duljina sesije koju će vam priuštiti DaVinci MIQRO praktički je beskrajna! Dok ovaj vaporizer nudi do 30 minuta kontinuiranog vaporiziranja s punom baterijom, to ne znači da tada morate završiti sesiju. Jednostavno umetnite novu, napunjenu bateriju, i možete opušteno nastaviti bez potrebe za pauzom za punjenje.

Jamstvo

Svi vaporizeri DaVinci MIQRO koje prodaje tvrtka MagicVaporizers, autorizirani distributer za tvrtku DaVinci, potpuno su autentični i podržani 5-godišnjim jamstvom na uređaj i 1-godišnjim jamstvom na bateriju.

Priručnik za korištenje

DaVinci MIQRO

Sadržaj

 • Vaporizer DaVinci MIQRO
 • Baterija
 • USB kabel za punjenje
 • Plosnati usnik
 • Produženi usnik
 • Set dodataka
 • Set za čišćenje
 • Upute za korištenje
DaVinci MIQRO

Tehnički podaci

Više informacija
Veličina: 3,4 × 2,3 × 8,0 cm
Težina: 104 g
Zagrijavanje: Kondukcija
Vrijeme zagrijavanja: 45 sekundi
Izvor napajanja: Baterija (900 mAh)
Temperatura: 149 °C do 221 °C
Proizvođač: DaVinci
Jamstvo: 5 godina
Država proizvođača: Kina
Napišite vlastitu recenziju za DaVinci MIQRO
Recenzirate:DaVinci MIQRO
Ocjenjivanje