DaVinci IQ

Ocjenjivanje:
4.45

1.699 kn 1.879 kn Ušteda: 180 kn

SKU
ignore-this-45
Primite obavijest putem e-maila čim proizvod ponovno bude na zalihi
TightVac MiniVac održava svježinu bilja i ne propušta mirise
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kn 70 kn

Originalni TightVac MiniVac najbolji je način za pohranu vašeg bilja! Umetnite bilje, zatvorite poklopac i pritisnite gumb da biste izvukli zrak. Bilje će ostati svježe, a TightVac MiniVac neće propuštati mirise. Za otvaranje ponovno pritisnite gumb i otvorite poklopac.

TightVac MiniVac ima kapacitet od 0,12 L, što odgovara otprilike 10 do 30 grama bilja, ovisno o gustoći. Zahvaljujući inovativnom dizajnu TightVac MiniVac je čvrst, potpuno hermetičan i vodootporan.

On Balance Champion je džepna vaga koja može izvagati do 500 g s preciznošću od 0,1 g
Džepna vaga - 1000 x 0,1 g
140 kn 190 kn

Originalna Džepna vaga On Balance već je dugi niz godina hvaljena zbog svoje preciznosti i pouzdanosti. Savršena je za vaganje bilja i koncentrata! On Balance Champion važe do 1000 grama s preciznošću od 0,1 gram. Stane u većinu džepova i možete je ponijeti sa sobom bilo kuda! 

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Preciznost: 0,1 g, 0,01 oz
Mjerne jedinice: g, oz, dwt, ozt
Automatsko gašenje: 60 sekundi
Baterije: 2x AAA baterije (uključene)
Dimenzije: 118 x 80 x 20 mm
Težina: 140 g

Značajke

 • Najnovija verzija! (2021.06)
 • Zamjenjiva baterija od 3500 mAh
 • Popratna aplikacija
 • Kratko vrijeme zagrijavanja (10 do 30 sekundi)
 • Vibrirajuće obavijesti
 • Raspon temperature od 120 °C do 221 °C
 • Čista, aromatična i gusta para

Kome je DaVinci IQ namijenjen?

Zbog svog pametnog dizajna i prenosivosti DaVinci IQ idealan je za one koji žele eksperimentirati s različitim značajkama i vole vaporizirati izvan kuće. Jednostavna aplikacija pruža maksimalnu fleksibilnost i kontrolu nad iskustvom vaporiziranja, a inovativna tehnologija hlađenja garantira da će proizvedena para uvijek biti glatka.

Sjajan okus

Budući da je odličan okus bio je prvi na listi prioriteta tijekom dizajniranja DaVinci IQ-a, ovaj je tehnološki napredni vaporizer opremljen keramičkom peći i trima impresivnim tehnikama hlađenja koje garantiraju najbolji mogući okus neovisno o visini temperature. Testiran je uz više drugih vaporizera i konzistentno je vodio u testu dugotrajno sjajnog okusa, pa možete biti sigurni da para iz DaVinci IQ-a nikada neće sadržavati neugodne plastične ili metalne okuse.

Pametne postavke

DaVinci IQ ima niz raznih značajki koje su idealne i za profiće i za početnike. Jedna od njih je tehnologija Smart Path koja dopušta automatsko podizanje temperature, a uz nju postoje i načini rada Boost i Precision. Način rada Boost dopušta nagli porast temperature u komori koji izvlači puni potencijal iz vašeg bilja dok vam Precision omogućuje da sami podesite temperaturu koja će se održavati tijekom cijele sesije.

Bluetooth aplikacija za pametni telefon

Popratna Bluetooth aplikacija daje vam punu kontrolu i mogućnost praćenja aktivnost vaporiziranja putem vašeg pametnog telefona. Sve što trebate učiniti je povezati DaVinci IQ putem Bluetootha, nakon čega možete prilagoditi cijelo iskustvo bez da uopće dotaknete sami vaporizer. Ako ne volite koristiti aplikacije, ne trebate je preuzimati jer postavke možete jednostavno prilagođavati i putem gumba na uređaju. Izbor je vaš!

Moderan dizajn

Njegovo glatko aluminijsko kućište ne samo da izgleda sjajno, nego je odlično i pod prstima. DaVinci IQ je zbog svog kompaktnog dizajna prijenosan i idealan za nošenje u džepu ili torbi. Komora koju punite biljem ima moderan reflektirajući sloj i lako čitljiv LED zaslon koji vam na prvi pogled daje sve informacije o aktivnosti uređaja.

Zamjenjiva baterija

DaVinci IQ na potpuno napunjenoj bateriji pruža impresivnih 90 minuta vaporiziranja, ali ponekad ćete željeti još dulje sesije. Za razliku od drugih vaporizera s kojima morate završiti sesiju i čekati da se baterija ponovno napuni, bateriju ovog uređaja možete jednostavno zamijeniti. To vam omogućuje da praznu bateriju zamijenite napunjenom i uživate u dvostruko duljim sesijama – pod uvjetom da uz sebe imate rezervnu bateriju!

Jamstvo

Svi vaporizeri DaVinci IQ koje prodaje tvrtka MagicVaporizers potpuno su autentični i podržani 10-godišnjim jamstvom.

Priručnik za korištenje

DaVinci IQ

Sadržaj

 • Vaporizer DaVinci IQ
 • Micro-USB kabel
 • Komora za okus
 • Vodeni adapter od 10 mm
 • Alati za komoru (2)
 • Alat kao privjesak za ključeve
 • Alkoholne maramice
 • O-prstenovi i brtve
 • Četkica za čišćenje
 • Upute za korištenje
DaVinci IQ

Tehnički podaci

Više informacija
Veličina: 4,2 × 9,0 × 2,4 cm
Težina: 145 g
Zagrijavanje: Kondukcija
Vrijeme zagrijavanja: 30 sekundi
Izvor napajanja: Zamjenjiva baterija
Temperatura: 121 °C do 221 °C
Proizvođač: DaVinci
Jamstvo: 10 godina
Država proizvođača: Kina
Write your own review about DaVinci IQ
Recenzirate:DaVinci IQ
Ocjenjivanje